9

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 2Абе не е до любов. И да не обичаш, то си е предателство. Може да си го приемал като партньор и да те боли, че те е предал/а. Иначе - като минат години и вс стане монотонно, едно кръшване може да съживи огъня между вас. Рискът е да не се влюбите в третия човек.

8

Анонимен

преди 9 години

Не само като й покажете портмонето си, а и като й дадете някой лев оттам.

7

Анонимен

преди 9 години

Тая статия вече сте я публикували.

6

Правилно !

преди 9 години

Как да докарате само за 5 секунди една жена до оргазъм?Правилно!Като и покажете портмонето си!

5

Анонимен

преди 9 години

С кого са изневерявали мъжете преди десетилетия , да речем 20- 30 години!Същотото е и днес !Изневярата не е приоритет на мъжа !Тя е взаимна ! Причини винаги има , но не се хвърляш да изневеряваш , защото трябва ..Повече от изневерите , водят до развод . Хората влагат чувства , колкото и да се правят на недостижими .

4

Анонимен

преди 9 години

Не се ли буди мъжа до жената и жената до мъжа, не и ли е вкъщата или тя в неговата. Каквото и да правят не се счита за изневяра.

3

Анонимен

преди 9 години

Познавам една изключителна Жена. Разбра, че мъжа и хойка , дори той и призна. Тя не се разведе дълго време той беше незначителен за нея. Не спи с него от години, не задава въпроси кога, къде и с кой излиза и защо не се е вкъщи. Дълго време не и беше вкъщата, дори. Когато на жената, мъжа до вас им спре да им пука тогава започват заспали чувства да пробуждат и да са на ясно с тях. Жената лесно си намира тъпкач, дори мъж в живота.

2

Анонимен

преди 9 години

Някои жени след тежко раждане не желаят повече да помиришат мъж. Нямат такива блянове и желания. Мъжа си иска неговото в един момент. Секса, секса и докато се усети влюбен до уши. А уж само за секса. Жената ходи само, ако мъжа въобще го няма. Или са разделени. Това не е изневяра.

1

Анонимен

преди 9 години

Тук чувствата са основата на взаимоотношенията. Ако, не чувствате нещо по между си, няма как да изпитвате"предателство"от изневярата. Някои жени, мъже не могат да преглъщат изневярата и лъжата. Толкова Обичат жената до себе си или мъжа, че не могат да понесат подобна измяна.