429

до ББ

преди 9 години

Недей ми писа само във ФБ а ела тука прочети на хората мнението за тебе и се скрий завинаги

428

тиква

преди 9 години

А бе тикво ти да не би да призна твоя провал

427

pomoqr

преди 9 години

Това си го чул за тебе като управляваше и сега ни ги ръсиш все едно се е отнасяло за друг По голям срам от тебе и твоя Дянков няма и да има вече

426

Анонимен

преди 9 години

тиква на бял кон

425

Ааааааааааааааааааа

преди 9 години

Тоя още ли е жив?

424

Хубаво го вижте

преди 9 години

Страсбург осъди България за убийствата извършени от тоя мафиот.А ти простолюдие издигаш тоя убиец като вожд.***, *** народ. Заслужаваш си го.

423

Анонимен

преди 9 години

Много добре смята той. Само че в полза на тези, дето го избират вече два пъти, за да им служи. След изборите задължителна смяна на правилата в съдебната система, която да прати по закон всички, които са лъгали и крали в затвора. И задължително да им се отнеме имуществото, дето го имат благодарение на корупцията и властовите си позиции в продължение на 25 години. Направиха си фасадна демокрация и купиха съда, за да не им излизат наяве далаверите, но вече се свърши. Всичките им манипулации лъснаха

422

Анонимен

преди 9 години

Този форум направо не е за четене. То бива примитивизъм бива, ама чак пък толкова...Пълно с обиди на долнопробен език. Никакви коментари по същественото. *** с чугунени глави, дето плюят Борисов, за да си получат от работодателите париците.Толкова са жалки. Нормалните хора в България са много и те на подобни въдици не се ловят. Управляващите не можаха да си направят пиар, защото и новото им протеже Бареков здраво се изложи. И да ругаете, и да сипете помия...свърши се вашата. На изборите-вън.

421

Анонимен

преди 9 години

А този не може да чете и пише.Само слушка какво му казват американците !И си подава оставката , когато му се напече положението !

420

Анонимен

преди 9 години

Какъв е изводът, ако едно *** се погледне в огледалото и възкликне "Ах, колко съм хубаво!"? Изводът е, че *** е нарцисизирало. А за Бойча изводът е, че *** освен всичко друго, е и за психиатрията.

419

Анонимен

преди 9 години

Продължавайте с простотиите и ще видите справедливост и истина през крив макарон.Толкова много крадци се навъдиха,благодарение на корумпираната политика на БСП/ДС,че вече няма накъде.Всички вкупом плюят по Бойко Борисов,ама няма кой да им вярва.Мръсотията стана повече от очакваното и сега трябва да се чисти истински,но не от търгаши като Бареков и фикуси като Волен.Крадливите ментета ще бъдат преследвани по закон,след промени на съдебната система.От това ги е страх само крадците.ГЕРБ идва.Успех!

418

Анонимен

преди 9 години

Като чете човек писАнията по форума, му става ясно защо на българския народ му е съдено да бъде управляван от простаци и ***.Просто % им е голям и докато не се изнесат повечето в страните на победилия бандитизъм, нещата няма как да се оправят.Жалко само, че навсякъде се усетиха и вече не ги искат.

417

Пешо

преди 9 години

Стига сте плюли по комунистите - ръководството на ГЕРБ като е от комунисти лошо ли е? Какво му е на Боко, какво и е на Цецка Цачева/партийна секретарка в Плевен/.

416

светлото бъдеще

преди 9 години

Друго не знам , но ББ ще бие служебно на изборите благодарение на *** мишле.....да му мислят загубилитеББ - премиер ЦЦ - шеф на МВР

415

бужул

преди 9 години

До Анонимен 541интересно ГЕРБ трола за какъв се мисли?

414

Анонимен

преди 9 години

Трола плюещ по ББ е *** от първичната простотия на Кутев и уникалния идиотизъм на СидерАга...

413

ани

преди 9 години

До Inaбокото може ли да мисли?

412

Ina

преди 9 години

I da misli ne moje!

411

Анонимен

преди 9 години

До тутсиОпорните точки в МГЕРБ се свеждат до събирането на пъпчиви тинейджъри веднъж седмично,раздаването на 10 кутии пица,от евтината,набиването в младите им тикви на десеттина лафа относно *** и сладки обещания относно западното им образование.А на по-прагматичните отдаване на сергия за пуканки в съответния областен град,но най-вече тези семинарчета се свеждат до оправяне на правописа им,понеже трудно им се получава граматиката

410

тутси

преди 9 години

До Анонимен 535какъв е еквивалента на "опорни точки" в герб? вие как наричате директивите на шефа? имате ли си еквивалент на кутев в герб? как може да лижете *** на един *** криминален живковист??