74

до 101

преди 9 години

Не пиша глупости, чети:Киев. Сепаратистите не са завземали украински зенитно-ракетни комплекси, заяви в интервю за в. Украинска правда главният прокурор на източноевропейската държава Виталий Ярема.

73

Анонимен

преди 9 години

Нещата станаха кристално ясни, иначе създаването на документи е много бавен процес и ще продължи с месеци. Руските "сепаратисти" на подчинение на Путин са свалили самолета. За съжаление, само извозването на останките ще продължи със седмици, огладът и той - заключението очаквайте поне след половин година. После ще има санкции, Санкции, САНКЦИИ, С-А-Н-К-Ц-И-И!

72

до 92

преди 9 години

Ти виждал ли си ракетните комплекси Бук и C-300? Тези неща се виждат и от спътник. Днес главния прокурор на Украйна отрече бунтовниците да разполагат с тези комплекси, как според теб Путин ще им ги достави без никой да види? Телепортирал ли ги е дотам?

71

Анонимен

преди 9 години

Хунтата и кукловодите от америка на съд пред човечеството!

70

Анонимен

преди 9 години

Мадарашки, вашият газ не е чак толкова важен, колкото ви се иска. Ще се опитвате да изнудвате и пак ще се оплескате. Ще спрете и Син поток, и Северен поток и ще спрете всичките си потоци, защото с такива като вас не се работи.

69

до 123

преди 9 години

Човече, може и да си прав, пасажери от Гуантанамо бол! А Малайзия си е американски протекторат.

68

Анонимен

преди 9 години

kade prochete infata?

67

ri4i

преди 9 години

До Анонименukrainskite benderovci ,tribva da se unishtogat i da se izgoriat ,daget i malkite deca tribva da se ubiat ,te sa po loshi ot sicilianskata mafia!!!!!!!!!

66

123

преди 9 години

Аз пък мисля, че оня изгубения самолет на същата компания, дето изчезна март месец - НАЙ-ПОСЛЕ СЕ НАМЕРИ!!!

65

Анонимен

преди 9 години

Нещастното руско джудже Путин въоражава сепаратистите, а те простите гърмят на ляво и на дясно. На простите и на дивите просто не трябва да им се дава оръжие! Най-добре ще е ако се затрие тази скапана Русия от лицето на земята и всеки *** с комунистическо мислене.

64

Анонимен

преди 9 години

Този самолет по- добре да го бяха изпратили над ивицата Газа, пак щяха да го свалят, предполагам палестинските сепаратисти...

63

Анонимен

преди 9 години

КЪТ РУСИЯ ВТОРА НЯМАААААА

62

Анонимен

преди 9 години

Главния прокурор на Украйна пред час опроверга информациите и заяви, че проруските бунтовници не разполагат с украински ракетни комплекси "Бук" и С-300. Това го казва ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА УКРАЙНА, а не баба ви Пена и youtube-a.

61

Анонимен

преди 9 години

Украйнските фашисти са най- долната ***.МЕРЗОСТ НА ПУСТОТАТА!

60

Анонимен

преди 9 години

И този Стрелков какво казва, свалих един малайзийски, чакам следващия"Това е идиотщина, защо украйнците изпратиха този цивилен самолет над бойната линия, та там и пиле не може да прехвръкне, от спецназ ги свалят с прашки.Мръсни и долни хохли, Бог да ги накаже!

59

мм

преди 9 години

аз се чудя с къв акъл този самолет е прелитял над украйна, като и децата знаят, че там се водят сражения и се изстрелват ракети по въздушни обекти.

58

до 81 Щирлиц

преди 9 години

Ами никой не ги е подслушвал то наследника на Щирлиц убиеца Стрелков сам се похвали че е свалил самолета, дори московските медии побързаха да съобщят горещата новина. Когато разбраха какво са направили по заповед на кремълската щука всички съобщения и постове за сваления АН-26 бяха моментално изтрити. За голямо съжаление на Путин в кеша на Гугъл всичко си стои непокътнато и ще бъде представено като доказателство на съда в Хага.

57

ТHE Патриот

преди 9 години

Киевската нацистка хунта на въжето!

56

Анонимен

преди 9 години

Долните бандеровци и кукловодите им от ЦРУ се омърсиха и с това чудовищно престъпление

55

Щирлиц

преди 9 години

Представете си моля, как хохлите подслушват руски разузнавачи, дето си признават без бой за това злодейство, е това е Холивуд!