33

Анонимен

преди 9 години

Владимир Путин преди 3 часа кацна в Буенос Айрес.

32

Анонимен

преди 9 години

До Анонименвежте си голте *** и после ревете за кубаот латинодържавите е с най-високо качество на живот------пожелавам ти същото качество на живот да го имаш като тях, а от латинодържавите най-добре са чили. куба е на доизживяване...

31

Анонимен

преди 9 години

Под руско влияние клетата Куба е 50 години назад, дори сравнена с България. В момента нова, западна кола в Куба струва 2-3 пъти повече, отколкото в която и да е страна. Да не говорим за смартфон. Клетите кубинци карат коли от преди 50 години, сградите им са пред събаряне и пътната инфраструктура им е по-зле от на някоя африканска страна от 3-тия свят. Същите са като Северна Корея, която и страна да е била под руско влияние не е видяла добро!

30

Анонимен

преди 9 години

До НФБАКО ИСКАШ ДА ЗНАЕП КИТАЙСКИТЕ ЖСМ СА ПО=ДОБРИ ОТ НАРЪФАНАТА ЯБЪЛКА...ХЗАВЕЯ Е СУПЕР ТЕЛЕФОН...ПИТАЙ В СЕРВИЗИТЕ ДАЛИ ДАВАТ ДЕФЕКТИ..------китайските ЖСМ-и :) са по-добри , както запорожец е по-добър от бмв. а моя айфон също дефекти не дава ;)

29

Анонимен

преди 9 години

и нямаше на всеки ъгъл в центъра араби и *** беше по безопастно

28

Анонимен

преди 9 години

До 46 София преди 7 години беше по чист град дано ми схващаш намека

27

Анонимен

преди 9 години

до 43 и за излющените къщи мръсните пътища бездомните кучета миризмата на пикуч по улиците на софия пак ли руснаците са виновни държавата ни е такава морето е едно от наи културните,чисти и красиви места на България.

26

Анонимен

преди 9 години

нашия дълг от втората световна война беше платен малака

25

ГЕОРГИОС НИКОЛАИДИС

преди 9 години

ВУЛГАРИТЕ ИМАТ ДЪЛГ КЪМ ГЪРЦИЯ ОЩЕ ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОИНА.ИМАТЕ ДА ПЛАЩАТЕ ОЩЕ ЕДИН МИЛИАРД ЕВРО. = 1 МИЛИАРД,ЧАКА ВИ СЪД В ПАРИЖ.

24

Анонимен

преди 9 години

до 36 как може да си толкова сигурен?От къде знаете толкова много?

23

Анонимен

преди 9 години

До 35 АнонименДе го чукаш-де се пука!!!!Не ти говори никой,какво е било преди 25 години,а КАКВО Е СЕГА!!!Тези 40 МИЛИАРДА ЕВРО ВЪНШЕН ДЪЛГ С КАКВО ЩЕ ГИ ИЗПЪРДИМ???

22

Анонимен

преди 9 години

До 31 АнонименА нашият е СЪБИРАЕМ!!!!Да,ако го изплащаме в натура с дупе!!!!

21

Анонимен

преди 9 години

31 Отписала го е но това не и пречи с тези 32 милиарда да купи Куба.

20

st

преди 9 години

До до 19 Най вече кубинският лекар Пабло е от най добрите лекари и дава консултации в САЩ хехеххеех защото учил в русия хехехееххехееххехехехехехееххехехеех

19

Яценюк подаде оставк

преди 9 години

Яценюк подаде оставка

18

Анонимен

преди 9 години

Мили мои,мамини ненагледни!!!!Редакцията и списващият статията,ЗАЩО НЕ ОТРАЗЯВАТЕ ЧЕСТНО ТОВА ПОСЕЩЕНИЕ И НАЙ-ГОЛЯМАТА МУ НОВИНА:РУСИЯ ОПРОЩАВА ДЪЛГЪТ НА КУБА КЪМ НЕЯ В РАЗМЕР НА 32 МИЛИАРДА ДОЛАРА!!!Не вярвам това да не го знаете!!!ЗАЩО ГО ПРОПУСНАХТЕ ТАКА МИМОХОДОМ???

17

Анонимен

преди 9 години

Eвропа не харесва Русия Америка си играе картити в Европа южноамериканските страни не харесват САЩ и затова Русия ще си играе картите там.

16

fripp

преди 9 години

Не знам, сигурно това са скромни постижения. На фона на мега постиженията, които Родината, водена от суперинтелигентни и честни управници, постигна за последните примерно 20 години. Ние по какво сме признати да сме най-добри в света. Май само по това, че най-бързо и най-мирно ще се самоунищожим.

15

fripp

преди 9 години

През 1955 г. Куба беше едно голямо казино, собственост на американската мафия, подпомагана от американските тайни служби. Хората работеха бармани, сервитьори, ***, камериерки, боклучии и живееха средно по 55 години. Нещо, към което се е запътила България. Сега живеят средно по 77 г. През 2012 СЗО определя кубинската медицина като най-добрата в света. Имат най-ниската детска смъртност в цяла Америка след тази на Канада. Въпреки Щатското ембарго върху лекарствата и медицинските прибори.

14

ОФ

преди 9 години

18, относно журналистите:В общи линии съм съгласен с Вас, но точно тази публикация е едно приятно изключение. Позволете ми, от мое и от Ваше име да благодаря на Анисия за обективността. Благодаря!