69

сова

преди 9 години

От началото на кризата украинската армия е загубила над 1650 убити и 4730 ранени. А броя на миналите на страната на опълченците и на руска територия е неизвестен.

68

наблюдател

преди 9 години

до 93 АнонименАбсолютно си прав,за почернените майки!Вече има и много млади жени,които ще вържат черни забрадки.Трагедията се обърна и тръгна от гдето е дошла!Тези *** от Киев убиват двупосочно народа!Вижте какъв ужас:Politikus.ru,27.07.2014 "Южньiй котел.Николаевские укродесантики сходят с ума". Кръв и шоколад...

67

демократ

преди 9 години

Пожелавам приятно пътуване и на руските сепаратисти живеещи в България.Дано е близо този ден когато ..КУФАР,ГАРА,СИБИР

66

демократ

преди 9 години

Ами трябва да се гледа от добрата му страна."Голямата екскурзия" на руснаци е добре за Украйна.

65

Анонимен

преди 9 години

Такъв шоколад забърка в Украйна Порошенко, ама от оня шоколад, който се произвежда в тоалетната.Никой вече не може да му го избърше. При толкова много почернени майки.Яйцевидния и сие го оставиха сам да продължава да произвежда от тоя вид шоколад, а той още не може да се сопре.Ако украинския народ не се осъзнаe- ще изяде още шоколад...

64

Васо

преди 9 години

И при нас става сложно тълкуването на Руско турската освободителна война. То и досега румъните и финците бяха в сянка при тълкуването на приноса им за нашето освобождение та ще имаме вече, и горчив украински привкус. Щото от 200-те хиляди загинали много ще да са украинци. Според съвременната история трябва да са роби освободители на други роби. Много сложна става за тълкуване историята, като се подменят ценностите. Ако е имало гадатели пък да кажат от кои ще се пръкнат болшевики леле мале.

63

Анонимен

преди 9 години

До ШопУкрайна е потъващ кораб. Плъховете усещат първи и напущат. Пример - Яценюк !!!

62

rusnak

преди 9 години

Кви глупости пишеш бе ***! Целия запад на Украина почва де се бунтува и не пуска децата си в армията..

61

Flame

преди 9 години

За голямо съжаление на кремълските управници,Украйна се оказа голям залък,и мечтата за империя сe изпарява с всеки изминал ден!Брътвежите на Бородай и другите пионки на Москва ,вече обслужват само и единство телепередачите на Кисельов и други подобни,които бълват помия и се тресят от злоба!Единственото което е случва,това е консолидацията на украинския народ,за голям ужас на московските психопати!Украйна не е Грузия,и приказките за присъединяване на Украйна към империята вече е утопия!Славянска

60

rusnak

преди 9 години

Земете напишете какви са истинските загуби на укрите. Нещата са страшни..

59

Васо

преди 9 години

"Според други цитирани парламентаристи Киев мобилизира и праща в размирния Донбас "фактически най-бедните - а синчетата на заможни родители се разхождат на воля, ни лук яли, ни лук мирисали". И какво чудно в тази работа. Като мине тая дандания ще въведат и платена армия. В нея разбира се ще се цанят бедните, като навсякъде по света. Така по- заможните ще бъдат освободени от всякакви упреци. Не казвам угризения, щото практически е невъзможно при тях да се получи.

58

Анонимен

преди 9 години

От ясно по ясно е че САЩ и ЕС никога няма да предложат на Украйна това, което й предлагаше Русия. При все, че руснаци и украинци са братски народи, даже по-точно са един народ...И за чий с'я *** или се инвалидизират младите здрави и прави,но бедни украински момчета?!- За едни химерни празни обещания на Запада, неподплатени от нищо. Я да се обърнат срещу Шкембо Петро и да го изринат,че иначе всичко ще става само по-зле.Ако аз съм украинец- ще бягам тотално-или в Русия или др. Само не при Петро!

57

Шоп

преди 9 години

Украинските сили вече разцепиха Лугандон на две, постепенно режат комуникационните линии с Русия, САЩ официално обвиниха Русия, че обстрелва територията на Украйна.Следва обявяване на Украйна за съюзник и строеж на най-голямата американска база задграница под топките на ***

56

neno

преди 9 години

До Днпро - 1 И се отзова в нов котел Голям кеф няма що Веселоото тепърва предстой

55

Анонимен

преди 9 години

Такъв геноцид срещу собствения си народ !! И за чий?! - За американский и ЕС-кий!Направо цялата украинска армия трябва да откаже да воюва срещу събратята си, още повече че знаят, че са просто пушечно месо, според дебелия, който ги мобилизира.И ако обичат нашите медии да не ми дават тенденциозно хвалебствия за украинската армия,която освен че е просто пушечно месо,също така воюва против собствения си народ и интереси. Само папагалите от майдана и някои невежи деца на лагер може да мислят това.

54

Дніпро - 1

преди 9 години

Току-що украинската армия напълно освободи от сепаратисти град Шахтьорск !

53

Лисичанск

преди 9 години

Тук е пълно със "дезертьори",дано и Луганск се напълни с "дезертьори".

52

Анонимен

преди 9 години

Англо-саксонската раса вече е най-мразената в света.Дори в Европа.Отидете примерно в Италия,Испания или дори Франция и попитайте нещо на английски и вижте как ще се отнесат с вас.А ако говориш на руски и случайно човекът отсреща има някакви дори бегли познания по този език веднага ще бъдеш упътен.

51

Анонимен

преди 9 години

70Малоумнико, дезертират насила мобилизирани цивилни бе ахмак.Да е*ба *** *** селяндурска.Да те гурбедиса Дамян с четвъртития.

50

изумен

преди 9 години

То тук мога да кажа че форума е пълен с шизофреидни кретеноиди...