13

kalin72

преди 9 години

Попе, прочети статията, после прочети какво мисли редовия американец, и тогава обвинявай държавата, че не си е свършила работата. Държавата, това сме ние, а ние, българите, сме под всякаква критика.

12

Заклещени кучета

преди 9 години

Герберастката Фандъкова да каже какво точно щеше да направи, ако беше разбрала предварително за градушката. Може би щеше за два часа да изгради подземни паркинги за деветстотин хиляди автомобила. А може би по стар герберастки обичай, щеше да нареди да се ловят ледените парчета във въздуха.

11

Мишел

преди 9 години

Кодовете эа опасни метеорлогични явления са факт!!! Не виждам эащо се умаловажава ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО эа национален сигнал эа ТРЕВОГА??? Акустичните сирени кога ще ги иэполэва Гражданска эащита - при война???? Всеки раэумен човек эа 2-3 часа би се подготвил по някакъв начин ДА СЕ ЭАЩИТИ или да ЭАПАЭИ НЕЩО - имам предвид автомобили и т. н.!!!

10

Анонимен

преди 9 години

До 12 АнонименПишеш глупости. Следващият, който трябва да ударят, май си ти. Първо, че за да могат да въздействат на климата, се изисква колосално количество енергия, което не е рентабилно, особено пък срещу такъв дребен играч като бедна България. Второ, не могат да въздействат толкова локално. Трето, както се разбра, тази буря е от типа класическа суперклетка. Прочети малко за това как се формират такива бури и колко често са срещани по света. Аман от "разбирачи"!

9

попа

преди 9 години

Е, щом са казали институциите, на които им плащам заплатата с моите данъци, че няма как да се направи нещо, трябва да свиваме ушите и да мълчим. Скоро западните нации ще се изнесат да живеят в Космоса, а ние чакаме да ни утрепе градушка. Разликата между тях и тука това подобие на държавност у нас е, че там казват "не може да няма начин", а тука тия които издържаме на власт, казват "няма начин".

8

Анонимен

преди 9 години

До aaaСредните заплати в София са 600 лева."Столичани" сте вие, които идвате тук да живеете за да сте "у Софията".Ние сме софиянци.

7

що ли е слаба държав

преди 9 години

Всеки здравомислещ знае,че не може да се пускат сирени в подобен случаи,да се изстрелват ракети над градовете,че засега няма технология за противодействие на подобни бедствия.Въпреки това, за пореден път се демонстрирахме мощен БГ интелект.И младички репортерки с грейнали очички трескаво тичаха,стиснали юмручета,за да търсят виновни длъжностни лица за градушката,граждани и политици обвиняваха някого,че не е издухал облаците,че не сме били предупредени,за какво точно не е ясно,че нямало държава,

6

Мунчо

преди 9 години

Само 2 примера : 1. ТОРНАДО В ЧЕРНО МОРЕ ДО СОЗОПОЛ и няколко дни по- късно някаква странна вълна в Черно Море.... но откъм Украйна!!! И в същото време , в самото Черно Море , има някакви "НАТОВСКИ УЧЕНИЯ" с бойни кораби..... Сигурно е напълно случайно , а , хора? ;) и 2. Предните 2-3 дни на Ледения АД над София.... небето беше нашарено , като шахматна дъска от "странни и случайни следи" оставени от самолети , които после "напълно случайно" ставаха ОБЛАЦИ.... Вие си правете сметката....... ;) !

5

aaa

преди 9 години

Ай, стига де. Оревахте навсякъде! Аман от таз София! Нали сте "столичани"?! Вземате много пари. Ще си платите и ще си оправите колите. Ако беше в "провинцията", я го кажеха по новинит, я не. Голямо реване, ей!

4

Мунчо

преди 9 години

.... Обърнете се към представителите на формированието "НАТО" в България.... ТЕ най добре ще ви кажат кога има ОПАСНОСТ.... и дали тя е достатъчно сериозна или не....! Нормално е , основния ПРИЧИНИТЕЛ на тези "шокиращи" климатични промени и събития да може да ви даде най- точен отговор за нещата!.... И после имало "рязки и невероятни промени в климата".... е как няма да има.... Като си ИГРАЯТ С ЕСТЕСТВЕНИТЕ ЦИКЛИ НА МАЙКАТА ПРИРОДА С КЛИМАТИЧНИ ОРЪЖИЯ И СЕ МИСЛЯТ ЗА "БОГОВЕ".... :((((( !!!

3

Анонимен

преди 9 години

Сирените трябва да се използват само при смъртоносна опасност, като въздушна атака или изключително тежко природно бедствие застрашаващо живота на голяма част от населението. Не може за щяло и нещяло да вие сирена, защото ако недай си Боже някой ден стане нещо сериозно, повечето ще са свикнали със сирените и може да не разпознаят предупреждението и да не реагират навреме.

2

ние, вие, те

преди 9 години

ОФ ОФ ОФ ОФ *** В СОФИЯ ИСКАЛИ СИРЕНИ ЗА ЕДНА ГРАДУШКА, СМЕШНИЦИ......А ДА ИМ ПРАТЯТ СМС-И ИЛИ ДА СЕ ОБАДЯТ ПО ТЕЛЕФОНИТЕ.. АМАН ОТ ТАКИВА.

1

нула

преди 9 години

АМИ ДА , ТО ТОВА КАКВО БЕТСТВИЕ СИ БЕШЕ ,,НИЩО РАБОТА'',ВСЕ ЕДНО ЕДНА ЛЕДО- МАШИНА ЗА УИСКИ И ТО БЕЗПЛАТНО ,НО И ПОЛЗИ ИМА ОТВОРИХА СЕ РАБОТНИ МЕСТА ЗА ЗАСТРАХОВАРЕЛИ,ТЕНЕКИДЖИИ,БОЙДЖИИ ,СДТЪКЛАРИ и НАИ ВЕЧЕ БЕЗПЛАТНИ ДЪРВА ГОТОВИ НАРЕЗАНИ ЗА ***.........