364

Слави Учиндолски

преди 9 години

Тоя ПОЖАРНИКАР бойко борисов е виновен за всичко! Пиша го с малка буква, защото го мразя - не ми разреши да си построя къща в Борисовата Градина като беше кмет! Да живее Миглена Кунева-Пръмова. Аз гласувам за нея!

363

муспи

преди 9 години

"Борбата е бемилостно жестока,борбота както казват е епична" - казва поета. Но друтари от ляво и дясно, опомнете се, води се борба кои ще подарят Родопите с Бургас на турция за вече баш рушвет. Другари, все сме си свои - дайте другари да направим коалиция БСП - ГЕРБ и да делим братски рушветите?! ГЕРБ ще е без *** естествено.

362

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Омръзна ми да гласувам за "по-малкото зло"...А бе, я си МАЙКАТА!

361

samir

преди 9 години

ne razbiram ot politika ama moq savet e da ne se glasuva za siderov shtoto toi ne stava da znaite glasuvaite za dps i gerb

360

lele

преди 9 години

Някой ако има повече мас,може ли малко назаем?За след 2 месеца ще ми трябва

359

бат Слави

преди 9 години

Вие сте дечица които си играят на червени, сини, ***, розови. Няма да изброявам повече, макар че партиите са повече. Дечица са и партийните, които си играй на натопи другарче. Не виждам как нещата ще станат по-добре за нормалния българин, който си има и други занимания, освен да си играе на пясъчника.Това е театър, а не държава.

358

Анонимен

преди 9 години

***!

357

Гергана

преди 9 години

ЧЕСТИТО БРАТЯ БЪЛГАРИ!

356

Десен

преди 9 години

Този ден трябва да се обяви за национален празник и де се празнува от бъдещите поколения.

355

Анонимен

преди 9 години

Сега ще сложат оставката последна точка в дневния ред и за да я гласуват, ГЕРБ трябва да направи кворум и онез гадове ще си гласуват няколко кражби които ще са предните точки.Комуниста до последният си дъх краде!

354

Анонимен

преди 9 години

От утре Орешарски да се готви да поема плюнките на социалистите. Цялата вина за провала в управлението на БСП ще бъде прехвърлена лично върху него. Не че не заслужава да бъде охулван, но БСП не заслужава отново да се изплъзне и да стовари отговорността върху друг.

353

Анонимен

преди 9 години

Разгеле.Ся идва Деси от Дулово,а тя ми е роднина..ойеее,купон.

352

американецо

преди 9 години

Най-накрая!!! Това "правителство" падна! Слава на Бога! Беше антибългарско и разруши бюджета, сигурността и цялата финансова система на страната! Сега наистина се надявам като Бойко Борисов стане Премиер-Министър да си спази обещанието и да вкара в затвора за дълги години "експерта" Орешарски, Хидроинженер Меди Доган, дуета Моника-Сергей, Христо Бисеров, прасето Дилян Пеевски и неговата *** майка. Бойко има да си наваксва на обещанията, защото последния път само бутна грила на Доган. ПАНДИЗ!!!

351

Бай Цеко от Катилово

преди 9 години

Сега се радвате, като минат изборите пак ще плачете.

350

ШизоКомуноид

преди 9 години

Този *** на снимката е причината да затворят и болници и съдилища и да избягат и малкото останали инвеститори в родната икономика. Некадърноста му и катилщината му са известни вече далеч извън границите на родината.

349

gost36

преди 9 години

След изборите 5 октомври 2014 българоубийците от герб няма да спечелят мнозинство и никога повече няма да управляват самостоятелно.Бойко Медотиев Борисов *** и гъзоблизците му бойкотират пресконференцията от яд ще не са получили мнозинство от българския народ.Избирателната активност на идващите избори ще е много ниска за ужас на герберастите.Хората се отвратиха от всички политици независимо дали се казват бойко тиквеника прочие и затова не гласуват на изборите

348

american boy

преди 9 години

# OCTABKA

347

багера

преди 9 години

Българи,Русия винаги ще зад нас,и в неволи и беда..

346

Анонимен

преди 9 години

До Филм и половинаСтанишев ще липсва! Форевер в сърцата ни и Орешарски също. Едни 420 златни дни за демокрацията ни.

345

Камьона

преди 9 години

Чу ли ве багер!?