130

Анонимен

преди 9 години

Ами да започнат с Ходорковски когото лично германския външен министър посрещна на летището след като беше освободен. Колкото до Коломойски, Тарута, Порошенко - те явно са от "добрите" олигарси.

129

щирлиц

преди 9 години

Трябва да му замразят еврейския мозък на тоя,хм.. германец.

128

v

преди 9 години

България е окупирана от чужда армия . Държава , на чиято територия има чужда армия , няма как да се нарече свободна . Всеки мъж знае това . Тов а е факт , а не теория . Въпрос на няколко поколения е , България да е поредната държава асимилирана културно от Ватикана и про-римският западен елит.Днешните поколения не знаят какво точно представлява да си българин , затова след време без проблем ще използват и латиницата . Факт е , че английският имперски флаг го носят с гордост .

127

zdb

преди 9 години

Всеки, който плямпа в захлас за тоя Шуткин- е за най-близкия психодиспансер!! Освен тоа всеки подобен *** е свободен да освободи територията на България от миризливото си присъствие и да си пренесе вонята на северо-изток от Бг в посока Масква, Раша!! Българските *** да заминават на екскурзия при "савецките" обезьяни и да живеят в колхозната руска идилия!! Нещастни български овце!!!

126

V

преди 9 години

Кога българинът ще избере лидер , като Путин ? ... -Отговорът е - НИКОГА . Самата мисъл , че е възможно да умрат , защитавайки принципите си , културата си , независимостта си ... ги кара да се опикават неконтролируемо . Те предпочитит да са евтина плът за западни пенсионери и споделят мъдрости като :'' наведена глава ятаган не я сече'' ... Такива *** няма как да не са робска ***.

125

v

преди 9 години

Гнидите и техните евтини, римски к*рвенски номерца , никога не спират . С тези трикове целят да накарат руснаците сами да намразят и да поискат да унищожат елитът си . Тези номера минават в България и при българите , които са напоен със ''сладостта на робията'' - генетичен *** , но руснаците са прекалено горди , за да бъдат поробени, асимилирани културно и унищожени.

124

Анонимен

преди 9 години

Аз не разбрах нещо. Да налагаме санкции срещу кого? Срещу тоя, който подкрепял насилието? Кой е той? Аз виждам наистина хора, подкрепящи насилието, но това са на първо място САЩ и на второ ЕС. Крадеца вика дръжте крадеца, с което в България сме свикнали от край време, но някак си не върви за "демократичния свят".

123

Баба с Бакембарди

преди 9 години

До АнонименТова за семейството е така ,но другото е проблема на българина.Не се интересува политика,но тя се интересува от него и тогава идва лошото.Така най сладко си ни управляват.Номера обаче не е да гласуваш и да чакаш.Хората трябва да се самоорганизират по интерси и да си съсдадат свои гилдии ,профсъюзи.В едно село като се съберат всички стопани и си отстояват интереса,няма как търговеца или кмета да ги ***.Ще си наемат магази или сергии напазара и на смени ще си продават продукцията.

122

Анонимен

преди 9 години

Пак не позна :)))))))Обичам си семейството и това е моята партия всичко останало е менте ако не знаеш и още се люшкаш кой за кой е и кой кой ще прецака то това за мен е излишно.

121

Баба с Бакембарди

преди 9 години

До Аноним Чакай да отгатана на кого си фен ,като ми ги подаряваше за берекет изпусна някои. Ти или си любител на минерална вода от Банкя или обичаш да отглеждаш стайни фикуси.

120

Анонимен

преди 9 години

До АнонименБългарската политика и футбол стават само за садо-мазо и нищо повече!

119

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКъсните Кюстендилски череши обикновенно са сладки,но покрай тия дъждове може и някой червей да изскочи от тях.А за футбола си прав,по добре че не си падаш по него защото у нас хич го няма напоследък.

118

Анонимен

преди 9 години

Майчето става за туй онуй ама след виното:)))), а футбола не ми е страст

117

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТи си се ядосал сигурно не ти е до моя хумор ,защото вероятно си фен Майчето Манолова познах ли?А може и да си от Левски...

116

Анонимен

преди 9 години

До Баба с БакембардиПриемам шипково вино без задръжки!!!

115

Баба с Бакембарди

преди 9 години

До АнонименА-аа аз съм много на 70-те години,ще трябва да те черпя едно шипково вино.

114

Анонимен

преди 9 години

До Баба с БакембардиПроявяваш хумор от 70-те години!Мишо ти го подарявам - носи дома за берекет! И него и Сержа и цялата лява пастмина!А да не забравиш и Барека и другите т.нар. политици.

113

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 146Е нали точно това ти казах,че няма други тарамбуки като нас зависими за петрол и газ от Русия,от кой да купуват ОМВ бензин освен от руския нефтохим.Не ни гледай нас ние сме неспасяеми ,гледай в другите страни на запад от Калотина/без Сърбия и те са като нас/.

112

АЗ

преди 9 години

До Анонимен 145Питай Либия, Ирак, Кувейт - освободените страни те знаят!

111

Баба с Бакембарди

преди 9 години

В Арена Армеец съм и тренирам за ММЗМЕЙ битки за пенсионери.Поглеждам на таблета и гледам че текат яки финасови коментари.Обадих се на племенника Сорос и го питам кога да сменям доларите в Юанги и той ми каза не бързай много,но ще е скоро след второто пришествие.Ай честит ви Мишо Миков ,разбрах че е сменил Серж на кормилото на столетната лява лимузина.