13

Анонимен

преди 9 години

Пак еврейка скоро време ЕС ще се разпадне .Където има евреи там е разруха

12

хаха

преди 9 години

Предателка номер едно-Кристилинка. Никой не мисли за България. Когато видя депутатите в служебни коли различни от БМВ, АУДИ, Мерцедес, Хонда и Тойота, тогава ще започна да вярвам, че нещо се променя към добро.

11

Анонимен

преди 9 години

В тези форуми много хора се дразнят, когато се споменава рожденното и име - Сталинка. Но то значи много. Можете да разберете възпитанието на това дете в най-важните и години от изграждането на личността и какво е било. Закърмена с комунистическата закваска от своите родители, които издигат в култ Сталин.

10

Анонимен

преди 9 години

Ха... Сталинка дипломат 1 на ЕС ! Смях !

9

Анонимен

преди 9 години

Група източноевропейски сдухляци.

8

Анонимен

преди 9 години

Ако тази жена защитаваше интересите на България, всички българи щаха да ликуват като чуят тази новина. Но за съжаление тя е една продажна фигура в пъзела на големите интереси, затова е и предпочитана номинация! Не знам какви сделки за продаване на българските интереси на своите господари вече е сключила?!

7

Свобода

преди 9 години

Какви комунистически лакеи, изверги и безбожници трябва да са родителите й, за да я кръстят Сталинка, по името на своя кумир и бог?! Рождено име, което сега комунистическата *** упорито крие, защото уж се пребоядисала... Бивш комунист няма, както и бивш ***...

6

АНТИ

преди 9 години

Колкото другарката Бокова(вече втори мандат) направи нещо за старините в България-толкова и Сталинка ще направи за бедния българин!Защо не се прекръсти на Герберина направо?!

5

безпартиен

преди 9 години

А казват че сме скъсали с комунизма.Те в ЕС копират всичко и дори не си направиха труда да променят нещо дори и името и длъжностите.Все едно сме в СССР.Тъжна работа а има и вярващи -платени или от глупост.Няма оправия

4

Бънди

преди 9 години

С такива политици ЕС е на това наведено пред САЩ положение, а Русия с гадния Путин води самостоятелна политика.

3

valenty

преди 9 години

Кой и как я пробутва тази женица? По някой път се чудя глупава ли е или нас ни прави на ***. Изглежда пробутването на такива е световна тенденция.

2

:)

преди 9 години

Лошо няма, жената изглежда сериозна, макар че беше резервната кандидатура на тиквата. Всички си спомняме, коя му беше основната :)

1

Анонимен

преди 9 години

Смешна история! Тая на едно село Бисер не можа да помогне сега световната политика ще оправя.