30

дебел дупутат

преди 9 години

защо ревете ,некъдърници 150 лв пенсия и 340 лв заплата не ви ли устройва,засрамете се малко ние 240 депутати изнемогваме с 3 бондака а да сте чули че не ни стигат парите.

29

Доволен

преди 9 години

След като България свали своята тоталитарна мантия и да се присъедини към парада на радостта на бившите комунистически страни които приеха демократичния капитализъм сега за нас няма алтернатива - капитализма е най-съвъшената социална система. При капитализма хората живеят щастливо и богати а недоволни и бедни са само неудачниците, мързеливците и некадърниците, само те се оплакват а умните и инициативните и работливите живеят богато и щастливо.

28

Един Българин

преди 9 години

Недоволни са защото не знаят какво беше преди 89та през руското робство - нямаше иконимика, безработица над 90%, нямаше здравеопазване не дай си боже да се разболееш, нямаше образовение, хората нямаха право на собствено жилище а живееха в комунални квартири по 3 семейства и гладуваха а партийната върхушка тънеше в охолство. Добре че нашите братя американците ни освободиха от руско робство и ни дадоха капитализма сега всички живеем добре и богато, а банките дават ипотеки и си купуваме жилища.

27

до хвърлящия

преди 9 години

Стига си хвърлял! Направи една фирма, 2 лева е капитала, и тогава хвърляй колкото искаш на подопечните си! Ако се паднете все такива като тебе - ще падне хвърлане!

26

До 28

преди 9 години

В една Италия хората масово изкарват по около 1000 евро месечно, айде срий се някъде с тези 3000 евро, дето някой си даже ги хвърлял!

25

Анонимен

преди 9 години

Нас българите преди всичко ни мързи, най-вече ни мързи да мислим, за това смятаме че тази работа трябва да я свърши някой друг - жалко, но факт!

24

Анонимен

преди 9 години

Гласувайте пак за мутри и/или комунисти и ще прокопсате!!

23

Анонимен

преди 9 години

до 22 от 26Един елементарен риторичен въпрос, защото няма да ти отговарям вече( ясно го заявих): Как така ако реша да стана учител тук и съм учил за учител тръгвам да работя по професията си и ми хвърлят 600 лева, а на запад един учител, който е завършил педагогическо образование и е решил с това да си изкарва прехраната му хвърлят 3000 евро. Сам си отговори досега к'во искам да ти набия в кратуната!

22

Анонимен

преди 9 години

В НЕПАЛ СА 1000 ГОД ПРЕД НАС,ИКОНОМИКА И ВСИЧКО

21

Анонимен

преди 9 години

до 24 Кой ще работи на тия длъжности тогава в България където хвърлят по супермаркетите и хотелите по 500 лева? На миньорите, на учителите....всички те са некадърни ли? Е, не всички са умни и предприемчиви бизнесмени. Говоря че на запад и некадърния, но работливия взима не 500-600 евро( като съпоставим с цените ), а от 1000 евро и нагоре.Не, отказвам се с теб! Лека вечер!

20

Анонимен

преди 9 години

Щастието е състояние на духа. В Непал са супер бедни, ходят на 4000 м.н.в със сандали и нямат никакви удобства, но са винаги усмихнати и ведри. Ако винаги се сравнявате с тези над вас, никога няма да сте удовлетворени и щастливи.

19

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Големи разбирачи, явно не сте излизали в чужбина за дълго, а тези, които пишат, че живеят там , страшно им е готино да мият чинии и да слугуват и за нищо да ги нямат.Не могат да отидат на един хубав ресторант спокойно"Ai stiga si drynkal gluposti , chinii ne mia i na restorant hodia i na barove hodia. Ti kat si sviknal da kytash stotinkite , vseki ne e taka

18

Анонимен

преди 9 години

Големи разбирачи, явно не сте излизали в чужбина за дълго, а тези, които пишат, че живеят там , страшно им е готино да мият чинии и да слугуват и за нищо да ги нямат.Не могат да отидат на един хубав ресторант спокойно. Ако не си завършил тамошен университет, няма как да имаш добра работа и удовлетворяваща те работа. А за да завършиш там се иска мозък и много пари.

17

Анонимен

преди 9 години

*** народ слаба държава. Умните избягаха отдавна и подържат икономиката с милярдите които наливат.

16

Сантос

преди 9 години

Нация в която от 1000 индивида има 1 свестен човек може ли да сме доволни!Всичко е измама във феодална България разбирате ли всичко!

15

Анонимен

преди 9 години

Преди да се родя и след смъртта ми от комунисти по долно племе няма

14

ас

преди 9 години

От какво ли са доволни българите?

13

az

преди 9 години

S 2 dumi PULNA Katastrofa na ob6testvoto kato takova ako ima takova de

12

Анонимен

преди 9 години

Треа да одим да копаме на село , доматите държат цена ,защо да одим у Америка

11

Анонимен

преди 9 години

до 11Абе, говоря принципно за миячите на чинии. Няма срамна професия. Или ако искаш поддръжка на хотел бъди тук и там. Говоря ти че там спестяваш 1000-дата евро(пак примерни), а тук ще спестиш на майка си онази работа. Т'ва искам да кажа. И това всичкото е от управлението- има икономика, има производство има работни места има заплати има висок стандарт. Т'ва на запад. У нас няма икономика има чужди монополисти които хвърлят смешните 500 кинта на служителите и ако искаш работи.