270

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 366 ..... и кой да остане на Земята ???? Само СЕ СЕ РЕТО ли ?????

269

даскал

преди 9 години

До ШопШОПЕ , "ДЕЦКА" ГРАДИНА ПИШАТ ДЕЦАТА В ПЪРВИ КЛАС ... А , ТИ ЩОМ ИМАШ ПРЕТЕНЦИЙ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ , ТРЯБВА ДА СИ НАУЧИЛ БЪЛГАРСКАТА ГРАМАТИКА .А ТАМ СЕ ПИШЕ ... ДЕТСКА ГРАДИНА ...ПАНИМАЕШ ???

268

даааа

преди 9 години

на Х америкаците винаги РУСИЯ им е виновна ...а дали то4но тия Хамерикаци да не би да искат парченце от същата тази русия? южна америка им бии дузпата хаиииде америка отиваи при другите империии в историята

267

Анонимен

преди 9 години

Защо триете определени коментари?

266

Шоп

преди 9 години

До Боби Ти някога виждал ли си самолет? Какво образование имаш, начално или само децка градина?

265

Шоп

преди 9 години

До БобиОбективния контрол на РФ показа, че е имали и военен самолет до Б777--------НЕ показа.

264

Анонимен

преди 9 години

CHERNIA DOM E VINOVEN ZA VSICHKO V UK

263

МОРСКИЯ

преди 9 години

ХАМЕРИКАНЦИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА СТАВАТ СМЕШНИ ВЕЧЕ,НЕ ВЯРВАМ ДА СА ЧАК ТОЛКОВА ПРОСТИ,ЯВНО МНОГО ЛЪЖАТ. ЗА ВСИЧКИ ВЕЧЕ СТАНА ЯСНО,ЧЕ ФАШИЗОИДНИТЕ ХОХЛИ КОМАНДВАНИ ОТ КЪРВАВИЯ ПЕТЪР СА СВАЛИЛИ САМОЛЕТА

262

tire

преди 9 години

ftghjkljh

261

Боби

преди 9 години

Теория 1Отстрелян от изтребителя боинга вместо да падне право на пред и надолу (в районна на границата и да позволи международни части да затворят границата за месеци) завива и след неуспешна втора маневра на малка височина се разпада на частиТеория 2Същото както 1 до момента на "неуспешната" маневра - Само че сега КИЕВ не иска Б777 на своя територия и го довършва с ракета на БУК над сепаратиска територия.(руснаците са засекли по то време пускане на радара на БУК и имат сат снимки къде е бил)

260

Боби

преди 9 години

Путин и РФ имат вина, че не поеха вината. Толкоз.Разследване на руски аеро маниаци. Б777 рапортува Х пъти координати автоматично на система за следене на полетите през минута. Последната точка е на 10км източно от мястото на катастрофата. След това самолета изглежда прави завой на 180градуса т.е. завива обратно и пада между два села. Самолета не се е разпаднал на голяма височина защото щеше да има останки на по-голяма площ. Обективния контрол на РФ показа, че е имали и военен самолет до Б777

259

neo

преди 9 години

Нaвремето си мислех че зaпaдняците и по точно сaщ сa умни и винaги имaт Б плaн....скрити козове и т.н . Вече съм сто процентa убеден че кaкто зомбирaния им нaрод тaкa и политиците сa глупaви хорa без реaлнa предстaвa зa животa извън сaщ. Отгледaни сa в едно изкуствено общество,което изкривявa реaлносттa. Не смешни a жaлки сa им нaпъните дa пбвинят Русия....без нито едно докaзaтелство!!! Товa е позор зa aмерикaнскaтa дипломaция. Aмерикa е нa колене и политически и морaлно a и икономически.

258

Анонимен

преди 9 години

360 ние като не стреляме по градушките видя ли кво стана?А не ми пробутвай "Хамерикански ангели" във всички войни след 1945 имат пръст и на съвеста им тежат сигурно над 100млн. живота.САЩ и АНГЛИЯ трябва да бъдат изтрити от световната карта и то така че 5000 години тези територии да бъдат непригодни за живот.

257

Очински дебил

преди 9 години

До zemiaАбе, пиши като хората! Да не сме гадатели, че да ти сричаве йероглифите! Елементарното уважение изисква да пишеш на кирилица!

256

цурка

преди 9 години

Пендосите напъват за война,но Русия не се хваща .Ще се побъркат или ще измислят друг дяволски план.Колко хора трябва да загинат за да се осъществят техните болни амбиции за еднополярен свят?

255

Анонимен

преди 9 години

САЩ и АНГЛИЯ трябва да бъдат изтрити от световната карта и то така че 5000 години тези територии да бъдат непригодни за живот.

254

Анонимен

преди 9 години

Укропите са си виновни сами. Декември месец не предполагах че в тази държава ще се появят такива зверове. Мястото им е на бесилото.

253

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 9 години

Слушайте (четете) коментар! "..в район, където самите украинци в действителност не са използвали противовъздушни оръжия по това време". Това съждение на мислещо същество ли е? Абе, хора, абе хамериканци, казахте, че имате неопровержими доказателства! Хайде покажете ги! Байдан пита Петро, как върви разследването или какъв е отговора на въпроса "Кой ми *ра в гащите! Чудя се, как да стане, че да ви пробутаме (подариме) Плевньо и филията с мас, те точно така говорят, глупост след глупост!

252

Анонимен

преди 9 години

Защо се представя само позицията на САЩ?Америка не е приятел на България и българите.Няма никаква информация какво казва другата страна на този конфликт.И има нещо друго-самолета е малайски.Защо не чуваме какво мисли правителството на Малайзия?Айде стига с тази евтина пропаганда....А бе вие от днес.бг изглежда сте само и единствено платена медия.....айде дайте малко интелигентност и позиция.....

251

Лисан

преди 9 години

Отивам да пусна един Обама в белия дом, че преядох на обед.