68

прасето

преди 9 години

Бах го у прасето-то проговори. Да оди у цирко-пара ки направи.

67

stawko

преди 9 години

Awer , toia po glupav i ot boko tikwata we....

66

ACID

преди 9 години

Кой избра Пеевски за шеф на ДАНС?- Е как кой? Майка му.

65

Очевидец

преди 9 години

Той е КОЙ.Той принуди лидерите на БСП и ДПС да го изберат за шеф на ДАНС.Сатаната клати държавата.

64

sorry

преди 9 години

Давай Прасчо,до 25.12. е твоето време.После,после всички под ножа.Кеф ти ДПС,БСП и Болни отряди!

63

преди 9 години

В БЪЛГАРИЯ ВЕДНЪЖ СЕ ДАВА ШАНС,НО АКО СЕ ОСЕРЕШ НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙ ,,СВЪРШЕН СИ''

62

Анонимен

преди 9 години

Я па тоя,как се появи тук.Той нали само в ПИК дава своите "честни" интервюта.Да му се неначуди човек,как изобщо се появява.Сигурно си мисли,че все още някой му вярва.Искаше да навреди на обикновените хора в България и едновременно с това да оправи сметките си,че да е само на печалба,но не би. Балонът се спука.Няма страшно за него,нали си има богата и кадърна майка.Той само е "щастлив" наследник,който се тика във властта,за да не им вземат по законен път милионите.Как ще плаща на пазачите си.:)

61

Анонимен

преди 9 години

До набюдатела защо мислиш ,че само БСП може да се коалира с ДПС . Преди мълчахте а сега виете като гладни кучета. Още малко ще кажете че цунимито е била на площада на Местан и Борисов . нали Червена *** ?

60

Анонимен

преди 9 години

The pig is here, get the knifs :))

59

набюдател

преди 9 години

Вчера хвърлих един поглед на парцалчето "Телеграф",а там ясно си личеше промяната в курса,милия Бойко,казал еди кво си,милия Цецко отишъл еди къде си...Мирише яко на цунки-гунки,Бочко и Доганя,скоро никой няма да говори за Дилянчо лошо,щот вестничетата ше ни трябват,да снимат ножици и лентички,за тоталната промивка на мозъците ни

58

Анонимен

преди 9 години

Анадолски принцове и арабски шейхове изоращат синовете си при Доган,Пеевски и Бусеров да ги учат на съвременни финансови науки и машинации.Урок първи:Взе милярди от европейците.

57

Очевидец

преди 9 години

Прасето лъже като ***.Той принуди лидерите на БСП и ДПС да го изберат за шеф на ДАНС за да има по голямо влияние да ограбва народа .Мизерията е тотална от такива престъпници като него.Не само е сатанизиран,той е сатаната.

56

Анонимен

преди 9 години

Кой?Отговор: Спящите българи в деня на избори

55

Анонимен

преди 9 години

След 200 години в учебниците ще пише за тримата най-велики мафиотски гении-Доган,Бисеров и Пеевски.С един удар праснаха 3.5 милярда.Пирамидата се поклони на Троицата(Д,Б,П).Евреите целуват ръце на мага финансовите експерти по машинации.Брюксел ги награди с приза -"Анадолски милярдери с крадени пари на европейци".

54

Анонимен

преди 9 години

Медиите на Боко Тиквата редят поредния си сценарийСега Пеевски ще е позитивнят герой във филма и ще се прегърне като мъченик с "протестърите"

53

Анонимен

преди 9 години

Гледам му снимката на тоя, гледам го и се чудя, как е възможно гаджето му толкова да обича парите.

52

Wreck

преди 9 години

Боже, колко е противен! Корпулент....

51

набюдател

преди 9 години

Задължителни избори...Кой?...Кой?...Кой?...Заащооооо?

50

Анонимен

преди 9 години

Българин съм и в деня на избори няма гласуващи българи,само анадолци и роми.Защо, аз да продължавам да гласувам за бълг. партии при условие,че българина не гласува.Променям гласа си и няма да гласувам за бг.партии. Няма смисъл.Следващият път ще гласувам за ДПС.И без друго на село вече няма и един жив българин.Само анадолци и роми.Вече като ходя да търся работа, почвам с заучени фрази на турски.Иначе по-смъртно няма да мога да си изкарам хляба.Понеже съм много бял,леко с кал се намазвам,за тен.

49

Анонимен

преди 9 години

Пеевски..Кой?Абе да ва ***.Защо в деня на избори спяхте и не ходихте да гласувате.После се оплаквате,че професионални мафиьоти стават политици.Толкова години,редовно в 09 сутринта гласувам в моята секция.Един българин не съм видял.Само роми и шалвари с андалски манталитет.Така,че на въпроса КОЙ?Еми това сте Вие- всички спящи българи в деня на избори.А,ако знаете, какво следва?ДПС скоро ще Ви управлява с железен кол,защото българина е роб и сам не иска да си помогне,заради големия мързел