226

Ха

преди 9 години

Направо да я правят кмет на Крим и да се приключва.

225

100

преди 9 години

Нали бяха "фашисти", как ще пуснеш дъщеря си при тях да живее, нали Запада е най-голямото зло...И при комунизма Запада си беше Запад, но той винаги е привличал, с мода с музика с подражание, никога не е бил налаган.....

224

Кой е ФАШИСТ

преди 9 години

Във Федералната република,провинция Северен Рейн-Вестфалия,полицията предупреждава,че сувенири с нацистки символи,идващи от Българското Черноморие, са забранени от законите в Германия.....А в страната на ,,братушките''масово има статуи на Ленин и Сталин,първия създал лагерите на смъртта,, за икономислещи'',втория ги увеличил и създал ГЛАВНОЕ УПРАВЛЕНИЕ ЛАГЕРЕЙ,колко ли милиона са преминали и оставили костите си в тях.

223

Даки

преди 9 години

Холандците няма да простят на ***, че въоръжи сепаратистите дето стрелят по всичко що лети и не правят разлика боен или цивилен самолет. Нека я изгонят щерката, децата плащат за греховете на родителите. А нейният баща има тежки грехове.

222

Анонимен

преди 9 години

А защо дъщеря му е в тази ужасна за живот капиталистическа страна със средна заплата 6000 евро?????

221

майната

преди 9 години

Да бе, що като е много хубаво в мада раша не си живее при тати? а може и в сибир - още по-добре...

220

kiki

преди 9 години

А тоя дето е пребил "зетя" на *** в Москва, колко ли бой е изял после в КГБ, преди да го осъдят на 7.5 години за мошеничество. Ако е попаднал на него случайно, няма такъв лош късмет. Човек никога не знае.

219

сандо

преди 9 години

бях в холандия - опасно е! на всеки ъгъл коз, положението много бързо става каратека. На Путина хич не и завиждам ... пък с такъв баща още повече

218

Той е

преди 9 години

Брех да му се не види, та тая успяла да намери нормален холандец? Те не бяха ли всичките обратни?

217

FMC

преди 9 години

Тоя кмет трябва да го дадат на съд в Хага. Обвинението - етническо прочистване на расова основа. И ако го оправдаят, оправдаваме Милошевич, Младич и сие.

216

Анонимен

преди 9 години

Ми она от не си жювей у прехвалената русия , ам укнала пу странству

215

FMC

преди 9 години

Егати расистите. Къде сме тръгнали ние...

214

Анонимен

преди 9 години

Може да линчуват украинския посланик в Холандия заради войната. 10 хиляди руснаци вече са избити от Киев в етническото прочистване на Нато.

213

ха-ха

преди 9 години

По-рано името на Фаасен се появи в медиите във връзка с конфликт на Рубльовското шосе в Москва. Според следствието през 2010 г. холандецът е бил пребит от бившия банкер Матвей Урин, който впоследствие беше арестуван и осъден на 7,5 години затвор по обвинение в мошеничество.

212

Анонимен

преди 9 години

как ще кажат на холандците че агентите на ЦРУ избиха роднините им, с мълчаливото съгласие на Меркелно като нищо могат да ги излъжат, на тях им стига удобен виновник, иначе са много демократични към робите си от Суринам

211

С О Р О С

преди 9 години

до 9 4Аз ще им дам на Украинците колкото трябва имам милиарди $ и антитерористичната операция няма да спре на 1-ви август.Продължава с още по голяма сила.Ще намеря и Пушилин,Стрелков и казаците които свалиха пасажерския самолет и ще ги изправя пред съда..

210

do294

преди 9 години

He-he! A koi bega ot Slavyansk I Severodoneck I drugi gradove , Oresharski li?

209

Анонимен

преди 9 години

До БлокадаСмешник си:) Украйна няма пари да плаща на военните. От 1ви август спира плащанията на военните и "антитерористичната" опрерация. Всъщност такава операция никога не е имало, всичко беше само пропаганда, че Путин бил отстъпил. Украинската армия винаги са яли бой от сепаратистите но избиваха цивилни. Това няма да им се размине със сигурност, нито еврогейовете, нито краварите ще ги спасят да си спомним Доку Умаров, Емир Хатаб - нема лабаво ако някой си милси да се базика с Русия.

208

до Блокада 290

преди 9 години

Тия украинците както са ги подпукали може да превземат Донецк скоро,за Луганск е по сложно но и там му се вижда края.Само така мачкай!!

207

Анонимен

преди 9 години

да ви споделя,че днес по-рано хохолите,официално са казали,че никога официално не са обвинявали Русия за свалянето на самолета