202

Анонимен

преди 9 години

Господа, защо спорите, има ли още някой който не е разбрал че укрите свалиха Боинга? Вчера те поискаха световната общност да признае ДНР и ЛНР за терористи. Днес ситуацията е друга! Украйна безспорно е извършила терористичен акт. Международната общественост трябва да реагира незабавно!

201

даммм

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВДано си прав,дано са се уплашили...иначе нищо хубаво не ни чака.*** американци са готови на всичко-за тях човешкият живот не струва....Ти как си? Някоя интересна информация?

200

даммм

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВВчера Путин свика извънредно Съвета за сигурност--темата беше Суверенитета и територялната цялост на Русия.Това не е случайно,да знаеш.Ако Киев с помоща на САЩ направят глупоста да тръгнат към Крим--стана мазалото....А и постоянната истерия в НАТО също е показателна.

199

Анонимен

преди 9 години

До до 285 СПАСНяма санкции срещу Газпром,а с/у ГАЗПРОМБАНК,има разлика банката е банка не продава газ.-------аааа така ли било, благодарим за пояснението,а пари от газта събира ли ?

198

даммм

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВТоше,скоро ще има война--като гледам накаде отиват нещата......и европейците ще "оберат"пешкира...а може и ния--след безумните исказвания на президентооо

197

Анонимен

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВтодоре,вярваш,ли че някой си губи времето да те чете :)

196

Анонимен

преди 9 години

конспиративни теории много , обаче пияните колхозници го свалиха самолета не без подкрепата на жужетата...

195

До 297

преди 9 години

Ами нормално да я стопират по кабеларките. Гледай я по нета. Пиши в търсачката Алфа Атака тв! Върви с много добро качество, щом ние в Нова Зеландия следиме всички предавания на запис, а когато можем и на живо. Чесовата разлика е голяма, но добре, че съхраняват предаванията на запис.

194

даммм

преди 9 години

ЗА разлика от западните медии и Киев--които в първата минута обявиха че опълченците са виновни,руснаците събраха и показаха доказателства.След брифинга на руското министерство,страстите на обвиняващите рязко се понижиха.В случая само от Русия сме видяли матеряли и факти.....за разлика от САЩ и Киев.

193

Анонимен

преди 9 години

The US military defines psychological operations, or PSYOP, as:planned operations to convey selected information and indicators to foreign audiences to influence the emotions, motives, objective reasoning, and ultimately the behavior of foreign governments, organizations, groups, and individuals.[19]

192

Анонимен

преди 9 години

Тези които са направили саботажа и са изтреляли ракетата, вече са покоиници. Всичко е покрито за да няма следи кои го е извършил.

191

Анонимен

преди 9 години

В последните новини на ТВ ЕВРОПА се твърди че сателитните снимки на САЩ доказват че малоазийският самолет е свален от украински военни! ... Късно в полунощ пред сградата на президентството в Киев се събират много протестиращи от политиката на Порошенко!

190

СПАС

преди 9 години

До Анонимен,Никой не може да задължи СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА, да спазва санкции, измислени от САЩ!!!!!! Те не могат да забранят дори на американски фирми, да не говорим за Сименс, Мерцедес! ............Пък ти за Китай????????? Ало, за какви ни вземаш??????? Нали има санкции за Газпром??? Ха да видим дали ще има газ към Китай?????????? Ще се изплашат жълтите и ще кажат, ами няма да строим газопровод??????:))))))))))))))

189

СПАС

преди 9 години

До Ot LondonЗа много хора в момента в България, да имаш дори хладилник е ЛУКС!!! Как няма да мечтаят за ония времена??? Сега дори в кофите за ***, трудно се намира къшей хляб!!!! Хората знаят, че бедността дойде от Хамерика!

188

СПАС

преди 9 години

До АнонименПрав си, че санкциите за Украйна ще са огромни, независимо дали се докаже или не!!! Хамериканците преди да санкционират Китай, трябва да им върнат поне 2 трилиона$, и после да говорят!:))) Китай си траел??????:))) Много ги страх от Хамерика:)))))

187

Анонимен

преди 9 години

NEKOI DA ZNAE IMENATA NA UCHENITE ZAGINALI V KATASTROFATA, KADE I KOGA SA POMESTENI. SPESHNO DA GI NAUCHIM

186

СПАС

преди 9 години

До Лондон,Как е там времето? Има ли много ягоди за бране или ти миеш ***?

185

Анонимен

преди 9 години

Ехе, Чърчил, Лондон сега остава и малкия принц да постен нещо! -:)

184

Ot London

преди 9 години

Mrasni dolni ruski podlogi. Sasipaha iztochna Evropa i nashata darzhava vklucitelno za edni 50 godini. Sega sa gotovi da se namardat otnovo. Tesi dvete dzhudzheta putkinov i medvedev tribva da sa zakarani za rastrel do sega. Blagodaria na Gospod she se spasihme ot tiah i sme chast ot umnite evropeitsi.Smart za gadnite ruski ***!

183

СПАС

преди 9 години

До АнонименРуснаците имат много машинки, но в земите украински НЯМА! А няма как да "си го вземат", защото хамериканците слухтят като копои, белким видят някой автомат(по-нов модел), и да ревнат като ранени в сърцето пантери, че руснаците въоръжават опълченците!:)))