157

Анонимен

преди 9 години

До това спомняте ли сивсяка година в лотарията за зелена карта участват над над 10 000 000 човека ,и всяка година САЩ приемат 55 000 спечелили зелена карта...според теб....какво привлича тези хора там а не в Русия "" -която отрича правото на Сащ безнаказано да се занимава с тероризъм"

156

Веско

преди 9 години

Кат ,Русия няма втора тъй могъща на света,тя е нашата опора ,тя е нашата висота!

155

Пук

преди 9 години

До 195Само си представи, че журналист от английската Скай Нюз преравя багажа на починалия ти роднина и спира да го прави чак когато го снимат с камера.

154

Леле че народ

преди 9 години

Инак в Дзержинске,където уж укр. армията е превзела,около 25 нацигвардеици са били натикани в градския съвет,заключени и запалени живи Дадоха им на укр.нацистите от собственото им лекарство Инак бая са поизпечени някои ,направо алангле

153

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен 197 Еми да пита Киев ,холандеца,а не опълченците Мина почти седмица и никой не е казал официална версия,при положение,че няма нищо мистериозно Но явно тази истина не е удобна на Киев и САЩ и затова протакват нещата,барем ЦРУ изфрабикува нещо Но както и да е ,темата е за свалените СУ . Поредните 2 за един ден Ще видим какво ще стане,ама под секрет да кажа,че в Киев назрява нов Майдан . Не се бъзикам,просто в момента се готви ,а какво ще излезе ,не се знае

152

Анонимен

преди 9 години

До ощезабравил си четвъртият свят...този ,който продава оръжие на третия...

151

Анонимен

преди 9 години

До Леле че народдуми на холандския външен министър..До последния си ден няма да разбера защо отне толкова време да бъдат допуснати аварийните екипи да си свършат трудната работа, както и защо човешки останки трябва да се употребяват в една отвратителна политическа игра. Ако това е политическа игра - кашата с човешки останки, това е долнопробна политическа игра.Надявам се никога повече да стана очевидец на подобно нещо."

150

Анонимен

преди 9 години

До кокоСамо си представете за миг, некато политици и представители на вашите страни, но като бащи и майки, съпрузи и съпруги, само си представете първо, да полуяите съобщение, че вашият съпруг е убит и след това 2-3 дни да гледате ужасяващи картини как някой бандит измъква брачната халка от ръката му. Само си представете, че това може да бъде вашият съпруг.

149

Леле че народ

преди 9 години

До Пешо Ахааа,мразите руските шпиони,ама лапате пи*ките на американците . Голяма разлика няма що Е какво като ни изгоните в Русия Купи ми билет,дай ми малко кеш и отивам,а ти си живей с циганя ,които хем ще храниш,хем ще те крадат и унижават . Инак по темата. Укр. армията вчера е заела Лисичанск и Северодонецк,амапрез ноща са ги контраатакували и укросите са си загубили половината артилерия Имало е танкова атака днеска,която е отбита,чака се втора

148

Анонимен

преди 9 години

До До 185Снимки на захвърлени детски играчки, на отворени куфари и размахване на паспорти всичко това са неща, превърнали нашата мъка в гняв.Това казва в изказването си външният министър на Холандия Франс Тимерманс пред Съвета за сигурност на ООН.

147

Анонимен

преди 9 години

До ПешоДокато бяхме със СССР плюхме СССР. Сега когато сме със САЩ и ЕС плюеме САЩ и ЕС.С нас нищо не може да се прави. Те и затова всички на балканите ни мразят.

146

Анонимен

преди 9 години

сега пак сепаратистите ще са виновни въпреки разпореденото 40 км спиране на огъня тия келемета с тия консерви какво правят там,вече съм абсолютно сигурен че цялата воина в украина е американска инвазия с помоща на 10 *** евреи които взеха управленчески постове,остава самите украинци само да разберат това но явно им се пълни главата с глупости или им се плаща в зелени хартиики които нямат стоиност

145

Пешо

преди 9 години

България е в НАТО и ЕС.Всякаква руска(терористична) пропаганда в момента е предателство към Родината.Моля всички русолизачи учтиво(за сега):Куфар ,Гара,Сибир.Просто повечето българи мразят руските шпиони.

144

Анонимен

преди 9 години

До 187Вие и двамата май пишете от посолството

143

До 185

преди 9 години

Я стига си се напъвал бе, да не пишеш от американското посолство?!?Шимпанзето - миротворец уреди с украинците да свалят самолета, за да направят провокация.Това е факт.Има испански диспечер, който ясно описа всичко в нета и сега не се знае къде е изчезнал.ЦРУ много демократично са му светили маслото за благодарност.

142

До 164

преди 9 години

Модерните противовъздушни системи имат специални локатори, които "виждат" ниско летящите цели. Но това са системи от рода на С-300 примерно.Освен това, има специални локационни системи (поне руснаците имат такива, за други не знам), при които радиовълните не отиват право напред от антената (като прожектор) а се разпространяват по повърхността на земята (подобно на облак мъгла). Тези системи могат да засичат обекти на най-ниска височина и дори зад хоризонта. Но това е супер ново нещо.

141

xxx

преди 9 години

До Анонимен 14Щото от години Афганците нямат "Стингери", а през 1991 г. в Кувейт имаше свалени американски самолети. Като не знаеш, не питай.

140

Анонимен

преди 9 години

Първият свален самолет на Малайзия - опит за обвиняване на Китай. Вторият свален самолет на Малайзия - опит за обвинаване на Русия. Третият свален самолет - ше е опит за обвинения на Палестинците в тероризъм. Както се вижда, това са целенасочени провокации срещу противниците на НАТО, САЩ и Израел. И в трите участвува Малайзия - вместо да прегледа сама предадените и черни кутии на втория Боинг, Малайзия ги предава на НАТОвски държави - Холандия, Англия. Значи Малайзия е съучастник.

139

коко

преди 9 години

Белият дом съобщи че е засечено оръжието,с което са свалени самолетите -на една снимка от спътник ясно се виждал камък,изстрелян от прашка,производство на"Военигрушпром"-Русия.Лошите руснаци са съпричастни към това отвратително престъпление,засечен е и телефонен разговор:"Сергей,быстрее,камни окончились". Отправен е протест към Русия,в резултат на това Путин си го е преместил в другия крачол.

138

още

преди 9 години

"Демократическа солидарност" - търсене на оръжие за масово унищожение в Ирак от поляците и българите и смяна на американското пушечно месо в Афганистан на българско пушечно месо ."Защита на общочовешките ценности" - насъскване на Пентагона срещу Иран и др. производители на нефт от Израел