229

Анонимен

преди 9 години

Няма ли някой да го гръмне Тиквата и край с ГЕРБ.Какво вадят компромати ,който знаем че няма да минат.*** бандита смотан.

228

USA

преди 9 години

Povdiga mi se ot Degurnite Draskachi..Kostinbrod 2 njama da MINE......

227

USA

преди 9 години

Zapochvat s Kompromatite ....

226

Анонимен

преди 9 години

За ГЕРБ не гласуват нито десни,нито леви,а само чалгаджиите,с каквито се напълни държавата.

225

фют

преди 9 години

Лъже Тиквата и окото му не мига, личи си професионалния измамник. Пък и Цацата е негов човек. И тия тарикатлъци ще са до време. Ако трябва ще си внесем прокурор от Германия, но Тиквата ще си го получи.

224

Анонимен

преди 9 години

Barekov, nee super kiochekchiq po chalga partitata! Kak moje dase izlaga, da varti kato peralqnq zaradi nqkolko glasa poveche tova momche?

223

Енчев

преди 9 години

Нищо няма да стане, Цацата той си го избра именно за такива случай. И изобщо, ако Цацаров караше по закона, Тиквата отдавна да е в пандиза, обаче не е.

222

Горубляне

преди 9 години

Защо троловете - комунизи дойдоха да спамят темата за Бареков с дежурните си коментари и терминология? Защо питам? За всичко Бойко им е виновен! Ама Бойко пак ще ги смачка като фадрома на изборите...

221

istinata

преди 9 години

Abe paculi vie ste mnogo osvedoneni.smeshnici

220

american boy

преди 9 години

Истината е една - всеки работещ, нормален и мислещ етнически българин ще гласува за Бойко Борисов! За него ще гласувам и аз.

219

санчо

преди 9 години

Каквото и да си говорим, Гроб си е чисто ОПГ, маскирано като партия. Час по-скоро трябва да арестуват главатаря Боко и помощника му Цецо. За герберите направо нов затвор трябва да се построи, много гадини са.

218

локи

преди 9 години

В Сретен ни е надеждата. Няма нужда от стрелба, само да извика някой "Шта радиш, брате Боjко" и инфаркта е готов.

217

американецо

преди 9 години

Николай Бареков по-добре да се изкаже по теми, по които е добре запознат - например какви на вкус са глистите на Бойко. Всички знаят къде бяха Барековите нос и уста допреди година и нещо - дълбооооко в *** на Бойко Борисов!

216

ak47

преди 9 години

Много е вероятно, Борисов да е замитал в архивите на МВР и ДС, каквото му е наредено. Замитал е меко казано, цели папки е изнасял и унищожавал. Пък ако излезе нещо ще каже, че са " умишлено фалшифицирани компромати" и готово, пей сърце.

215

Sven

преди 9 години

Много е смел тоя *** бе! Естествено, след като собственоръчно си унищожи досието. То затова беше и зора да го правят генерал. Изчезнаха и досиетата на тези, които му платиха генералските пагони, като Маджо и Пашата.

214

Фотев

преди 9 години

Хайде, Барек, прави нещо, вади доказателства! Само говориш, а куче дето много лае не хапе. И защо *** Прокуратура не си свърши работата с Тиквата? Дудукян тръгнал да разобличава, а Цацата си чеше дебелото дупе цяла година и нищо не е разследвал.

213

ицо

преди 9 години

Уникален *** е този....Лъже,маже и той не е виновен.....Що триете коментари бе?

212

сдг

преди 9 години

Бареков като казва нещо,гледайте откъде изгрява слънцето.При него не е от изток към запад!

211

Анонимен

преди 9 години

Да живее Бареков Велики!

210

Анонимен

преди 9 години

Гейберченца, напълнихте ли памперсите? Ауу как сте се нахвърляли чак по гърбинките, милите те! този път няма да ви се размине щом и чичко Сам се отрече от вас.