109

анти бляд

преди 9 години

На руските сепаратисти напомням още, че произшествието се разследва от държавата, на чиято територия е станало! Тоест Украйна! Тя може да покани производителя на самолета и страните, чиито граждани са загиналите пътници. Може да ги покани, но само ако пожелае! Не може някой така да си намери черните кутии и да каже - това са оригиналните записи! Никой няма да повярва! А руските сепаратисти побързаха точно това да направят! Както и изнесоха труповете!

108

Лора

преди 9 години

До умен гущерОбщогръцкото социалистическо движение/по-известно като ПАСОК/е Гръцката социалдемократическа партия и е една от двете доминиращи партии,управлявала Гърция доста години с основателя на партията и премиер Андреас Папандреу /1981-1989, 1993-1996/, премиер Костас Симитис/1996-2004/ и премиер Георгиос Папандреу/2009-2011/. ПАСОК е член на Партията на европейските социалисти и на Социалистическия интернационал. ........И кафе пием, но и четем!

107

izotzadze

преди 9 години

има свидетелства, че телата миришели на отдавна разлагащи се трупове и снимки, че на всички паспортите били на едно място и чисто нови дали пък това не е отвлеченият през март боинг, дето уж безследно изчезна? И постановката е като 11.9. Изобщо не симпатизирам на ***, но и *** и гърбавите носове оттатък океана са същите

106

анти бляд

преди 9 години

Трябваше армията и полицията на Украйна да отцепят всичко! В районът на катастрофата не трябва да се влиза и излиза, нито да се внася и изнася каквото и да е! Защото след това всеки ще може да оспори направените заключения! Някой ще кажат например, че части от ракети умишлено са занесени там. Ако пък не се открият такива, друг ще каже, че е имало, но са били изнесени! Това се отнася за руските сепаратисти, разбира се.

105

Анонимен

преди 9 години

Кой"заведе" боинга над зона на антитерористична операция,кой?

104

До циника

преди 9 години

Ами, ако ще говорим за това къде сме били в началото на 70-те, хайде да се върнем във времето преди 2-а световна и да напровим същото сравнение м/у ЧХ и Бг, а защо не м/у ЧХ и Балканите.Да си припомним една леко цинична, мисъл " да им имахме поробителите" , сиреч Австрия, е ние не случихме на поробител , койдо да строи фабрики, университети, мостове...Бяха нужни години, инвестиции и няколко поколения за да се изравним, че и да надминем Чх.

103

Анонимен

преди 9 години

Вуж в Гугъл и нацистки зверства да ти дойде на ум ,че всичко е плод на сбърканата ни човешка природа и скапаната жажда за превъзходство.

102

Анонимен

преди 9 години

Само напишете в чичко Гугъл " комунистически зверства " и вижте за какво става дума. Първия сайт говори достатъчно за така наречения " комунистически рай "---Само погледни, ама не в интернет как мизерстват хората в *** България - член на ЕС. А това с комунизма каквото било - било, няма да се върне. Но вие ще изгниет от мизерия в *** и никога няма да живеете както в западна европа защото сте предвидени за трети свят, не го ли разбрахте 25 години ***!

101

Анонимен

преди 9 години

Чичко Гугъл - " Комунистически зверства "

100

Анонимен

преди 9 години

До 130:Защо не разгледаш снимки на стара София да видиш селянките с бохчите и селяните с потурите,софиянецо?Живеете в някаква измислена реалност и си вярвате ,че е истинска като шизофреници.Погледни надолу и виж плочките,по които ходиш-счупени и разместени,плочки от социализма,преди него периферните улици от центъра са били от кал,след него-в дупки.

99

Анонимен

преди 9 години

"Ти да си видял колония да получава от метрополията си нещо друго освен задължения, какъвто е случаят с нас и Вашингтон?"Не сме колония на америка, ами нашите братя освободители американците които ни освободиха от 5 десетилетно руско робство и ни дадоха демокрацията да пием кока кола, да ходим на макдоналдс и да си купуваме смартфони и маркови дънки и сега живеем богато като западняци и не мизерстваме както преди 89та при руското робство. Затова покрепяме братска Америка срещу общия враг Русия

98

Анонимен

преди 9 години

Само напишете в чичко Гугъл " комунистически зверства " и вижте за какво става дума. Първия сайт говори достатъчно за така наречения " комунистически рай " Има и снимки и статистика. Обяснено е доста подробно.

97

циника

преди 9 години

130 описва живота на стотина семейства в т. нар. Царска България и ни говори за Изгубения след 1944 рай. Ами ти не занеш ли, че и сега в България има стотина семейства със свръхвисок стандарт. Какво си се заоплаквал тогава?

96

Анонимен

преди 9 години

И какво получаваме след 9 септември 44 година ? Над 300 избити в комунистическите конц. лагери. Избит е целия елит на нацията - учени , лекари , занаятчии , политици , офицери. 3 фалита на държавата и работа на загуба във всички големи заводи. Редовно изнасяне на златото в Русия и застой на икономиката за 70 години. 14 агенти на ДС на 100 човека население , отричане на българщината и подмяна със панславизъм. Отричане на духовното и прослава на режима избил в световен мащаб над 130 мил. човека.

95

циника

преди 9 години

Точно това е колония бре драги 129 - да не получаваш нищо, а в същото време цялото "държавно" ръководство да се строява и да козирува на трима американски сенатори. Да ти закриват производства, защото някой друг има интерес от доскорошните ти пазари. Ти да си видял колония да получава от метрополията си нещо друго освен задължения, какъвто е случаят с нас и Вашингтон?

94

Анонимен

преди 9 години

Преди 44 година икономиката е била пазарна , всичко е вървяло по нормалния си естествен път. Цялото оборудване е било немско , учителите и лекарите са завършвали образование в западна европа. София е имала електротранспорт още 1900 година. Семействата са карали коли шевролет а в мините се е копало с немски багери. Имали сме огромен златен резерв и изключителна армия оборудвана с немски оръжия , подводници и кораби. Стандарта на живот е бил на високо европейско ниво. Културата също.

93

циника

преди 9 години

Гущереее, гърците са борбен народ и точно защото там винаги е имало мощна и автентична комунистическа левица, хората не позволяват някой да се гаври с техните социални права. А иначе до 80-те г. гърците бяха с по-слаба икономика от нашата, но заради геостратегическото си положение - гранична на СИВ и варшавския договор държава ЕИО и после ЕС наляха маса средства и разбира се ни задминаха.Ако някой си мисли,че ЕС ще налива в нас както в гърците по-рано, значи е сбъркал сериозно с анализите.

92

Анонимен

преди 9 години

До циника Тогава няма да разпространявате лъжи как сме били американска колония. Всички факти показват че сме руска такава.

91

циника

преди 9 години

А пък носталгично-тъповатите ескизи, посветени на великата българска икономика отпреди 1944 г. направо няма нужда да се обсъждат-това че е бил посаден един завод за самолети край София не прави автоматично българската икономика конкурентна. Направете сравнение с Чехословакия отпреди 70-80 години за степента на урбанизираност и индустриализация там и ще си направите извод къде сме били ние с цървулите, в които са били обути 85 % от населението ни и градското общество на Централна и Западна Европ

90

88

преди 9 години

Само дано руснаците да не са сготвили и изяли веществените доказателства-труповете.От обсадата на Ленинград руснаци преживяват с човешко месо.