49

БГ

преди 9 години

В БИВШАТА "НАРОДНА" РЕПУБЛИКА *** НАМАТ СВЪРШВАНЕ !!!

48

Анонимен

преди 9 години

МОЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ?

47

патрон

преди 9 години

Ако под " справи се" има предвид: да назначава поставени хора,да назначава поставени хора без диплома, да съсипе здравеопазването, да създаде апартидно управление като даде половината власт на дпс, да сключва неизгодни договори,да пише закони за олигархията, да позволи да се разклати банковата система и още много знайни и незнайни приключения.... ДА ТОЙ СЕ СПРАВИ.

46

Анонимен

преди 9 години

Този запука новата пропагандна линия - БСП срещу ДПС. А кой ви докара два влака електорат за митинга, след което му се извинйхихте за възродителния процес? Кой през цялото време ви подкрепяше и гласуваше за вас? На кого подарихте половината държава? СЕГА КАЗВАТ, ЧЕ ДПС ИМ БИЛИ ПРЕЧЕЛИ... А 25 години не ви пречиха? Будалите свършиха, друзя. ДПС = БСП от зората на демокрацията и така ще си остане. Маминия син, Пеевски от ваще среди директно отиде в ДПС. И не само той.

45

ас

преди 9 години

Така и аз мога да управлявам взимам пари назаем плещим лъжи по телевизиите колко сме добри хвърлям по 5 лв на пенсионерите и изобщо политиката на тия е след нас и потоп,едно нещо ми кажете хубаво да са направили само едно,но какво добро може да сътворят една антибългарска незаконна партия и БСП която за мен си е терористична организация

44

Гошо...Тъпото

преди 9 години

И аз имам подобни очила като...градския Кутефф.Слагам ги като искам да...сваля някоя мадама.Кутето кого иска да...сваля,не знам.

43

изчезвай бе

преди 9 години

с кое се справи, бе *** скапани? къде са 250к работни места, популисти прозрачни!

42

Какво ни чака...

преди 9 години

Това беше най-лицемерното и най-фалшивото управление!

41

Анонимен

преди 9 години

по принцип Орешарски може и да не успя да управлява добре,но е по-добър от Борисов. или поне не толкова нагъл.

40

Богомил Трайков

преди 9 години

МРЪСЕН, МАЗЕН, ОТВРАТИТЕЛЕН ЧЕРВЕН ***!

39

Анонимен

преди 9 години

ТОВА БЕШЕ НАЙ - БЕЗДАРНОТО И КОРУМПИРАНО ПРАВИТЕЛСТВО ...

38

БРАВО НА БОКО!

преди 9 години

СЕГА ВСИЧКИТЕ БАНКИ ДА СА ПОД КОНТРОЛА НА МВФ!САМО ТАКА ЩЕ БЪДАТ КОНТРОЛИРАНИ ПАРИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!!АКО НЕ ГО НАПРАВИШ ---ПАК ЩЕ ТИ СКРОЯТ КАПАТА ***!!НЕ ТИ ЛИ СТАНА ЯСНО , ЧЕ ЗАЕДНО С ПУТИН И ПАРИТЕ ОТ КТБ , СА ТИ ПОДГОТВИЛИ ПУЧА , ПРЕДИ ГОДИНА??!!!ЦЕЛТА Е БИЛА ДА СЕ ПРОКАРА "ЮЖЕН ПОТОК" --ЗА ДА СЕ РЕКЕТИРА УКРАЙНА И ЕВРОПА!!!

37

Samo minavam

преди 9 години

Недоразумението Кутев,Безродникът Кутев,Комунопитекът Кутев,Ура....Ура ....Ура.........

36

Анонимен

преди 9 години

Абе Кутев на балъци ли ни правиш, било ужасно да се управлява с ДПС.... ами че вие 3 мандата вече, ако не се лъжа управлявате все заедно с ДПС, станахте една партия от години, изгонихте всички българи в чужбина и това е видно по вота на българите в чужбина, гласувайки масово за десни партии, а не за ДПС и БСП. Без гласовете от Турция, разбира се.

35

Анонимен

преди 9 години

Да не говорим за мазния й председател Лютвито, пръв *** на султана от Бояна

34

Анонимен

преди 9 години

Прав си е, тези ДПС наистина са най-вредната партия!

33

анонимен

преди 9 години

ОтговориПЕНСИЯ 100 ЛВВ първият ти абзац си прав,но след това излиза,че сън не те хваща кЪт са сетиш за Кутевата съпруга и нейната фирма.Борисов е света вода ненапита и при него няма подобни неща?!?!

32

До 37

преди 9 години

Колапс на здр.система!!! Абе едни спомени ми подсказват кой прибра от здр.каса близо 2 млрд.,аааааааааааааа грешка,Б.Б. по късно се уточни че тези пари били вкарани в резерва който остави.........около 3.5млрд.,абе джанъм то излиза че резерва е бил стопен на 1.5млрд. и да запълни дупката е каширал парите от касата...........селски тарикат е Б.Б.

31

ПЕНСИЯ 100 ЛВ

преди 9 години

Само лекичко да ви "светна":)) В нормалния бизнес инвестираш, трепериш, сън не те хваща.....ще оцелееш ли аджаба до утре или не. В случая с Кутев/разбирай фирмата на жена му?/ такива неща няма!! Няма инвестиции, няма риск!!!! Създаваш една виртуална фирма, слагаш я на изхода на НЕК със съответната благословия и.........................................ЦУЦАШ!!!!! Ежедневно, ежечасно............Та така........Кутев........защитника на бедните.........................отврат!

30

Путев

преди 9 години

Кутев за пореден път не разочарова и бълва простотии на кило. Перфекния избор за говорител на БСП. По-добър не може да има!признал че "..е било ужасяващо да се управлява с ДПС" - много мек начин да обясни как БСП беше изнасилена от Доган & Ко.