100

Анонимен

преди 9 години

До Бл.БлаговПеевски прати ДАНС и тринадесет прокурора в КТБ за да приберат документите за кредитите му и сега всички реват до Бога !

99

Анонимен

преди 9 години

До нещо замирисва 110"чий го дириш в Австрия?.."Ако тебе те погне зялата съдебна и охранителна система на държавата, предвождана от гл.прокурор. министъра на вътрешните работи, ДАНС, во главе с главния ти длъжник Делянчо Мамин, не в Австрия а и на северния полюс не си достатъчно защитен. Това е много по-лошо от времената, когато мутрите обикаляха МВР с джиповете, а министъра се криеше вътре, да не стане сакатлък!Сега всички са заедно, надървени и гладни !!!

98

Анонимен

преди 9 години

Работата ясна - ролята на Капу**та трябваше да е само да раздуха Костинброд и да си вземе парите. Той, обаче, взе че хнаправи партия, спонсориран от една банкааа... А партиятяа дето направи отне 10% от гласовете на една друга партияаа... И партията с отнетите гласове нареди на всички държавни фирми дружно да си изтеглят парите от КТБ. И после реши да я национализира... И да прикрие кредитите на коалиционния си партньор... Да, ама БСП НЯМА ДА СИ ВЪРНЕ ГЛАСОПОДАЯВАТЕЛИТЕ ;)))

97

Иво

преди 9 години

ОБРА ХОРАТА, ПА И НАГЪЛ...........

96

Анонимен

преди 9 години

Лазов твърдял, че това се е случвало неведнъж. Дупка от 157 млн. лв. лъснала и около Коледа през 2011 гдумите са на приятел на василев-кой тогава беше премиер?разбрахте ли кой краде България?

95

varna

преди 9 години

Пари - няма,банката фалира,240 умни хора са в парламента 4 милиона българи,1,5 милиона *** и близо 1 милион турци имат много поздрави от всички така наречени техни представители,как те си делят парите уж ухажват интересите им,а си пият заедно,вазелинче ?

94

дим

преди 9 години

има нещо гнило в дания.времето ще покаже,но мисля че василев е прав.ако има такава атака срещу мен не в австрия ами в австралия щях да отида

93

нещо замирисва

преди 9 години

Ок да предположим, че има атака срещу банката, и че тя е имала добри резултати от началото на годината, също така и няма нужда от голяма подкрепа (няколко стотин милиона), тогава чий го дириш в Австрия, вече месец, а не идваш да си защитиш банката и бизнеса. Еййй, това не мога да го разбера.Просто не е нормално.Има ли нещо гнило в Австрия?

92

Emigrant

преди 9 години

OBEDINENIE na vsichki hora s po-golemi depoziti i nastojavane za PALNA PROZRACHNOST,ako trjabva i chrez sada v Strasbourg.Daite da sazdadem specijalen Forum na postradalite vloziteli. Moze da obarkame smetkite na "rezisora" i scenaristite, ako sme ZAEDNO VSICKI.

91

Анонимен

преди 9 години

До 103Да бе, а най-странното е че народа спи и никой не протеститира. Дори и тези на които ще им изгорят паричките. Всеки е заровил глава в пясъка с надеждата бурята да се размине.Егати заспалите овце.Няма да се размине, не се надявайте напразно.

90

Анонимен

преди 9 години

Цветан Василев спонсорира Бареков и иска да влезе в политиката чрез ББЦ.Бареков получи неочаквано много гласове и обърка сметките на всички партии.За да унищожат Бареков всички партии се обединиха за да унищожат КТБ и нейния собственик за да остане Бареков без финансиране.И сега се чудят как да предотвратят срутването на държавата след фалита на КТБ.От цялата тази политическа игра много хора ще загубят спестяванията си а играчите предизвикали фалита ще изчистят кредитите си за милярди.

89

Анонимен

преди 9 години

Както пише човекът всяка банка поддържа 10% от капитала си кеш а останали капитал набран от депозитите на хората и фирмите се дава като кредити. Държавата заповяда на всички държавни предприятия заедно да си изтеглят парите от КТБ. Изтеглените пари са повече от 10% от капитала. Естествено КТБ се обръща към. БНБ за временно финансиране с кеш. Вместо да даде рефинансиране БНБ фалира една до вчера здрава банка. ЗНАЧИФАЛИТА НА КТБ Е ПРЕДИЗВИКАН ОТ ДЪРЖАВАТА И БНБКОЙ Е ЗАПОВЯДАЛ ФАЛИТАКОЙ?

88

ддд

преди 9 години

Задавате ли си въпроса ,защо БНБ не разрешава на акционерите на банката да увеличат капитала на банката.Искров не даде смислено обяснение.

87

Анонимен

преди 9 години

Играта на Василев с Барека и Пеевски му изяде главата.

86

Бл.Благов

преди 9 години

А всичко започна когато Пеевски нападна Ц.Василев!? Защо?Този кандидат за ДАНС си намери някакви фалшубийци, прати ДАНС и прокуратурата в банката,изчезнаха някакви кредитни досиетаи т.н. ,както се казва : "Има нещо гнило в Дания,пардом в днешна България!" И всичко това заради такива алчни и корумпирани политици!

85

Расате

преди 9 години

Прод. 2Да ,но като се осъзнаха ,че и тази лъжа е плитка измислиха постепенният обир в течение на години.Да ,но и това е медиен пиар и мисля,че Василев ще съди България навън по късно.Сега просто ще се опита ритейки срещу ДПС(Държава,Прокуратура и Съдийте) да си спаси неговата банка,ако не го убият преди това.На Доган вече едно убийство се размина-преправено за самоубийство.Какво да Ви кажа- в България Мафията си има държава-Изпълнителната власт,Прокуратурата,Съдилищата са част от мафията

84

Расате

преди 9 години

Истината>Истината е,че посредствум държавата откраднаха банката на Василев.Всичко протече по добре изигран сценарии от страна на Доган и компания.В началото по зле скалъпено обвинение в офисите на КТБ влезе прокуратурата и ДАНС.След изнасянето на документацията започна атаката от правителството-почти всички държавни структури и предприятия си изтеглиха авоарите за няколко дни,внесоха и паника за да повлече и по малките фирми.След като по закон КТБ поиска защита от БНБ,която се и забави

83

ebb

преди 9 години

кажете си условията?? за да знам защо ме триете ,а иначе аз това мога да го постна на 100 места . истината винаги излиза независимо рано или късно

82

Анонимен

преди 9 години

цирка е пълен.нали ктб се спрягаше за собственик на бтк,булгартабак,нуртсовете и какво ли още не.как така изведнъж за 200 "откраднати" милиона,се национализират активи за много милиарди?много лошо мирише тази политическа историйка.

81

Control

преди 9 години

ЗАПИСВАТ СЪБИТИЯТА.... до секундата на всяко събитие... Внасяне, Изнасяне на Парични ЦИФРИЧКИ... заедно с ИМЕНАТА.... освен ако има Крадци около СЪРВЪРИТЕ.... Освен ако не са вписвани Данните на Внос и Износ.... Та нема ли КАСАТА направен специален Код на отваряне и затваряне при всяка операция.... както при КРЕДИТНИТЕ КАРТИ и издаване и внасяне на пари при автоматите.......... Народа Български е просветен