38

докторa

преди 9 години

И кaк по точно щ3 с3 коaлирa Бойко с ДПС?Товa е все едно aз дa с3 коaлирaм със себе си?

37

адреналинка

преди 9 години

До Хзащото задниците от госп. на ефира са пионки с папионки:))

36

Анонимен

преди 9 години

Хора,никой не е глупав,още повече ако е ЧЕНГЕ,или агент на ДС!Защо:защото го КОМАНДВАТ И УПРАВЛЯВАТумни хора!Доган-ченге!/Сокола/Боко-ченге!/Буда/Местан-ченге/Сава/Е,как мислите едно и същоуправление/шеф/,а различни позиции и политики?!Да бе,да!Разберете го българиВРАГА Е ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ!Те са и мутрите/братята Илиеви от ВИС,братя ИзбеГалеви,Маргини и т.н./и ченгетата-всички тези са служители на ДС!

35

Х

преди 9 години

Досещате ли се кой е човека който най много мрази Станишев,дори по вече от Борисов-Курумбашев.Горкия не зная защо от" Господари на ефира" не са му връчили скунскса.

34

щракМарийкеНаПортрет

преди 9 години

ей местан не гледай така свенливо надолу...виж винету как се е ухилил насреща ти като кадъна в нови кюлоти:)

33

тaрикaт

преди 9 години

Дaвaй, Бойко мaчкaй Бългaр..........ъъъъ, тaкa де, комунисти!

32

Анонимен

преди 9 години

Поне за сега ГЕРБ и ДПС са дружба и мнозинство, а след изборите направо могат да станат коалиционни партньори.

31

emil.popov.35

преди 9 години

И тоя е социолог, колкото Тиквун е политик! Гробарите отдавна пристанаха на башибозука и това всъщност е повече от добре - това ще са им последните една-две години на власт. Народа свсем скоро ще ги измете завинаги. И Тикви и башибозуци!

30

Хаха

преди 9 години

Какви маневри бре пръдльо.Те са в коалиция от 5 ГОДИНИ.Тогава Доган умишлено говори за порциите и срути БСП.Сега го направи отново.Истинското задкулисие е неписаната коалиция ГЕРБ-ДПС.

29

Язе

преди 9 години

Днеска президента от трибуната призна, че политици участват в нек'ви схеми и фалират банки. И най-откаченото е, че никой не обръща внимание на това. Последствия както винаги нема да има.

28

Анонимен

преди 9 години

Машалллла,аффферим кратуно банкянска!

27

АТАКИСТ

преди 9 години

до 35Аз съм на изчезване? И поради что?

26

ля ля

преди 9 години

мисля че всички трябва да се съберем и излезнем по улиците! трябва да изгоним всяка гад от този парламент и да покажем че съществуваме! редно е да мислим за нашата обичана държава! чувствайте се горди с малкото което имате в България! дано ни обедини нещо та да сме заедно съграждани!!!

25

Анонимен

преди 9 години

Всички "бивши" *** са си баш комуно-социаглисти с промити мозъци! Анти-държавници! ***!

24

Анонимен

преди 9 години

Досега БСП и ДПС носеха отговорност за плашилото Олигарски, но вече и ГЕРБ трябва да си понесе своята отговорност, след като се съюзиха с ДПС в последните дни на това идиотско правителство и започнаха да подкрепят зулумите му.

23

интензивното

преди 9 години

Нa плиткомислещия *** нaроеец, който глaсувa зa Цaря му изтопaнчихa и ей тоя мутрофон от снимкaтa с мaнтaлитетнa пробитa лейкa!Оше тогaвa той си бе проект нa Пеевски и Вaсилев, точно техните медии го нaпрaвихa и кмет и премиерДa не говорим че е мутрa и имa връзки и произлизa от много сериозни мутренско-олигaрхични кръговеТовa всеки един ГЕРБер го знaе, което го прaви особен виновен пред децaтa си

22

Анонимен

преди 9 години

До днес Боко бе Тиквата! От днес е Боко Ибрика!

21

Доган

преди 9 години

Машаллах, Бойко ибрикчи, хош гелдиниз!

20

...

преди 9 години

Този само глупости говори. БСП през 2009 г. Спечели 40 депутата. Тогава го отнесе НДСВ. Тъй като ДПС са недосегаеми, благодарение на социалистите, сега в ролята на НДСВ ще е БСП. Това означава, че БСП щеше да има 40 депутата, ако не беше АБВ, ама Първанов ще им дръпне половината, така че 20 народни представители за левицата скоросмъртница...

19

Анонимен

преди 9 години

Замислете се, че бъдещото правителство на ГЕРБ отсега се е заиграло с ДПС и друса гьобек заедно с тях. Замислете се докъде могат да стигнат нещата през следващите няколко месеца. Замислете се, че подобно правителство няма да изкара и годината, дето я додрапа кабинетът 'Орешарски' и единствената му цел ще е също да краде, колкото може. Всеки, веднъж свързал се с ДПС по подобен начин, бързо се превръща в политически труп и измъкване няма.