27

Анонимен

преди 10 години

Трудно е да се прецени кой е виновен без допълнителна информация за катастрофата. Има текстове в закона, според които може да е виновен изпреварващия, но има други текстове в закона, според които виновен може да е изпреварвания.

26

До 25 бай иван

преди 10 години

В последно време не тези с BMW-тата, а тези с Audi-тата карат кото бесни.

25

Анонимен

преди 10 години

факт е че зада се каже кой е виновен когато има тежко ПТП, трябва да се произнесе съда!първо се правят измервания на местопроишествието, правят се технически експертизи, разпитват се свидетели. нали не очавате че ще има пострадал и ще дойде някой си и ще каже кой е виновен.

24

бай иван

преди 10 години

а на мен ми е писнало от арогантни шофьори с BMW-та. бас ловя, че пак някой с BWM е утрепал човека.

23

Факт

преди 10 години

Факт е, че от статията не става ясно кой е виновен

22

Анонимен

преди 10 години

Според експерти една от причините за увеличаване на броя на катастрофите и жертвите у нас е липсата на мобилни камери на пътя......razresete videoregistratorite be bo_luci...

21

Митя

преди 10 години

Не е нужно щом видите думата моторист и да незабавно да започвате с констатации относно агресията им, лудостта им, колко са .. и т.н. Факт е, че на пръв поглед от статията става ясно, че не моториста е виновен, а другото което е ясно, че за пет дни са загинали 8 души, от които само единия е моторист и то човека си е отишъл без вина. Бръмбарите в главата не е задължително и не са срещани само при мотористите.

20

Анонимен

преди 10 години

до 18, когато засечеш няколко пъти моторист и се окажеш без огледало, не търси отговор на въпроса "защо" в ЗДВП а търси вина в себе си!

19

Анонимен

преди 10 години

До 17Концентрацията и на двете категории е най-голяма на автомагистрала Тракия, където може да се направи научен експеримент ако на някой му се занимава.Понеже органите на реда са заети с други важни държавни дела /да ядат понички например/както се казва.

18

Анонимен

преди 10 години

До ГоранА казва ли ЗДВП, че когато те изпреварва двуколесното извънземно, откъдето си поиска, трябва да го прави толкова близко, че да ти изкърти страничното огледало? И има ли ЗДВП мнение по въпроса за ауспусите на моторетките?

17

До 15

преди 10 години

Не съм съгласен за процентитешофьорите *** са около 10%,а мотористите *** са около 95%.

16

?!?

преди 10 години

Koйто е пътувал до банско, познава участъка- широк прав път с отлична видимост. Камери, фарове- нищо няма да се промени. Да уадри едно земетресение 9та степен, да изрине тая *** редом с "матряла" и да се свършва.

15

Анонимен

преди 10 години

От много години наблюдавам движението по нашите пътища и мога отговорно да заявя:Ако шофьорите "***" са 35% от всичките, то мотористите "***" са минимум 85% от всичките.Както пешеходеца добива агресия, когато седне зад волана, в още по-голяма степен същия този пешеходец побеснява, когато се метне на седалката на мотора.А пък когато се срещнат две *** от тези категории на пътя, логичния резултат е такъв като този от конкретния случай.

14

Анонимен

преди 10 години

Културата на шофиране се изгражда с дисциплина и контрол! КАМЕРИТЕ СА НЕОБХОДИМИ!

13

Анонимен

преди 10 години

Не знам как е в случая, но практически всеки път, когато моторист минава покрай мен, ме "изправя на нокти", как да го опазя. Много е вероятно по време на надминаването, моториста да е кривнал наляво и случката да се е случила.

12

Гру

преди 10 години

до ШофьорИ какво знае всеки шофьор, когато покрай него има мотористи? Някои шофьори са И мотористи, те какво знаят?

11

LED

преди 10 години

Не камерите ще оправят нещата по пътищата.По пътя е пълно с " *** и самоубийци " и хора които не знаят защо са там и какво да правят, а някои даже не могат да четат.Трябва да се търси начин за по-строги критерии за допускането им на пътя......жалко че изтрещяваме като цяло ....

10

Горан

преди 10 години

Неправилно изпреварване! ЗДВП се казва: При изпреварване, или разминаване с двуколесно МПС, водачът е длъжен да остави достатъчно странична дистанция! Тоя трябва да му вземат книжката, да лежи 20 години, и после пак да му вземат книжката, и пак да лежи 20 години!

9

Анонимен

преди 10 години

Какви, по дяволите, са тези специалисти, дето смятат, че ако сложат камери и всичко ще се оправи с магическа пръчка? Аман от бизнесмени! Не липсата на камери води до произшествия, а липсата на култура, лошото образование и корупцията в контролиращите органи!

8

Шофьор

преди 10 години

Трудно е да се прецени по малкото информация в статията кой е виновен, но всеки шофьор добре знае какво става като около него има мотористи.