103

Samo minavam

преди 9 години

На този мазен фес,маи агентурното му име в ДС беше агент Павел.Може да говори до утре и нищо да не каже.Не мога да отрека,говори много правилно граматически,за което го поздравявам.Работата е друга.Руснаците си взеха парите от КТБ,а нашите продажни ку..и им се пече яице на ***.Много добре знаят,че американците не дават пари.

102

BNB

преди 9 години

На БНБ вече никой не вярва, днес твърди едно, утре обратното. Банката щяла да отвори - не няма да отвори, 200 милиона откраднати в чували, ама то не било в чували. Чуждите вестници съобщиха за кредити на Пеевски от 100 милиона евро и отказа на Василев да предостави нов кредит. А използването на подставени лица и безброй фирми на ДПС - в това никой не се съмнява.

101

titi

преди 9 години

В парламента мислят различни варианти за парите в КТБ даааааааааа мислят за това как да сиги разделят кой по колко да си прибере и доокраде *** мамата на цялата държава мафиоти долни *** ти ги плюеш те викат че дъжд вали

100

Хахаха

преди 9 години

До и ся ко праймИване верно ли бе ??? Аз се чудех как можеш да дрънкаш цял ден глупости !!! Ето значи какво било спасете банката... спасете ми милиона ?

99

и ся ко прайм

преди 9 години

Семейството на Иван Костов има няколко депозита за общо около 1 млн. лева в КТБ, съобщи Капитал. От тях два депозита - на съпругата му Елена Костова и на една от дъщерите му, значително надхвърлят гарантирания минимум от 100 000 евро. С други думи, Иван Костов е в тежък конфликт на интереси и опитите му да насочва общественото мнение по казуса КТБ в посока, която му е лично изгодна, са много грозни.А междувпрочем и другият споменат активен говорител по темата - бившият финансов министър Стоян Александров, също има депозирани в КТБ над 1 млн. лв., пише още медията. /БЛИЦ

98

Анонимен

преди 9 години

Аз съм счетоводител - имам две фирми с големи кредити в КТБ. Вчера говорих с кредитния инспектор - всичките ни отчети, договори и тем подобни са си там, в банката - човека веднага намери папката и ми каза неща, които иначе няма как да запомни...... Само глупости приказват да плашат и настървяват хората.....Толкова са гадни всички - и тоя Искров е такъв ***, не е истина...... Нямат капка човешко достойнство, за мъжество да не говорим......а финансовия министър на евнух прилича......

97

Бай Ганьо

преди 9 години

Затова-бурканбанк или пришит джеб отвътре на антерията..Малко,но сигур!

96

Анонимен

преди 9 години

Финансова пирамида като КТБ може да се спаси само временно чрез нови влогове.

95

Ненормално

преди 9 години

Всички ние и нашите деца ще плащаме милионите на престъпниците-вложители десетилетия наред, ако променят закона или направят нов! Това е положението бедният дава на богатия... честният на престъпника с власт.

94

до 98

преди 9 години

А може би и така трябва да стане. Нека фалират, системата е толкова опъната, че се къса по веригата. На печалбите скрънзи, но на загубите да сме солидарни. Виж Исландия какво направи, би шута на банкерите, теглиха чертата и сега се възстановяват и са щастливи. Не може да даваш 1:33 и да не фалираш (пример САЩ). Какво става когато кредитора си поиска парите?!!

93

Илиян

преди 9 години

това е голяма измама, с цел да се откраднат много пари, едните няма да си вземат депозитите, сдругите няма да си върнат кредитите, а с държавните пари не се знае какво ще става. Банкинг по български !! Всички властимащи и олигарси са враг на бедния и отруден народ и го доят както могат

92

Анонимен

преди 9 години

бе всеки тука и граждани и политици и икономисти реве че били гарантирани парите до 100к -ами като са гарантирани да ви ги върнат бе ама кво - само ви излъгаха че на 21 банката щше отваря - еййй че сте глупави.... гарантирани са ни само данъците и смъртта мишоци...

91

Анонимен

преди 9 години

В свежо има една много интересна статия за шавливата ханъма.

90

do 90

преди 9 години

Давам ти следния пример:Ако не изплатят депозитите над 100 хил. евро, всички които имат такива в която и да е банка ще ги изтеглят и ще си ги преместят в чуждестранни банки, от там тръгва ефекта на доминото, фалит след фалит.

89

Специални закони

преди 9 години

да се приемат само за връщане на смъртното наказание, когато става дума за банкови фалити или държавен фалит,с ясно посочване на виновните-изпълнителни банкови директори, управителни съвети, правителства до шеф на агенция включително. Иначе за покриване на индивидуалния риск с колективни усилия-не! Аз да не съм му харчил лихвата по депозита на изгорелия в КТБ?

88

КОШМАРА

преди 9 години

ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ МОЖЕ ДА Е БИВШ ОХРАНИТЕЛ ОТ "СИК" СВЪРЗАН СЪС СЕНЧЕСТИЯ БИЗНЕС И ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ. НО ЗА ЕДНО Е ПРАВ- ДЕПОЗИТИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ГАРАНТИРАНИ КАКТО Е ПО ЗАКОНА- ДО 100 ХИЛ. ЕВРО. А НЕ КАКТО ПРИЗИВИТЕ НА ПРЕСТЪПНИТЕ И КОРПОРАТИВНИ ПОЛИТИЦИ ИВАН ЙОРДАНОВ КОСТОВ И НИКОЛАЙ ТИХОМИРОВ БАРЕКОВ СВЪРЗАНИ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ С КТБ. КОСТОВ С МИЛИОННИ ВЛОГОВЕ И БАРЕКОВ СПОНСОРИРАН ОТ ТАЗИ БАНКА. ЗНАЧИ ТЕ ОПОСКАХА МИЛИОНИТЕ А НАРОДА ДА ПЛАЩА. ДА СЕ ДЕЙСТВА СПОРЕД ЗАКОНА.

87

Пепа

преди 9 години

На Владимир Зидаров трябва от сега да му стане известно, че КРАДЕЦА НА КТБ е негов "тлъст" депутат, че БисероФ е също от неговото "котило" намиращо се в сараите на Доган (недозастреляния)!

86

?!?

преди 9 години

Безрискови инввстиции няма, както за частни фирми, така и за държавни. Всеки да си поема рисковите, а виновните в зандана.

85

Анонимен

преди 9 години

окументите са в прокуратурата, не са хич изчезнали, ама ги пазят, защото и прокуратурата в крайна сметка трябва да гушне от краденото.

84

Анонимен

преди 9 години

Виж, съгласен съм, ама ти още като си внасяш парите на депозит, се съгласяваш с техните условия върху твоите пари. А те са - може да фалираме и тогава държавата ти гарантира до 100 хил., но в какъв срок ще ти ги плати, не е много ясно.Това е.Ако те е страх от мечки, не ходиш в гората. И тук така - ако те е страх от фалити,ги влагаш в нещо друго,буркан,имот,злато. В живота нищо сигурно няма.Особено в ш*баната ни държавица.Тъжно,но факт.И е по - добре да банката да бъде оздравена,а не фалирана