6

бобо

преди 9 години

Тоя,*** на снимката горе,кога ще го изхвърлят от политиката!!!??/ Неразбраха ли другарите му,че от тоя *** нищо нестава!! как при едни и същи цурвули все се случват фалити и проблеми с банките!! Дали точно тея *** като Гечев не ги предизвикват проблемите!!

5

ККК

преди 9 години

Румен Гечев, министър от правителството на Жан Виденов и агент от ДС .... що ли не му вярвам?2 пъти влиза в парламента при тяхно управление, два пъти не изкарват мандата до края, и един път фалирал държавата.... абсолютен некадърник !

4

Анонимен

преди 9 години

Румен Гечев беше финансовия корифей, който ОПРАВИ България в правителството на Виденов !

3

Анонимен

преди 9 години

БСП умря.Сега трябва да избираме или ГЕРБ или Доган.Мисля,че за нормалният българин изборът е ясен

2

социолог

преди 9 години

Голяма мъка налегна другарите от БСП. Тяхната партия загина, а патерицата им ББЦ тотално се провали. При това положение единствената утеха на червените *** е да псуват Б.Борисов. Да ама не. На тези избори ГЕРБ ще има пълно мнозинство. Този номер от миналите избори с компромата за Костинбродската печатница няма да се повтори. Ще се гласува масово за Б.Борисов.

1

Анонимен

преди 9 години

Румен Гечев има култова снимка от времето когато беше "министър на икономическото развитие" при Жан Виденов. Така я разви тази икономика тогава, че инфлацията чукна 300%. Хвала на такива, вместо да са зад решетките, те продължават да преподават уроци по това "как да фалираме България за един мандат".