248

лошо лошо

преди 9 години

Профилът на недохранен фен на САЩ, бранник: "Зa сривaнето нa рускaтa кочинa чрез сaнкции ще трябвaт години, по- добрия вaриaнт е мощни въздушно- рaкетни удaри по руски обекти. A aко още мърдaт *** и сухопътнa офaнзивa, време е москвето дa стaне голем гьол с модернa и екологичнa ВЕЦ!".Много си лош бе? Ти човек убивал ли си? Можеш ли? Знаеш ли колко ядрени бомби са необходими да изтрият един град? Москва или Ню Йорк?

247

българка

преди 9 години

Мръсен номератор. Кой ли ти вярва?

246

(НМ) Народна Милиция

преди 9 години

По-добре американската ГАД да се извини на Японския народ за убитите от ядрени бомби невинни хора.

245

тт

преди 9 години

Наи голямата грешка е на Путин е че не смачка фашистката хунта още в зародиш,а я остави да избива мирното население.А Обама е един некадърник,които изпулнява заповедите на евреите,както всеки негов предшественик.

244

(НМ) Народна Милиция

преди 9 години

Подозирам,че не след дълго ще се окаже,че "американски военен" експерт е натиснал копчето.Гадовете от Америка могат да направят всичко.

243

Анонимен

преди 9 години

миротворец, пак на снамка - но този път с премрежен поглед?Тоя зацикли на измислените от него санкции и не може да спре!Изискванията му към Русия могат с пълна сила да се приложат и към него самия. Да се подложи САЩ на санкции, докато снабдяваните от него сирийски терористи не сложат оръжие и не идат при Асад да се покаят!Измислил неиспълними глупости, натрапва се на света с тях!

242

fy

преди 9 години

И това е вярно само защото го казва Обама? Айде стига бе! От ВСВ насам над 50 военни конфликта подклаждани от янките. На тяхна територия само преди 2 века е имало робство, геноцид към местните индианци, а сега ще ме учат на човешки права. Лицемери!

241

наглост

преди 9 години

Бомбандировките от украински самолети продължават и до сега. Кой е виновен че бунтовниците се опитват да се защитат като обстрелват самолети с каквото имат? Кой е дал коридор на граждански полет над този район? Дори и бунтовниците да са свалили самолета вината е на управлението за въздушен контрол на Украйна.

240

Анонимен

преди 9 години

от втората световна СССР излиза разнебитен а сащ с могъща икономика.ссср просъществува още 40 години само благодарение на дивото експлоатиране на природните ресурси.накрая и това не ги спаси от разпад и фалит.сега русия върви по същия път.пилеене на огромни средства за агресия и империализъм и есплоатация на природата

239

425

преди 9 години

сигурно имаш в предвид втората световна. големия победител е сащ. губещи са германия Япония италия.губеша е и Великобритания защото британската империя се разпада.сталин отказва да приеме парада на победата защото разбира че големия печеливш е сащ. целта е била съветизацията на цяла Европа а план минимум,окупацията на цяла германия.нищо от това не става

238

ISTINATA

преди 9 години

moje uspe6no da se prikriva, moje da se izopa4ava. Ob6testvenoto mnenie moje da se manipulira, no v nikoi slu4ai ISTINATA ne moje da se promeni!!! Rano ili kasno vsi4ko si idva na mjastoto. Za6toto samo bog e istina, ljubov i spravedlivost

237

до 426

преди 9 години

я да те върна в час по история,че много си пропуснал. руско японската или първата световна.кой ги започва и кой ги губи. или руско финската или афганистанската

236

Анонимен

преди 9 години

по отношение на украйна русия допусна фатална грешка.последствиягта ще са по тежки от афганистанската грешка. големия губещ ще е русия,по малко губещи ще са запада.големия печеливш ще е китай. в момента най силната чужда агентура в русия е китайската

235

ачо

преди 9 години

за катин лъгаха 50 години,за южнокорейския самолет лъгаха 20 години,колко ще лъжат за този. подледци

234

Анонимен

преди 9 години

НЕОБОСНОВАНИ ПРИКАЗКИ НА ОБАМА...ЖАЛ МИ Е ЗА НЕВИННИ ХОРА...НО ЗА ЧИЙ ДА КАЖЕ НЯКОЙ КИЕВ Е ПРЕДОСТАВИЛ ТОЗИ ВЪЗДУШЕН КОРИДОР В ПОСОКА КЪДЕТО СЕ ВОДЯТ БОЕВЕ???

233

false

преди 9 години

D

232

Анонимен

преди 9 години

Бранник ,,запомни:Русия не започва войните,Русия ги завършва!

231

стига

преди 9 години

Писна ми от лъжите на САЩ,тези за какви ни мислят...........

230

Анонимен

преди 9 години

До ИцоАма щом го казва...

229

Ицо

преди 9 години

Обама, обама, я кажи какво стана с другия малайзиски самолет, дето не беше намерен. Там каква ракета го свали, дали не е американска? Защо тоя самолет така и не бе намерен?