29

z

преди 9 години

А след сборището кой ще ви събира кастанетите от поляни и храсталаци, бе? Помислете малко и за екологическата страна на въпроса!

28

Анонимен

преди 9 години

Бабите столетници на пейнтбол и после по новия космическия закон - изстреляни в открития космос, та да не попаднат случайно на Марс .... че ще им се стъжни на зелените човечета тогава. .. да видят какво е комунизъм и *** комунист :)

27

aze

преди 9 години

закона за космоса е против доган!!!

26

Анонимен

преди 9 години

До 777ама ще ни накарат да платим глоба после. Ама си струва да я платим.

25

asd

преди 9 години

Снимката е много красива, Бузлуджа е уникален паметник и ми и страшно мъчно че не е опазен. На 40 години съм и имам чудесни спомени от детството - обиколки Шипка, Бузлуджа, Елене, Жеравна..., ностолгично и мъчно ми е, че сегашните българи сме такива съсипници и ***.

24

777

преди 9 години

тия верно трябва да ги камчим на една ракетта и право в космоса...ама и оттам ще ги изгонят хахахха

23

Q Q

преди 9 години

Еййй, тъкмо мислех да зачезвам дълбоко в космоса, че май само там може човек да се спаси от тази комунистическа ***.... а то какво излезе сега? И за там отрязяха пътя.

22

Анонимен

преди 9 години

Мислех да ви псувам , другари комунисти ама ще се въздържа. И това не заслужавате..

21

бкп ама анти

преди 9 години

До ДАНЧОнякой от прежде пишещите беше пикал на бузлуджа, а пък аз, Данчо, съм е.бал...*** *** червена

20

Анонимен

преди 9 години

ДОбре де, а за незаконното застрояване на Луната закон няма ли!!! После пак ще бутате на *** интергалактическите катуни, щото са не мислите за това

19

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Тази година на Сърповете и Чуковете им е бонус година. Както винаги от Станишев , ще има кебапчета и бира ,а от новоизбрания Миков, водка и ракия.

18

Джедай Мастър

преди 9 години

Погледнах датата - не е 1-ви април. Както във всеки закон, не са пропуснати и глобите. Захариев предвижда от 10 000 до 100 000 лева глоба за всеки, който изстрелва космически кораб без разрешително. При повторно нарушение глобата скача до 500 000 лева.Това определено ще е масово прилаган текст. Даже се чудя как са пропуснали да криминализират изстрелването на космически кораби без разрешително.

17

ДАНЧО

преди 9 години

До Анонимен: АЗ ПЪК ТИ ПОЖЕЛАВАМ ЕДИН ЯК ЧЕРВЕН К.Р В СИНИЯ ЛИКВИДАТОРСКИ *** !

16

Анонимен

преди 9 години

Сега трябва да си вадя разрешително за совалката,щото като ме гепи космическият КАТ ,няма оправия.

15

Анонимен

преди 9 години

До Българин - Какъв рап само ще слушат на Мишо шамара пенсиите ,а за младите ще има и чалга ,половината са от тъмният електорат,ако не замирище на скара и пуснат Азис купона не е пълен.....

14

darcas

преди 9 години

И затова получават по 3-4 000 лева на месец, возят се в мерцедеси и си и ползват имунитет???? БЕСИЛО БЕ, БЕСИЛО ЗА ВСИЧКАТА *** ОТ ПАРЛАМЕНТА!!!!

13

ЗАВИСТЛИВ

преди 9 години

Пред блока скучаещите пенсионерки вече се записаха ,защото миналата година са си изкарали и нахранени добре с кебапчета ,иначе кълнят и плюят за малките пенсии..а,половината от тях са без необходимият стаж и вземат инвалидна пенсия.Да живее БСП.

12

Анонимен

преди 9 години

Сороският лакей Сатанишев закопа столетницата, а сМуков ще и прави панахида и ще прелива червено вино за Бог да прости. Е, Бог няма да и прости, ама такава е традицията.

11

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

Моля за внимание от всички.Колеги, записали сте да излитат в посока Марс , Сибир и къде ли не.Ама как така без билет?Те повече от 100 г. летяха и обикаляха планетата , та и сега ли?Аз предлагам шефа на всички песове в БГ да се ваксинира преди това ,защото ще вземат да заразят и вселената Такива да ги нямаме.Аз плащам налог,сиреч местен общински данък и такса *** 68лв.Ако ще да хващат гората или в космоса ,ама стига толкова фандък.

10

Анонимен

преди 9 години

ХАЛЮЦИНИРАМ ЛИ!?!?!?!?!?