229

Анонимен

преди 9 години

Управлява този,който събере 121 гласа бе ***,сега ,ще си ги имаш с Доганя,дърпайте си милиярдчетата,че котараците огладняха за 1на година,а дръндарския бек,трябва да си купува летяща чиния

228

Анонимен

преди 9 години

Настана време разделно. Писна ни ........ 25 години стигат.

227

бачкатор

преди 9 години

Бойко, ти се оказа *** и *** в огромни пропорции!Вместо да кажеш, че Цветанов трябва да бъде съден по по-бързата процедура и наврян натъмно,ти вчера гласува с Местан да теглите заем и с него да спасявате липсващите пари!Това е недопустима гавра с народа!Аз ти обявявам днес война, мутро комунистическа!

226

Анонимен

преди 9 години

До ...304 Ами да! Ами КОЙ? *** тъпия въпрос!

225

Анонимен

преди 9 години

Каквото и да направи Борисов, ама наистина каквото и да направи, тъпите и зомбирани гербераси ще го оправдават и ще са убедени, че е прав.А това, че на Борисов някой му сменя чиповете сутрин, обед и вечер то е видно.Има хора, които просто са си родени за затвора.

224

Българин

преди 9 години

"ГЕРБ напуска парламента..."И дано никога не се завърне в него.Това ще е победа на целия български народ.

223

...

преди 9 години

Пак ГЕРБ виновни,а тези които ни изцедиха за 1 година + КТБ ?!?! ПАК ЛИ ГЕРБ ?!?!

222

УПЛАШЕН Е И ГУЗЕН

преди 9 години

ПИТАЙТЕ ПОКЛОННИЦИТЕ НА ТИКВАТА БОРИСОВ ЗАЩО ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО И ВИНАГИ ЩЕ ВИ ОТГОВОРЯТ С ВЪПРОС"АМИ ЗА КОГО"."ЗНАЕМ, ЧЕ МУТРА,ЧЕ Е ***, ЧЕ Е СЛАБО ОБРАЗОВАН, АМА ЗА КОГО, ЗА КОМУНИСТИТЕ ЛИ".Е, КАКВО ПОВЕЧЕ-БОКО Е ДОКАЗАНА МУТРА, САМ СИ ПРИЗНАВА ПРОСТОТИЯТА И Е КОМУНИСТ,РАЗТРИВАЧ НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ДИКТАТОРСКИ УШИ.НО НАРОДЪТ Е...НЯМАМ ДУМИ.ИЗКУКАЛ ОТ БЕДНОСТ И ПРОСТОТИЯ.

221

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 256 Само с казване не е минало май му го е показал! Затуй Боко е толкова тъжен!

220

МИКОВ НЕ Е СЕРГЕЙ

преди 9 години

ТРУДНО ЩЕ УБЕДЯТ ХОРАТА,ЧЕ НЯМА КОАЛИЦИЯ "БОСТАН".БОКО Е УПЛАШЕН ОТ ЯВНАТА КОАЛИЦИЯ ГЕРБ-ДПС, КОЯТО ВЕЧЕ ГИ ДИСКРЕДИТИРА ДОСТАТЪЧНО.ОСВЕН ЗАПЛАХАТА НА МАНОЛОВА ЗА СЕЗИРАНЕ НА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ВЪВ ВРЪЗКА С БЮДЖЕТА И НАГЛОТО ПОГАЗВАНЕ ПРАВИЛНИКА НА НС, РЕЗИЛЪТ НА ГЕРБ И НА ТИКВАТА ЩЕШЕ ДА Е ПЪЛЕН С ОСТАВКАТА НА МИКОВ КАТО ШЕФ НА ПАРЛАМЕНТА,КОЯТО ВЕДНАГА СПИРА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА 42 НС И БЛОКИРА АЛЧНИТЕ ДОМОГВАНИЯ НА ГЕРБ И ДПС КЪМ ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА.ТАКА ТИКВАТА ЩЕШЕ ДА ОСТАНЕ С РЕЗИЛА"БОСТАН"

219

амет

преди 9 години

Със тези ежечасни врътки герб се опитват да заблудят обикновените хорица,че нямат,ама моля ви се,нямат никакви намерения да правят коалиция "бостан"А то е видно отвсякъде-и бъдева получените генералски пагони от доган сарай,и синхронизираните действия при атаката на КТБ, и съвместните гласувания на закони-за земята и за големия бюджет,въпреки,че от тези налудни действия държавата ни в този момент не се нуждае.

218

Дичо

преди 9 години

Късно е Бойко за китка вече се подложи на ДПС когато гласувахте заедно а веднъж подложиш ли се вече са те ....да не обяснявам с нецензурни думи! Сега думите ти звучат кухо Бойко и колкото и опорни точки да цвъкат герболетките все повече ще оредяват!

217

Показахте кои сте

преди 9 години

Това не оправдава ГЕРБ за вчерашното им обединение с ДПС и единодушното им гласуване. Поне показаха кои са и си извадиха рогата, стига и вие да сте си отворили очите и да не се доверявате не само на ГЕРБ, а също и на БСП. Тези 2 партии показаха, че ДПС за тях е нещо много велико и не могат да управляват без тази партия.

216

Късно е вече

преди 9 години

Късно е вече, хората видяха кои сте с вчерашното мнозинство. Късно е либие за китка шарена.

215

Колев

преди 9 години

Не за първи път Рапона пълни гащите. И за шистовия газ искаше да подпише, но като видя, че ще яде бой се отказа набързо.

214

санчо25559

преди 9 години

Народе, внимавай какво правиш! Тоя път Рапона няма да сдаде властта доброволно, лафовете за кръвта по асфалта ги забравете. Сега и черва ще гледа с усмивка, само да е пак премиер.

213

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 44А ГЕРБ беше по средата и пъшкаше горко.

212

доктор Гонзо

преди 9 години

При някой видове идиотизъм успешно се прилагат съдоразширяващи. За Бокича съдоразширяващите могат да са смъртоносни, той е 50% болен, 50% симулант. Трябва му пургатив и клизма с лайка, нов човек ще стане! Новият човек ще е пак некадърник и самохвалко, но поне няма да гледа толкова страшно :)))

211

Анонимен

преди 9 години

Тикво, вече видяхме. До вчера целуваше ръката на Доганя, а снимките от това са навсякъде в нета. Сега лижеш к**а на Местаня, сигурно скоро и от това ще има снимка. Резак си ти Бойко. Фес долен. Гласуваш за Тиквата, получаваш Доган.

210

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 30 А ГЕРБ беше по средата и стискаше зъби като ремсист!