251

за Витков!

преди 9 години

Хората се палеха по улиците само и само да си биеш камшика гадина долна, а сега и върха на наглоста щял с ДПС да спасява България ами утре и с БСП ще се цунеш само и само да си на власт *** нещастен. Трябва ни наказателен отряд който да започне да ги стреля иначе оправия няма да има скоро! Боко,Доган,Първанов, Местан,Станишко всичките трябва да бъдат обесени публично и телата им да изсъхнат на пилоните на НДК *** долни!

250

Шустакович

преди 9 години

Абе гледам, че всички плюят по тиквата, ругаят го, нямало да гласуват за нето ....Ама как така става, че накрая банкянския тиквен политик пак печели?Е това ми обяснете как става?!

249

Герко

преди 9 години

Не се хабете хора, олигоф"ените в България са все още мнозинство, така че колкото и да си пишем тук, ще си го изберат Боко и нашите медии ще го изкарат това като наистина обединение за спасение на България и олигоф'ените ще продължат да си им вярват

248

шоп

преди 9 години

Ейййй, бацеее, ко нящо са жаждъта за власт и мераткот да краднеш. Или как кажот в наше село... "краставите кучета отдальеко се намират".

247

ДИДО

преди 9 години

ПЕЕВСКИ за министър на МВР, БОЙКО премиер .Аз си заминавам за Англия .

246

Стамен

преди 9 години

ХА-ХА-ХА-ХА-ХА .За власта и парите, бай Бойко и дупе ще дава .КЛОУНИ .

245

Анонимен

преди 9 години

НАЙГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ СЕ СЪБИРАТ

244

Анонимен

преди 9 години

***!

243

казах

преди 9 години

Нямам търпение ГЕРБ и ДПС да се коалират. Е тогава вече българският народ ще се вдигнем, ще ги преследваме тях и целите им фамилии, като кучета с лопати, сопи и факли и ще ги колим, бесим и горим на място! Само така ще се оправим. Няколко хиляди червено-турски българоубийци извършват геноцид над народа в продължение на десетилетия. Това има само един начин да спре. Това не е проблем, който се решава на маса с разговори!

242

ЕНП

преди 9 години

До ОНС. Много!

241

очистително

преди 9 години

На тъпия "български народ",точно такова комбинирано *но трябва да се стовари на главата му.За негово успокоение,където и да бръкне в партийната яма,ще загребе все едно *о.Вече 25 години българският прави опити да загребе мед,ама,ядец.Мед няма и няма да има ,а няма,защото няма мозък в тиквата на "българина".Не случайно така симпатизира на Тиквата.

240

БОСТАН И БОСТАНИЩА

преди 9 години

279 супер си го назовал - сега е сезонът на дините и бостанът им, а когато са изборите на есен- на тиквите, на герберските тиквочи и турските тиквеници. Жална ни майка, ако го допуснем

239

molia

преди 9 години

likvidiraite *** v bg

238

овчоландия

преди 9 години

Сeга да напомня на *** овце,кога беше единствения случай,който обедини по невиждан начин цялата политическа пасмина -когато трябваше да спасяват банките.Спомнете си всичко това булгаристански овце,та белким ви прещрака нещо в куфалниците ,че крадците се обединяват винаги,когато има далавера.Това означава,че в името на тяхната далавера,те са готови да се обединят,ако ще със Сатаната.В интересите нито има принципи,нито идеологии,още по-малко,"спасяване на България".

237

Питам се

преди 9 години

Съюзиха се Бойко- лисицата и Местан ага- хиената.Какво ли ни чака?

236

анонимен

преди 9 години

ГЕРБ и ДПС ЩЕ СПАСЯВАТ БГ ...ПАЗИ БОЖЕ....

235

Анонимен

преди 9 години

Да ни е честита новата коалиция БОСТАН (Бойко + Местан). Сега е сезонът на дините.

234

анонимен

преди 9 години

Това ми звучи , като Мутренско НЕ ама ДА.....а СЕГА се извинете на Сидеров !!!!

233

Анонимен

преди 9 години

Ако това стане ГЕРБ И ДПС станат коалиция,тежко и горко на Българския народ.

232

hora

преди 9 години

borete se srestu ***......tova e edin ogromen problem,skoro-te ste diktuvat,turzi i bg,evrei i razni -obedineni srestu ziganskiat proizvol...pomislete