372

Психолог

преди 9 години

Ей, писна ми вече от тоя ***! Ако го срещна нейде в лице ще го заплюя! Безсрамник!!!

371

Анонимен

преди 9 години

давай боко! изкарай цветанов от ареста, върни исето фидосова (ИФ), купи на дянков обратен билет за Бг, съживи мишо бирата, разходи се до околовръстното за министър на здравеопазването, пусни още 1-2 калинки и бръмбарки без дипломи, докарай още някой синче за министър и да не забравиш да оставиш малко вода, че да има с какво да се гасят хората пред парламента.

370

Анонимен

преди 9 години

Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че нито той, нито семейството му имат пари в КТБ.Семейство? Имаш предвид дъщеря ти, която живее в Щатите? Щото за друго семейство не сме чували..А твоите пари от ЦРУ също знаем, че са в Щатите и в Цветито Бориславова..

369

Анонимен

преди 9 години

Ся остава да кажеш ,че и публично харакири ще си направиш ако няма121 гербераста в новия парламент.Боко спри да се излагаш всекидневно и ежечасно бе човек , ако работешеклоун в цирка щеше да си най добрия в занаята , ама политиката не е цирковспектакъл за забава на децата.

368

314

преди 9 години

нали си най- голямата партия , защо не управляваш ,защото не можеш... два пъти народа гласува за тебе.. а ти си даваш оставката .. не знаеш какво искаш..и само можеш да пречиш....

367

Дойн

преди 9 години

До Рали1Да ме прощаваш, но излезе през главния вход на Парламента, защото отпред Цецко му беше спретнал малък, скромен митинг с общинари под строй и прасета за аромат!А проблема на опонентите му е именно , че не се оправдаваха през тая година с наследството му-хайде да не мрънкат като него но да извадят фактите на масата - тогава щеше да видим резултатите на изборите!И докато Райков нямаше да го направи защото са от едно котило, не разбирам защо Орешарски не даде пълна картина на ситуацията!

366

Бръчков

преди 9 години

И ако не дай Боже , това се случи , колко хора ще трябва да се самозапалят , че пак да хвърлиш оставката ?!

365

факт

преди 9 години

изберете пак пожарникаря, при него само за месец 11 човека се самозапалиха! и тогава орешарски го нямаше въобще нито в политиката, нито в управлението.

364

Рали1

преди 9 години

До ДойнДали носи отговорност-поне излезе през главния вход на парламента,за разлика от сегашните мишоци!Опонентите му доста изкоментираха,видя се резултатът на евроизборите!Но тази последна една година на тройната коалиция ще се коментира много време,дълговете ще ги споменават и правнуците ни!

363

джо

преди 9 години

Тия гербери така и не разбраха за какво ги е пратил народа в НС. Влез- излез, гласувай-недей, ха сега се скрии зад банката. Браво добро *** на Боко си! С такива *** никога нищо добро няма да се получи.

362

Йоши

преди 9 години

До Сюлейман СакскобургТой вече се гушна с ДПС, и децата разбраха. С Доган си свързва стара взаимоизгодна дружба.

361

наган

преди 9 години

Ако Тиквата се опита да се върне на власт протестите ще започнат от първия ден и няма да са мирни като на пуделите от Протестна мрежа.

360

ak47

преди 9 години

Ако простащината даваше криле, Бойко щеше да лети като Бойнг747.

359

Кънчев

преди 9 години

Нека иска свинята долна, няма откъде да има мнозинство. Твърде много хора му помнят добре свинщините. Ще умре от яд некадърния *** Боко.

358

дани

преди 9 години

Орешарски е в пъти по-добър премиер от Тиквата и беше съвсем закономерно да си изкара целия мандат. А Тиквата отдавна трябваше да е в затвора, никаква справедливост няма.

357

Sven

преди 9 години

Пожарникарят Борисов стоеше на безопасно разстояние и безучастно наблюдаваше как държавата гори, а задълженията му се погасяваха. . .

356

Анонимен

преди 9 години

Точно и ясно го казва г-н Борисов. Чакаме с нетърпение есента...

355

Фотев

преди 9 години

Тиквата и за *** за зеле не става, което доказа за почти един мандат, от повече опити няма нужда.

354

до 'стига'

преди 9 години

за съжаление не избираме между 'пепси' и 'кока' кола, а между отровно, вмирисано, развалено, вредно, изгнило, безполезно, което отгоре на всичкото ще го плащат внуците ни. така продължава от поне 20 години.

353

sopol

преди 9 години

тоя вече не обещава да ги вкара в затвора. тикво за проблема в банките по твое време разбраха всички. направо тази банка я подари на изгората си. 10 лв за лична карта и 5 лв банкова такса. да ви го