23

А бе Ганю

преди 10 години

като си толкова голям "ЮНАК" що не отидеш доброволец в Украйна да помагаш на фашистите от Киев

22

ганю

преди 10 години

червени агитаторчета,още малко ви остана.ще дойде време и всичките ще ви изпратим вкупом в сибирската тайга.

21

Анонимен

преди 10 години

Това което наричат украинска армия е банда наемници и престъпници. Дето палиха живи полицаи и същевременно избиваха и своите за да се насажда конфликт. Коренното население на украйна дезертира в русия, защото не иска да убива свои.Тези същите обстрелват градовете и избиват мирни жители, дори да знаят, че революционери там няма.Забраниха да се говори и на български, започнаха да си измислят собствен език и история, като македонците. Това всичко се режисира от ЦРУ.

20

Анонимен

преди 10 години

непсуващ българин-още по-рядко срещан феномен.

19

Анонимен

преди 10 години

от текста: "...зложелателите на християните, заграбили властта в Киев, които заповядват на православни украинци да стрелят по соствените си храмове, да се гаврят с хоругвите, носещи лика на Спасителя, и с православното свещенство"===============Едуард Ходос - войната в Донбас е за Нова (трета) Хазария - видео в Политикус.

18

Анонимен

преди 10 години

Християнския морал се налага с забрани и Калашник в ръка. Такива са "добрите" християни.

17

макето

преди 10 години

буквално преди часове Москва и Вашингтон са преговаряли украинските балистични ракети са били свалени от руснаците техните цели са били в Русия руски танкове и бтри са пресекли границата но са ги върнали

Хахах. Руснаците са най-пияният и най-псуващият народ в света, ама това бил "езикът на враговете". Да се смееш ли, да плачеш ли. Още малко ще кажат, че руснаците са най-примерният народ в света - не пият алкохол; не пушат цигари; по *** не ходят; престъпност нямат; всички са равни по права; няма олигархия, бедни и богати; няма тоталитарна и съдебна власт под диктатурата на Путин; няма поръчкови присъди за неудобни на властта хора; няма убийства на журналисти, опониращи на властта.Рай! :)

15

Анонимен

преди 10 години

хаххаха непсуващ руснак... това да го видя няма да го повярвам :)))

14

12000 убити и ранени

преди 10 години

войници на правителствените войски - какво да ги псуваш. Те са за съжаление. В нета има доста клипчета как разярени жени бият агитатори за 3-тата мобилизация за престъпната война. От войската масово дезертират, даже и най-яростните фашисти не им се ходи да гинат за "Украйна шо не вмерла". Свършиха резервите и ВОЕННОПРЕСТЪПНИКА ОБАМА нареди на ВОЕННОПРЕСТЪПНИКА ПРАСЕНКО да иска мир с посредничеството на "лошия" Лукашенко

13

Икар

преди 10 години

До ненича. :) Относно опечения колега. Ти какво би казал в такава ситуация? Чудно ми е, просто. И какво следва да се казва докато се прибира обгорен труп. Светни ме, не знам да има нещо специално по устав? От човешка гледна точка следва да се мълчи в подобни ситуации. Но искам да знам твоето мнение. Трябваше да крещят? Да псуват? Да плачат? Какво трябваше да кажат, според теб?

12

Анонимен

преди 10 години

укр воиниците мълчат като на8рани,като изтъргваха опечен свой колега---------------За сметка на това руснаците като си погребват замразените фанатици, не спират да псуват (тихичко).

11

Браво Миче,

преди 10 години

Най-накрая една положителна статия за възстанниците от Донбас

10

Анонимен

преди 10 години

Отрепките казват - Ние не сме ***!

9

neni4a

преди 10 години

До Икар Написаното ти ,важи за Киев Яйценук вече избяга. Турчинов и той се е скрил като мишка Дори и Порошенко не плямпа много много А на видеата,укр воиниците мълчат като на8рани,като изтъргваха опечен свой колега

8

До 8

преди 10 години

Колко са още, освен теб?

7

НО НЕ ПРЕЧИ

преди 10 години

ОПЪЛЧЕНЕЦЪТ да поздрави врага с 7.62 мм ПО ЗДРАВ

6

Анонимен

преди 10 години

Може би са усетили, че наближава Голямото Псуване и командурът взима мерки?

5

Шоп

преди 10 години

Да, редно беше, то не се търпи. То на всеки клип с руснаци някой задължително се провиква "пидарасъй ***!". Браво на Гиркин.

4

Икар

преди 10 години

ЗАбележете фурмолировката "псувни на публично място". Т.е. добрият християнин не псува публично (за да не го хванат камерите). Но насаме или в "частни компании" може...може и други неща. :) Убитаци!