26

мнение

преди 9 години

Правителството не успя да убеди гражданите на България, че работи за интересите на страната. Орешарски не се показа като достоен държавник, витаеше усещането, че изобщо не иска да е на този пост и че Станишев или някой друг му диктува действията. Министрите с някои единични изключения също не съумяха да докажат, че са експерти в областите си. Когато дойде на власт миналата година, хората бяха скептични, но правителството все пак имаше някакъв шанс. Но си спомняте какво стана след това?

25

BGN

преди 9 години

щели да сърбат на орешарски попарата........ на калпави демократи все комунистите им виновни. Герб и икономика не са съвместими !

24

Анонимен

преди 9 години

Пак ще им сърбаме попарата на червените кратуни!*** народ и тва е!Един път ни го набиха със станишев сега с ореха!Е пак одете и пускайте за тях!

23

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Е какво пък толкова ви е страх от ГЕРБ ??? И защо смятате ,че има някаква разлика с ***? Всичко си е същото само няколко пернишки строители,рендета и лихвари са като допълнение на режима на ББ !

22

Анонимен

преди 9 години

От постовете по-долу е видно едно.привържениците на ГРОБ са неграмотни и с провинциален произход.Но като знаем че Бг е селска държава то е и нормално да има премиер СЕЛЯНИН от Банки.

21

победа

преди 9 години

Най-елегантната революция се извърши в България. Не знам дали този модел е приложим някъде другаде в света, но е редно да се изучава в университетите. Низ от събития, действия и мерки, които изправиха общество, предприемачи, индустриалци, съсловни организации, международни партньори и изобщо всички фигури от цивилизационния процес срещу престъпните модели от отминали времена. Всички платихме цената, но 6-7млрд са малка такава. Всичко мина безкръвно, укрепи обществото, а пари... пари се изкарват.

20

Анонимен

преди 9 години

Отивам да си пълня мазата с продукти, че кат дойде господин величество пак едно коло захар ще стане 4 кинта :)

19

Анонимен

преди 9 години

Тоя е по-*** и от комисарски ***!

18

Ivan Grozni

преди 9 години

БС(К)П *НЕ СА управлявали* общо около *година* от 1944 насам... Имали по нагло и крадливо *** от комуняра ?!?!!?

17

Анонимен

преди 9 години

Бориската 40000 работни места и за 10г. не мое ги открие ....... камоли да подкара икономиката !

16

Того

преди 9 години

Я не лъжи бе, червен *** такъв!Не ***, дето крадоха цяла година, а народа ще плати сметката, както винаги.Вие до каквото сте се допрели, все сте го разрушили!Спогодби подписваха с Виетнам и Северна Корея :) Смех, голем смех!От Европа спряха всички пари заради кражбите ви, семейство крадливи кюпове в земеделието се опита напълно да го унищожи това земеделие, от Южен поток опитахте да крадете, от КТБ също, ми вие фалирахте държавата, бе *** недомаслени и ***!Марш навън смотльо

15

Анонимен000

преди 9 години

Когато народът искаше оставка на Орешарски - той не я подаде. Кабинетът подаде оставка сега, когато вече държавата е обрана, след всичките тия банкови кризи и прочие. Разделиха си милионите и сега пей сърце...Тъжното е, че за когото и да гласуваме, все едно и също ще бъде ! Ще си ни крадът по един или друг начин.

14

13

преди 9 години

ВевУ-лъжецу ви е подготвил нова акция със звучно име.Ще ви я кажа след 1-2 месеца ........... Ще боли .........

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 11: Е ..., и какво лошо има!!! Или искате да останат опашките пред банките,после опашки за кофичка кисело млеко,после режим на тока!!! Защото вие сте царе на режимите !!! О ...,***!!! Бареков ..*** ще ви оправи!!! Смешници!! Може би имате и ресторант за откриване в Севрна Корея!!!???

12

Анонимен

преди 9 години

след подобен позор на партиино и национално равнище , само масови харакирита се очакват

11

Анонимен

преди 9 години

11Прав си.НО Аз ече вземам мерки.Разпродавам активи и напускам страната.А ти?P.S.С този опростачен и тежко провинциален народ Бг е ОБРЕЧЕНА!

10

bobo

преди 9 години

Oooo,пелтеков Стойнев,подадохте оставка поради вашата некадърност!! Доказахте се колко сте прости и нагли!! Долни ***!!! СБОГОМ *** !!!

9

Анонимен

преди 9 години

Идва герб на власт:1. Всички обвинения срещи ЦЦ падат.2. Държавата връща милионите на шепа вложители в една фалирала банка.3. Започва държавния рекет.4. Идва Дянков2 и геноцида продължава с пълна сила.5. ЦЦ пуска кепчъра отново да записва6. Кокинов пак ще говори за пИдали7. Цецо отверката пак ще си работи8. Калинките се връщат9. .....

8

Анонимен

преди 9 години

AKO NI E SEGA 6e doide MUTRATA S OGROMANATA KRADLIVA KRATUNA toqqqqqqqqqq 6e opravi ne6tata taka 6etigi opravi 4e svet 6emi se zavarti ako ni e ako

7

Константинов

преди 9 години

НС заченато в грях си отива в позор!