39

Шоп

преди 9 години

От цялата бъркотия наймного ще пострадат местните руски *** - ще им разрушат къщите и поминъка и дано се пръждосат от Украйна и да се обесят на врата на *** да ги храни.

38

Удивен

преди 9 години

За кой път?

37

Шоп

преди 9 години

До Dublin Ама и вий сте си бали майките, не само, че защитавате руските варвари, но и мразите цели народи от тяхно име...

36

тов. ленин

преди 9 години

я думаю что это просто шутка

35

Шоп

преди 9 години

До Бобиако не получи целеуказване почти невъзможно е да засече нещо сама. Макар че има такъв теоритичен режим------------------Това казвам и аз, руските сепаратисти са направили невъзможното - от торбата с пу... са набарали один галямъй хюй.

34

Dublin

преди 9 години

В Лисичанске на стороне укро-фашистов воюют 800 польских намников.Чем меньше ляхов, тем чище воздух. (Т.Бульба)

33

Dublin

преди 9 години

НЕТ НИЧЕГО СТРАШНЕЕ КАК ВОЕВАТЬ С РУССКИМИ, ТЫ ЕЩ ЖИВОЙ НО ЗНАЕШЬ, ЧТО РАНО ИЛИ ПОЗДНО ТЕБЯ ВСЕ РОВНО УБЬЮТ!!! (Вальтер Модель 1891-1945Г)

32

ОФ

преди 9 години

До DublinУ Kruzer-а отличное чувство умора, а?

31

НОВИНАТА

преди 9 години

Току що-----Интерпол е обявил в издирване шефа на" Правия сектор"---Димитрий Ярош........Май нещо запада обръща палачинката.....Започнаха да събират мръснитье фашисти за да ги съдят.....

30

Dublin

преди 9 години

На Жириновского и Зюганова завели дела на Украине..Говорят Аваков и на Шойгу завл дело. Надеюсь, когда Сергея Кужугетовича повесткой вызовут в киевскую прокуратуру, он туда прибудет. Как положено его статусу, со свитой! Заодно и парад проведт. Только будет ли Аваков этому рад, вот в чм вопрос. И не думаю, что Жириновский себе откажет в удовольствии поехать вместе с Шойгу! И вс будет и юридически, и дипломатически не подкопаешься. Вызывали?Прибыл. А уж на чм и как,извиняйте, дороги плохие

29

Анонимен

преди 9 години

До nenoИ като Русия е спряла вноса, значи украинците ще си и.ат картофи сирене,значи няма да гладуват

28

Анонимен

преди 9 години

До следващия!Първо приятелче - Владимир Гройсман (чисто украинска фамилия).

27

ОЗ

преди 9 години

"несанкциониран" запуск на ракетата. Айде, моля ти се! Тези брътвежи са от план "C" или "D" наЦРУ. Комплексите Бук М1 да не са пищови ТТ, че който ги хване той да стреля. Освен специалниключове те имат шифровани кодове за достъп, други системи за защита и т н.

26

следващия!

преди 9 години

Яйценюк избяга. Сега да видим кого ще назначи на неговото място президента ПРАСЕНКО?

25

МОРСКИЯ

преди 9 години

КАКЪВ ГРАД,ТАМ ГРАД ВЕЧЕ НЯМА,***,КОНТРОЛИРАЛИ ОТ КЪРВАВИЯ ПЕТЪР СА СЪБОРИЛИ ВСИЧКО,ОТ 2 ДНИ ОПЪЛЧЕНЦИТЕ СА НАПУСНАЛИ ГРАДА ,А НАГЛИТЕ ХОХЛИ СА ПРОДЪЛЖАВАЛИ ДА ГО БОМБАРДИРАТ!!!МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ЗА ФАШИСТИСТИТЕ В УКРАЙНА!!!

24

Шоп

преди 9 години

А защо системата не прави разлика по височина? Нали сама пускова установка не можела да стреля? Какъв радар я е насочвал?

23

по грешка

преди 9 години

Боингът е бил свален "по грешка" с ракета 9М38М1 от 156-ти зенитен ракетен полк на Украйна. По време на учения, в района на Зарощенское. ЗРК "Бук-М1" е трябвало тренировъчно да се цели в украински Су-25. По случайност траекториите на Боинга и на Су-25 съвпаднали, сливайки се на екрана в една голяма точка. Когато има схождане на целите на един азимут, системата за съпровождане автоматично се пренастройва за водене на целта с по-голяма площ, т.е. към Боинга. Бил е произведен "несанкциониран" запуск на ракетата.

22

аз

преди 9 години

До макетовече не са толкова елитнихахахахахахахахахах

21

макето

преди 9 години

два елитни инструктора от уса-то са гръмнати в Мариупол

20

аз

преди 9 години

не се ли изморихте да целувате *** на Запада..толкова сте жалки..повтаряте каквото ви кажат..ако ролите бяха размени,а Москва беше на страната на Украйна,а Запада на страната на бунтовниците..щяхте да си скъсате *** от подкрепа към сепаратистите..много жалки, смешници