132

Анонимен

преди 9 години

Защо ли винаги тези пладнешки банкови обири на населението стават когато червената мафия - БСП е на власт? Ако искате още един - да ги изберем отново!

131

Анонимен

преди 9 години

Правителството не позволи Цветан Василев и съучастникът му Бойко Методиев Борисов да фалират държавата!!!Боко Тиквата така искаве правителството да подаде оставка и да се теглят спешно 5-6 милиарда,но не стана!!!!Разбойникът Б.Б. в затвора

130

Анонимен

преди 9 години

Кой стои зад тях и си играе със съдбините на нашия народ ? Ес разбира се, върхушката на Ес. В Гърция банковите афери бяха за стотици милиарди, все пак. Кога ще ги стигнем европейците?

129

Диагноза

преди 9 години

Омерзителното е, че в страна от ЕС пред очите на целия свят конспиративен кръг от престъпни *** върти на пръст с цинична арогантност Българската държава напук на всякакви препоръки и санкции на ЕК ! Питаме се, коя сила всъщност ги организира, координира и протектира ? Кой стои зад тях и си играе със съдбините на нашия народ ?

128

??

преди 9 години

Цв В. източва банката, депутати гледат и пляскат, ДПС се облажва, накрая държавата налива пари в друга банка на ЦвВ, а прокуратурата начело с Нашия поставен човек, партийното секретарче още от казармените си години гледа тих и невъзмутим - или не разбира или не са му казали какво да прави!!! Бедни народе, бедна държаво, какво ли още са ни планирали?

127

Анонимен

преди 9 години

Nihil sub sole novum нищо ново под слънцетоСлавното Царство България, няма БКП, няма ДС. Атанас Буров, прочут банкер. През 1941 г. продава имота си на собственото си Застрахователно и презастрахователно дружество поради натрупани лични дългове в размер на 4 милиона лева. Според документите Буров получава от дружеството, на което всъщност е управител, 8 милиона леваСъщите далавери, но в много по-малък мащаб. Царство България е мизерна държава.

126

НИКОГА ВЕЧЕ БКП_БСП

преди 9 години

ей взеха им парите на хората и това ми било стабилна банкова с-***,некой се смеят други плачат

125

Прабългарин!

преди 9 години

Туй животно бугарина много тъпо.. Бре... Краднат го оно седи и трае! Пу, да набием на моя крив к... И бугария и бугарите...

124

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ БСП ДПС,КРАДЛИВОТО ТРИО НА ДС

123

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

БСП,ГЕРБ,ДПС ДЕЙСТВАТ В СИНХРОН,ХА СЕГА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЕЗИ РОМСКИ КРАДЛИВИ ПАРТИИ,ГЛСУВАШ ЗА ДС ,ПОЛУЧАВАШ ОБИР ,ГРАДУШКА И РОМСКА ПОПУЛАЦИЯ

122

gogolino

преди 9 години

*** далаверата, нямам думи. Прочетете:"Креди Агрикол България ще бъде капитализирана със средства от Фонда за гарантиране на влоговете, държавния бюджет и Българската народна банка."

121

Анонимен

преди 9 години

И КАК РАЗБРАХА,ЧЕ СА КРЕДИТИ НА ЛИЦЕТОА,А НЕ НА Б,КАТО ЛИПСВАТ КРЕДИТНИ ДОСИЕТААКО СА И НА ПЕЕВСКИ,И НА ВАСИЛЕВ ЕДНОВРЕМЕННО И НА СТАНИШ И ДОГАН

120

ха сега

преди 9 години

Купуват Австрийска банка.Зад Цветан Василев и съдружниците стои руската банка ВТБ, съобщава още "Ройтерс", като се позовава на два източника.

119

ЕС

преди 9 години

Нидеити рива червени ***!Преди ограбихте народа за да финансирате товарищ Путин с АЕЦ Беляне,а сега пак ще го финансирате с Южен Паток.трябва да се помогне на Русия!

118

БЪЛГАРИН

преди 9 години

ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ПАК ОПЪНАХА ПЛУВКАТА !!! ПАК ТЕ ЩЕ ПЛАЩАТ НА ПОЛИТИКО-ЮДОМАСОНСКАТА - И БАНКЕРСКА ПРЕСТЪПНА ШАЙКА !!! БЪЛГАРИ, ЗА НИЩО НИ НЯМАТ ! ДОКОГА, ДОКОГА ?! ДОЙДЕ ВРЕМЕ СТАВАЙТЕ, ОТ СЪН СЕ СЪБУЖДАЙТЕ !ДОСТА РОБСТВО И ТИРАНСТВО ! ВСИЧКИ НА ОРЪЖИЕ !!! ИСКРОВ И ГАБРОВСКИЯ *** И БАНДАТА ИМ - В ЗАТВОРА !!! НИЕ - НА ОРЪЖИЕ !!!

117

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

УТРЕ ПО ТОЗИ СХЕМА И ДРУГА БАНКА ЩЕ ФАЛИРА,ХАХА,ТОВА Е ЗАКОНЕН ОБИР,ЛЕЕЛЕЕЕ,ГАРАНТИРАНО ОТ ДС,И ВСИЧКИ СА В СХЕМАТА ,КРАДЕМ ПАРИТЕ НА ВСИЧКИ,ПОСЛЕ ТЕГЛИМ КРЕДИТ И ВИ ГИ ВЪЗТАНОВЯВАМЕ ,А КРЕДИТЕ ПАК ВИЕ ГО ПЛАЩАТЕ.

116

читател

преди 9 години

Завесата се вдига, бавничко, но сигурно.Някой неотдавна се кълнеше, че няма фалити, всичко е яко и стабилно.Човекот духна с мангизите, а ние ще духаме супата...Който е забравил 96-97 ще си освежи спомените!

115

Черна Мечка

преди 9 години

И какво се получава: За да оцелее, за да остане жив на тази земя, обикновения човечец залага в банката собственото си и единствено жилище, срещу което получава 30-на хиляди лева! Минава година-две, човека стига дъното на дупката в която е и се събужда с новината, че от тук нататък дори и *** да си купи на свое име, то...СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ ЩЕ МУ ГИ СЪБУЕ ОТ КРАКАТА ! БЕЗМИЛОСТНО !!! НО ДНЕС СЕ РАЗБРА ЕТО КАКВО:...:ЕДНО САМОЛЕТЧЕ СИ ПОДХВРЪКВАЛО ИЗ НАШИТЕ НЕБЕСА И НАД ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ, НАТЪПКАНО С МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ НАШИ ПАРИ И... НЯМА ПРОКУРОРИ, НЯМА МВР, НЯМА СЪДИЯ-ИЗПЪЛНИТЕЛИ,Н

114

Монархист

преди 9 години

до 137Остава и тоя дето не прави разлика между държавен бюджет и частни финанси да се изкаже и цирка ще е ПЪЛЕН! Повтарям ПЪЛЕН!

113

Боклуци

преди 9 години

Нямам думи колко безсрамни хора има.