35

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 9 години

Аз ако бях прокурор щях да изисквам сделка от съда минимална присъда 2-3 месеца срещу свидетелски показания за 25 години поименно да си посочи всички рушветоприематели които закриляха Киро *** Цар

34

67454

преди 9 години

Когато се сменя властта цср Киро винаги го обвиняват в нещо. Когато получат от него рекета, веднага го оневиняват. И така до следващите които идват. А той горкият, предния път щеше да умира от тормоз....ама не умря. Сега отново искат от него пари и след известно време,щ косвените улики ще бъдат просто забравени. Топлата вода е открита отдавна.

33

Анонимен

преди 9 години

знаех си куму-нистите са виновни!!!!след 25години демокрация...кой друг да е виновен?

32

Защитник на BG

преди 9 години

Милия Цар Киро...пак му прилоша като го арестуваха. Ей, нямат милост тия милиционери, умориха човеца - толкова му прилошава напоследък, че чак на мен ми се оправи настроението. И не е било амфетамин, а хапчета против косопад.

31

Анонимен

преди 9 години

Ние оправихме Украйна,Сирия,Турция,Израил,Палестина но не успяхме само България

30

Анонимен

преди 9 години

Йовчев не бил добър министър ахахахахах

29

НОВ

преди 9 години

Кога ще престанат тъпите драскачи да титуловат този ръждьо "цар".

28

Камаз Челни!

преди 9 години

Пуснете го сега в Бруталия е "демокрация" Да набием на моя крив к.. И българия и съдебната система... А и всички политици!!!

27

Анонимен

преди 9 години

В една нормална държава, където се спазват законите и има съдебна система този отдавна или щеше да е доживот зад решетките или щеше да е ликвидиран. Но не и тук. Ще пошуми, па ще отмине... и пак на свобода..

26

Анонимен

преди 9 години

До ясноДа, наистина съда вкара *** Киро в затвора при управленита на Герб,след като Цуци шлифера цял месец го кри по хотели със солидна държавна охрана,платена от народа-нал тъй?????????

25

Анонимен

преди 9 години

На пишещите против *** мога да добавя само едно нещо -нямате си представа какво се разиграва тук. ББ и ЦЦ организирахаконтрабанда за наркотици и амфетамини за над 1 Милиард годишно."Цар" Киро е кокошкаря с трохите.

24

ГЕРБ и САЩ

преди 9 години

Едно момиченце казало на баща си като излезе да му донесе две куклички: една със шапчица и една без шапчица. Бащата се прибрал. Момиченцето го попитало какво му носи. Той бил пиян... Извадил си инструмента (оная работа) и казал:- Ето дъще, като го оголиш - кукличка със шапчица като е иначе - кукличка без шапчица.Момиченцето си играло така цяла нощ и на сутринта таткото какво да види - целият посинял. Поискал обяснение и какво според вас?- Играх си на кукличка със шапчица и без шапчица, тя ме наплю и аз я набих с точилката!

23

инженер

преди 9 години

Интегриращото устройство за крадливи ***, които са убийци се нарича месомелачка. На изхода всичко излиза като еднородна смес. Чак тогава може да очаквате нещото да се промени.За съжаление това е реалността. И докато се осъзнаем, те я въртят срещу нас.

22

ясно

преди 9 години

ГЕРБ го вкараха в затвора, а дрОгарите го пуснаха да им върти търговийката....

21

уж-избирател

преди 9 години

Пуснете човека бе! Той има права! Има достойнство!А ние заради такива като него нищо нямаме...Да си питам аз, ей така риторично - защо и кой го пусна този, подяволите???Докога *** ще царуват? И последен въпрос - *** ли е този, който нарича буклука Рашков цар??? (Верен отговор - ДА)

20

Анонимен

преди 9 години

Ей този ако беше в Турция щеше да чеше наровете

19

Анонимен

преди 9 години

Утре ще го пуснат! Станало е грешка.

18

Анонимен

преди 9 години

Киро задържан за дрога а за убития от него Българин

17

Анонимен

преди 9 години

Какво ще каже Менда сега?

16

Светлозар

преди 9 години

Някой помни ли как след събитията в Катуница Герб криеше противния *** по хотели с внушителна държавна охрана,платена от народа?????