29

До 9

преди 9 години

Тезата ти е уникална колкото по малко тоалетни и колкото по мръсни ---> Толкова по здрави деца.

28

cxz

преди 9 години

Всички, които са се застъпили за прекрасната идея за 280 евро, нямат деца...или бъркам. Само родителите знаят на какво сме подложени всяка година - пари за помагала, за облекло, за зелени училища - 3 нощувки в 4-ри звезден хотел?!?! за скромните 300-400 лв., дарение за училището и т.н. Ако случайно откажете да платите, вашето дете се превръща в черната овца - започват със забележките в бележника, по-ниски оценки и системен тормоз от страна на учителите...ето това са нашите просветни лица ;-(

27

Румборак

преди 9 години

До В затвора има мястоУчителите не са на "държавен пост". Личи ти, че нищо не отбираш и си плюеш наизуст. А и явно не си чел статията и не знаеш, че "децата се настаняват в двора на имота в палатки, които се построяват от родителите им". Т.е. родителите, не само, че знаят къде са децата им, но и лично са посетили мястото и са опънали палатките за децата си.

26

До 31

преди 9 години

"Бабите и дядовците дето приютяват внуците"Бабите и дядовците взимат ли по 280 евро на дете?

25

Нека да е лято

преди 9 години

До НагоренПопокатепетълБабите и дядовците дето приютяват внуците си все с разрешителни, сертификати и 5 - звездни условия са разполагали!? А на нас ни беше толкова хубаво! Най-впечатляващите ми спомени от детството са тези от безгрижните лета при баба и дядо! Всичко това не оправдава находчивата госпожа. Не е ли по-добре, че са били при нея, а не без контрол по улиците и в полезрението на наркодилъри?

24

Анонимен

преди 9 години

Абе 280 евро за да си опънеш палатка ?Само един въпрос, вие нормални ли сте или ви тресе постоянно.

23

!

преди 9 години

До Анонимензавистливите хора са прекалено много .. (и има прекалено много промити мозъци ..за жалост) мислят си че данъците които плащаме са нещо полезно за държавата (в нашия случай просто си пълнят джобовете) това е просто легален рекет от страна на милите ни политици

22

тъпанаря

преди 9 години

сега учителката на лагер в северна корея(на собствени разноски)да си носи суха храна

От една страна лагерът е бил здравословен за децата. Но от друга е огромно нарушение. Първо данъчно - учителката не плаща ДДС, ДОД или какво и да било за печалбата си. Второто е здравословното състояние на децата - ако се натровят или някое от тях умре от злополука, кой ще бъде виновен? Държавата или учителката? Трето - разрешително, кухня, изисквания... нито едно не е спазено. Има си специални къмпинги и детски заведения, където деца са лагеруват спокойно и то за същите пари.

20

Анонимен

преди 9 години

СЛЕД ТОЗИ СЛУЧАЙ . ЯНКА ТАКЕВА ДА И УВЕЛИЧИ ЗАПЛАТАТА ДВОЙНО И ДА Я ИЗПРАТИ НА СЕМИНАР - НА КАРИБИТЕ ДА СИ ОТПОЧИНЕ ЗА ДА Е ГОТОВА ЗА ЕСЕННИТЕ ПРОТЕСТИ ??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19

Лелеее

преди 9 години

Това дъщерята на Фандъкова ли беше която държеше монопола на зелени училища ?

18

Анонимен

преди 9 години

Каква предприемчивост??! Тази лелка нито плаща данъци,нито има регистрация за законна дейностАко искаха децата им да спят на двора при нечовешки условия,родителитеим нямаше да плащат по 500 лв. Да си селски тарикат,за който ден година храни и да няма правила,не е демокрацияЗа това сме на такова дережеСвободен пазар без правила няма ,това си е жива циганияНо за герберастите това е точно обратното ....хааааааааааааааааааааааааааа

17

Анонимен

преди 9 години

Абе както почнете ви все на хотели сте почивали... и явно не четете. Родителит сами са построили палатките, знаели са къде са децата им, къде щ спят и къде ще се хранят.Като се сетя за тоалтната на Кранево по мое време.... Ама на никой не му е правило впечатлени помним само игрите и щурутиите които сме правили;-))

16

5

преди 9 години

Тук няма общо с предприемчивост!!! Това е злоупотреба!!!Само изискването за санитарен възел за толкова много дечица е невероятно да построиш на село а хигиената за хранене и т.н .1 хотел за да приеме гости и то деца - ще е размазан от изисквания.

15

Анонимен

преди 9 години

До 15. Незнам какви са ти сметкит,но аз не смятам така. Никъде не пише за какъв период са тези 280 евро. всеки гледа от своята камбанария аз лично съм търсил скаутски лагер за моето дете, но нямаше места. и честно казано предпочитам да дам 280 евро за такъв лагр от кокото толкова за бавачка да бавачка не всички имаме села и баби за да пратим децата си на село.Както казах всеки гледа от своята камбанария.

14

Анонимен

преди 9 години

Единствения проблем, който виждам е, че не се е регистрирала. Пазарна икономика - намерила кой да й плаща пари, взела... дотук всичко нормално. Родителите се предполага знаят къде спят и какво ядат децата им.

13

mihala

преди 9 години

Една прекрасна възможност за деца и учител да се опознаят. Прекрасно е да изпитаттрепетите на другарството.Подкрепям подобни начинания със знанието на родителите.

12

Анонимен

преди 9 години

ХАААААААААААААААААААААААСлушам и не вярвам на очите си !!Ако не вали ги оставя да спят на двора ...хаааааааааааааааааааааааааа

11

хммм

преди 9 години

Идеята не е лоша, какво по-различно са скаутските лагери - спане на палатки, ядене каквото има приготвено при примитивни условия, но най-важното - много забавления за децата. Всъщност даскалицата ако беше регистрирала скаутски камп щеше да е недосегаема за всички НАП, АХ и тям подобни. Но човек обикновено си пати от собствената глупост.

10

Анонимен

преди 9 години

Абе я стига глупости! Колко от вас са ходили на селски туризъм? В какви къщи са ви посрещали? Къде са ви готвили?... Нали за това е зелено училище, "Палатков лагер" и т.н. Ми пратете си децата на олинклузив в 5 звезден хотел... Да не говорим ние преди на кави лагри сме ходили ивъв какви съдове сме яли ;-)