7

Питко Питков

преди 9 години

Кой открадна паритееее?????

6

Анонимен

преди 9 години

Само Искров да е...с мед да го намажеш.На всички възлови,важни за държавата и обществото постове се поставят невзрачни хора със слугински манталитет,покорни и не особено умни.И всички останали скрити покрити

5

!!!

преди 9 години

Не можаха да се съберат и да се разберат какво да говорят,т.с. какво да ни лъжат.Един казва няма ги досиетата. Друг казва има ги. Опитаха се да ни внушат ,че има 3.5 милиарда лоши кредити и банката трябва да се обяви в несъстоятелност. Сега като разгледат по-внимателно ще се окаже ,че кредитите се обслужват и няма никаква причина да затриват тази банка.

4

Анонимен

преди 9 години

Е как да не се спече Искров, досега си мислеше че е играч, показаха му че е бушонче.

3

П.Петров

преди 9 години

Защо Искров и Йовчев лъжат се пита в задачата ?Иначе беше ясно още преди Цацаров да го потвърди(с което ми се вдигна в очите), че Искров говори нелепи лъжи. Не вярвам да го прави от некомпетентност, а преднамерено, в изпълнение на политическа поръчка с цел обир на банката и то не от Цветан Василев и хората му.

2

Гринч

преди 9 години

Купил съм си няколко килограма пуканки и ще си взема отпуска.....цирка се очертава много интересен. Има обрати, има драма, има екшън, сърцераздирателни прояви, сълзи и смях.....направо блок бъстър ще стане!

1

Анонимен

преди 9 години

Хахаха. Искров се е спекал яко. Хем тотално некомпетентен, хем лъжец, хем тотално зависим от мафиотите. .... щом доживяхме цацаров да признае че Искров лъже.....