50

Божо

преди 9 години

До ФАШИСТСтига глупости !!! Мадридския крадец ли да ти стане батюшка ??? ГЛАСУВАНЕТО Е ЕДИНСТВЕНАТА РАЗУМНА АЛТЕРНАТИВА !!! Който не гласува , рискува да бъде управляван от най-нежеланите !!! Гласувайте за тези, които Ви обещават НАЙ-МАЛКО !!! НИКОГА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОМУНИСТИ , "ФАШИСТИ", ФУНДАМЕНТАЛИСТИ, ИНДИВИДУАЛНИ ТАРИКАТИ и ВСЯКАКВИ ПОПУЛИСТИ !!! Защо телефонните измамници се преследват от закона, а ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ не се преследват ?????????????

49

Анонимен

преди 9 години

Всеки ден заемите растат и ГЕРБ искат още. Вчера бяха 500 милиона, днес 2 милиарда, утре 5 милиарда лева.

48

анонимен 64

преди 9 години

До Анонимен 64Това ти обяснявам,че тоя е височайш *** и никой не го защитава.Но не е сам в порнографията,която и ти защитаваш.За друго иде реч.Дали да се вземат 5 млрд.да се покрият нечии кражби и да остане и за нас.Който може,разбира.Който не може или не иска,защото не го устройва,негова си работа.

47

Божо

преди 9 години

ЗАЩО СТОИ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ?????????? КАКВО ОЩЕ ИМА ЗА КРАДЕНЕ И КРИЕНЕ ???????

46

Анонимен

преди 9 години

До Чичо ПешоДокато си мислиш, че мислиш, ще станеш дядо Пешо

45

Анонимен

преди 9 години

Целият компромат срещу КТБ беше по сценарий на Ахмед Доган с главни изпълнители Боко Рапоня и Вежди Пияндето.Боко не спря да говори от първия ден на Правителството, че държавата била фалирала, а миналия месец активира лизача си Веждито да обикаля слугинските телевизии и да плаче с крокодилски сълзи, как щели да му откраднат милионите, изкарани с *** и длетото. Все едно, че някой му вярва - това са милионите, ограбени от БГ-народеца, по време на мандата на ГРОБ. Борисов има милиарди при Цеца

44

мераклия паралия 59

преди 9 години

Явно си зле с мозъчното вещество,щом повтаряш едно и също.Никой не защитава пътникът бсп.Те си се затриха окончателно.Но твърдо съм против всички да плащат на частна банка,освен предвиденото по закон.Капиш?

43

Анонимен

преди 9 години

Бойко Борисов е опасен за държавата! Следих изявленията му внимателно и мога да кажа че грозния му популизъм застрашава банковата система. Това псевдо ченге не трябва да се докосва до държавното управление. Добре ще е прокуратурата да се заеме с Борисов. Ако не са чули безумните му изказвания ще им ги посоча. Изпитавам дълбоко отвращение от Б. Борисов и Ц. Цветанов. Нищо лично. Просто, тия неграмотници трябва да се разкарат от политиката.

42

Божо

преди 9 години

До gost99Борисов го създадоха ЧЕРВЕНИТЕ, защото е удобен - бивш комунист, "охранител" !!! Тази опорна точка е основна за червените пропагандатори - вижте ги десните, те са "мутри" !!! Борисов НЕ Е десен политик !!! Аз ВИНАГИ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ДЕСНИ ПАРТИИ !!! Това, че мразя червените ***, не значи, че харесвам Борисов !!!

41

съсипия

преди 9 години

Ами да се види кой съсипа държавата чрез плана ктб.Първо изчезна Бисеров.После историята с Пеевски и Василев.Някой пи кафе с Местан.После Местан се фръцна....И накрая изчезнаха милиарди от една банка,които трябва да се набавят от всички.Е,нема такъв гьонсуратлък!!!

40

gost123

преди 9 години

Абе как има още хора които защитават БСП-ДПС.Вие кви сте *** ЛИ,ПРОСТИ ЛИ,*** ЛИ ИЛИ ПРОСТО ***.МАЙ СТЕ СИ НИСКООБРАЗОВАНИ *** ПАРЧОЦИ.ИНАЧЕ КАЗАНО ЕЛЕКТОРАТА НА БСП.

39

Чичо Пешо

преди 9 години

До 36Без Доган и Касим Дал няма как да управлява Бойко. Забрави за мнозинство. Единственото, което може да направи Бойко, за да избяга от ДПС и РБ е да се коалира с БСП или ББЦ, което няма да ви хареса никак, защото БСП и ББЦ са най-големите врагове на ГЕРБ. Докато ДПС и РБ са приятели на ГЕРБ и се ухажват.

38

gost99

преди 9 години

До Божо България е разкости бойко *** които нищо не направи при своето управление.А само магистрали струеше боко *** е съжалявам аз масфалт не ям.Докато българоубийецът бойко медотиев борисов е в българския парламент нарочно със малки букви щото големи не заслужава тиквеника и докато не се махне ще гласувам винаги и напук против герб

37

Монархист

преди 9 години

ХАХАХАХАХАХААХАХА, простия пожарникар пак се изцепи. Напускай и не се връщай, неграмотнико!Никой не те иска във властта!

36

Анонимен

преди 9 години

ДО 52. АМА ЗА КОИ КОМУНИСТИ ПИШЕШ? ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ИЛИ СИНИТЕ? ЧЕ АЗ ОСВЕН КОМУНИСТИ ДРУГИ НЕ ВИЖДАМ У ПАРЛАМАТА.

35

Божо

преди 9 години

До gost99Какво значи да гласуваш напук, червен *** ??? България я разкостиха посткомунистическите съветски ченгета, а ти ще гласуваш за тях, МНОГО ТЪПО !!! Стамболов , Левски, Генерал Колев, Захари Стоянов, Раковски ... се обръщат в гроба от българоубийствената политика на червената крадлива безродна мафия !!!!

34

до 50

преди 9 години

Даже днес гласуваха,че е престъпление да се говори по банкови въпроси и всичко да е скрито покрито.ха ха ха

33

Анонимен

преди 9 години

Чудя се на червените ТРОЛейбусчета. С каква наглост пишат глупости след като и децата разбраха, че *** съсипаха тотално държавата. То на практика държава няма вече.

32

анонимен

преди 9 години

Коментарите на герберастията се отличава с пълна липса на разум.Готови са да натоварят народа с нов заем 5 милиарден от мвф,за да задоволяват всякакви бъдещи прищявки,вместо да настояват да се обесят виновните,ако ще всички да са от бсп.

31

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЩе управляват ГЕРБ, но със златното пръстче на Местан и със специалното участие на РБ и Касим Дал.