56

Анонимен

преди 9 години

До Преброяване на шаранТова е абсолютен фейк, клипът не е на севернокорейска телевизия и никога не е бил излъчван в Северна Корея, но промитите от антикомунизъм мозъци се ловят на въдицата като шарани.---------всичко при комунизма е фейк, но такива като теб няма как да го знаят, като се пусне това в северна корея всички ще го приемат за истина , щото друга информация нямаи от къде мамин сине знаеш че никога не е излъчван по телевизията там ?нещо северно корейска телевизия ли гледаш или ?

55

Анонимен

преди 9 години

До сходствоТова видео е менте, но в САЩ напълно реално лъжат американците ,че са специални , а те са най-зобмираната и *** нация на света.-------мен никой не ме е лъгал че съм специален, явно от севернокорейски сайт си прочел новината...

54

Преброяване на шаран

преди 9 години

Това е абсолютен фейк, клипът не е на севернокорейска телевизия и никога не е бил излъчван в Северна Корея, но промитите от антикомунизъм мозъци се ловят на въдицата като шарани.

53

Анонимен

преди 9 години

Хахахахахаах !Те до Слънцето ходиха и се върнаха , че един осминафинал на Световното ли няма да издокарат менте?Паляци.VIVA SOUTH KOREA !

52

111111111111111111

преди 9 години

До АнонименВсе пак отнякъде трябва са се тръгне за да се направи партия в България трябва да си минал през школата на БКП/БСП ,ако се вгледаш внимателно лидерите на всички парламентарно представени партии за 26 години преход са именно такива без изключение ,има и хора с партии които не произхождат от партията майка БКП ,но те никога не стигат до парламента-ДЕМ крация бате-всичко има за всички няма

51

Спомен

преди 9 години

Това е комунизма за онези, които не знаят, а тези които ни управляват от БСП са синове, на онези които ни управляваха тогава. Сега разбирате ли защо отново БСП обра България. Сега олекнахме "само" с 3,5 милиарда, но пердишни години беше страшно - 1991 г. купувахме хранителни продукти с купони, а през 1996 г. пенсиите станаха 15 долара. БСП=ДПС трябва да бъдат отстранени от властта завинаги. Това става с масово гласуване.

50

Анонимен

преди 9 години

Май нашите "свободни", "демократични", "независими" медии ни взеха за северно корейци. Клипът е фалшив, а никой от нашите *** - истински професионалисти - дори не си е направил труда да провери дали информацията е достоверна. И ако някой още не е разбрал, че между платената корпоративна днешна "журналистика" и т.нар комунистическа пропаганда има голяма разлика, то той е огромен наивник.

49

Анонимен

преди 9 години

Това е майтап, но много тъповати сайтове като dnes не са си направили труда да го проучат.

48

Ikar

преди 9 години

До Акушер-ГинекологИ от изгнилото семе се роди новата демократична опозиция?

47

да попитам

преди 9 години

А севернокорейската телевизия знае ли ,че е излъчвала подобен репортаж?????

46

поп александър

преди 9 години

приятелю,саЩко не ме интересува какво пишат в северна корея и доколко *** смятат народа си ама ти нали не ни смяташ за подобни абдали братко...я се разкарай с тъпата си новина или уйдурма или каквото и да е ,че наистина ми е писнало недоносени псевдожурналисти като тебе да драскат каквото и където им попадне

45

Анонимен

преди 9 години

До 48"Лъжата" за кока колата не е съвсем лъжа, щото отначало са слагали в нея кокаин. Затова се и нарича кока-кола! Иначе нямаше да се казва кока

44

Анонимен

преди 9 години

До ГенадиПитай Цецка Цачева за комунистическата идеология. Тя най-добре ще ти отговори. Нали е била партиен секретар в бившата БКП?

43

Анонимен

преди 9 години

00Анонимен преди 1 секундаКакто виждам скалъпените новини за северна корея отново присъстват. Българските журналисти си изпълниха мократа поръчка възложена от американското посолство. Нали са *** на новия голям брат, що да не лаят срещу северна корея? Нали трябва да се отклони и вниманието на народа в най-бедната страна на Европа в грешна посока? Поръчката си е поръчка.

42

Анонимен

преди 9 години

До ГенадиI komunistite i Boiko laje. Ako ne lajat nemogat da kradat. ako ne kradat nemogat da jiveiat bogato.

41

Анонимен

преди 9 години

Borisov spasiava parite na svoia priatel Vejdi Rashidov. Kak ne obicham tazi mafia!

40

АТАКИСТ

преди 9 години

до 50Генади, той твоя идол Тиквата не е лъгал никога!Той твоя лидер не е ЛАИК!Той твоя идол не е виновен никога за нещо си.Винаги другите са виновни.Да е.а *** умряла проста да е.а, Генадчо!

39

ким бсп хур

преди 9 години

Генади,ти кога стигна до тези заключения...докато си бил член на БКП като батко си Боцко или по-късно,когато се обърна палачинката и не е имало полза вече от това?!

38

Политолог

преди 9 години

Съветските Американски Щати са разгромени от народния отбор на Северна Корея. Да живей!

37

Йово

преди 9 години

До Анонимен 49Да те допълня, а сега САЩ лъже, че налага по мирен път демокрация в света.