10

долу ГЕРБ

преди 9 години

при ДПС и БСП нещата потръгнаха, увеличиха се работните места, вече нямя страх, институциите работят, обаче герберите искат пак да разрушат всичко

9

Веселин

преди 9 години

Не разбирам само едно,КЪДЕ СА ПАРИТЕ??????На среща няма нищо построено,нищо реформирано нищо не направено за народа с изключение на 3лв. за пенсии.....КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ БЮДЖЕТА???????????????баси и хората,ако това е вярно ,че няма пари в бюджета са за затвора,тези псевдоЕКСПЕРТИ,особено във фонд земеделие.СЕГА ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ ПАК БЕДНИЯТ НАРОД ЩЕ ПЛАЩА НА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ДОМАТИ ПО ДВА ПЪТИ.ВЕДНЪЖ ЗА ПРОИЗВОДСТВО И ОЩЕ ЕДИН ПЪТ ЗА ПАЗАРА..............

8

Хасан

преди 9 години

как да не са доволни, само пречат на това правителство а то се справя отлично

7

танкист

преди 9 години

До Анонимен абе ти математика не си ли учил или менда ви преподава герберска математика просто е едните искат 3.4 мил. боко иска 5.7 мил. ко е повече кое е по малко.

6

Анонимен

преди 9 години

Ако ГЕРБ подкрепи компенсирането на сумите над 100 хил. евро в КТБ никога повече няма да гласувам за тях...

5

tankist

преди 9 години

До Анонимен е тия дянковите глупости за сктритите договори едва ли янкой ги вярва вече

4

Анонимен

преди 9 години

До ТАНКИСТМного си зле човече! Много , много!Става дума за признаването на това колко пари са одумкали твоята тройна коалиция! Похарчиха всичко и на теб и на твоите деца!А, ти сигурно си на дребни жълти стотинки ,колкото отново да гласуваш за тях!

3

Анонимен

преди 9 години

Кой е по голям капацитет половината преподаватели от УНСС или Менда завършила задочно същото :D

2

Анонимен

преди 9 години

Ами колкото и да е неприятно, това е истината. Огромна дупка в бюджета на начислена основа. *** се опитват да минат, като ореха 2009 на касова, като остави 3 милиарда неразплатени дългове и подписани договори, нооооо вече не им минава номера.Справедливо е всяко отиващо си правителство да предава властта с пълен отчет за парите, които е и ще загроби по подписани договори. Всяко следващо!

1

ТАНКИСТ

преди 9 години

ГЕРБАДЖИИ, КЪДЕ СТЕ СЕГА ДА РЕВЕТЕ КОИ ФАЛИРА ДЪРЖАВАТА А 2.4 СРЕЩУ 5.7 КОЕ Е ПОВЕЧЕ А .