17

Анонимен

преди 9 години

На хората не им пука за вас запорожиче фолк-певица

16

Анонимен

преди 9 години

Никой и нищо не може да помогне на чалгаджииката !

15

Анонимен

преди 9 години

Пакистанския ориз е със стафиди е и други истории

14

Анонимен

преди 9 години

Детската градинарка на децата на елита живее добре навсякъде - покажете средната класа как живее... ама не смеете... (говоря за местните медии, от които е изплувал тоя прах в очите)

13

Бял данъкоплатец

преди 9 години

Еййййй ибax маааааму и в Пакистан ли е по-добре от в България бе?????!!!!!!!Там значи имаш стимул да се трудиш и забогатяваш а в България и да си богат,да си похарчиш умно парите място няма...........А аз мислех че пакистанците стават само за таксиджии нощна смяна в Брюксел около гара Ноорд или държат найтшоповете за цигари и алкохол.Тц тц тц.До къде ни докараха след 25 години ''димокраси'' да четем статии за социалната страна на живота в Пакистан.Леле леле.Искам статия и за Тимбукту и Папуа

12

мен, трола

преди 9 години

И какво постигате чрез евтината си пропаганда ? Оставате си същия блудкав интернет ***, който скоро ще бъде хакнат и превърнат в гей-чат, което най-много му подхожда

11

minuvach

преди 9 години

12Никой не те кара да ги чувстваш близки. Може да обсъждаме различни теми без да виждаме всичко като заплаха. Мен лично не ме интересува кой е бял, черен или жълт. Интересува ме културата и манталитета на човек. За съжаление исляма е минус и петно за всеки народ. Сигурен съм, че има милиони добри и точни хора от Пакистан, но всеки който се оставя в обятията на исляма е за отбягване.

10

до 111

преди 9 години

Тук такива неща е забранено да се пишат! )

9

ибрахим насран

преди 9 години

Вгледайте се в снимките и тогава говорете за демокрасито там! Тва е като турските сериали да ви промие мозьците да ги чувствате близки!Тук в Швеция е пьлно с ***!

8

Анонимен

преди 9 години

Като цяло пакистанците винаги са ми правили по-позитивно впечатление от индийците. Някакси по чистоплътни ми се струват, не знам дали заради исляма.Иначе индийците независимо великобританската колонизация си остават едни безнадеждни лайнояди и ***.

7

Анонимен

преди 9 години

Тия от снимките ми приличат на нормални хора, с които спокойно межеш да си кажеш две приказки, ако случайно ги засечеш на улицата. Навсякъде, във всяка държава има нормални хора (не задължително мнозинство). Там проблема е, че яко ги действат с религията и стадото се зомбира. Нас пък ни действат с мутри и рекет, и понеже стадото възпитава децата си в почит към това нещо, и ние се зомбираме.

6

Брaнник

преди 9 години

7 Точно СAЩ и Зaпaдa сa причинaтa в Пaкистaн и нa прaктикa всички aрaбски стрaни дa имa светскa прослойкa, дори Aсaд е учил във Великобритaния! Нямa нaрод, който дa не искa ДЕМОКРAЦИЯ, сaмо че някои все още я привaтизирaт сaмо зa себе си! Рaно или късно нaвсякъде Демокрaциятa ще победи!

5

Анонимен

преди 9 години

Да се радват, докато не са им сформирали някоя арабска пролет. Че като дайдат НАТО и САЩ после само спомени ще им останат.

4

111

преди 9 години

АКО ПОКАЖЕТЕ И ДВЕТЕ ЛИЦА НА ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ, ЕША СИ НЯМА ДА ИМАТЕ. ТОГАВА ЩЕ СЕ УЖАСИМ КАК ЖИВЕЯТ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2-5% ОТ БЪЛГАРИТЕ С КРАДЕНИ ОТ НАС ПАРИ.

3

до Салахадин

преди 9 години

Със сигурност у вас е по хубаво

2

Салахадин

преди 9 години

ЛАминат и отгоре.....персийски килим :)Какво да коментирам повече? :)

1

Анонимен

преди 9 години

Фото 1, абе...знаеме се.