71

Анонимен

преди 9 години

Още преди месец казах, че Аржентина е следващият шампион. Играят като шампиони. Изключително класни играчи, добре подредени, един извънземен нападател, добър вратар и като цяло малко скучна игра. Но така се става шампион.

70

Някой

преди 9 години

Хаххаха много смешни коментари. Но истината е, че германската "машина" въобще не е германска. Зарадвах се като биха циганерос от бразилиерос....Ноо не искам да виждам "мазут резил" със световната купа. Би било грешно според мене.......

69

До Дичо

преди 9 години

Много-много от футбол не разбираме, а? Какви голаджии са Кедира, Йозил, Кроос и Шюрле (резерва) ? Айде по-полека с пристрастията и гледай по-реално на нещата.

68

Дичо

преди 9 години

До Анонимен 78Внимавай с тона малкия. Проблема е че Ван Гаал реши да слезе на нивото на малоумния треньор на Аржентина и да се надиграват тактически като наблегнаха на защитата. Ди Мария и да се оправи няма да промени нищо. В Аржентина има двама голаджии-Меси и Ди Мария. В Германия са Клозе, Мюлер, Кедира, Юзил, Шурле, Кроос а и да не забравяме като говорим за вратари че Нойер е с класа над аржентинския вратар. Това са фактите!

67

Анонимен

преди 9 години

Само Уевски оле.

66

Анонимен

преди 9 години

до 76Гледай си работата , бе. Преди мача всички казваха че Холандия имат страшен отбор и попилеят слабата Аржентина, ОСОБЕНО след като го няма вторият по гениалност в националния след Меси- Ди МАРИЯ. Дано Ди Мария се оправи за финала.

65

Дичо

преди 9 години

Аржентина пак мина през иглени уши и на косъм, но на финала тоя косъм може и да не ги спаси! Игра като вчера няма да мине пред Германия, просто няма да мине!

64

Дичо

преди 9 години

До Анонимен 70Дрън Дрън и двамата се надиграваха тактически през целия мач и от това всъщност никакъв мач не стана това е! Треньора на Аржентина с нищо не надигра тактически Ван Гаал. Дузпите не са никакво надиграване там късмета играе!

63

Георги

преди 9 години

Много *** мач беше.. Аржентинците играят супер селската, постоянно някакви блъскания, спъвания, симулации.Германците ще ги смачкат.

62

Анонимен

преди 9 години

Аз съм за Аржентина!

61

pryq

преди 9 години

Господа, хайде малко да спазваме добрия тон. Все пак не сме в гаража има и малки деца, момичета. Иначе тоя TURCHIN- меко казано пълен ***. МИМИ е право в целта. А аз съм за Аржентина на финала. Стига с тия германци, толкова са надути, че ще се пукнат. Нека и сиромасите малко да се порадват на купа. Същото се отнасяше и за холандците. Които е бил по тези западни земи, знае за какво говоря. Иначе играят добре, това спор няма. Бразилците буквално си направиха харакири, барабар с тренера..

60

Анонимен

преди 9 години

Аржентинският вратар е *** ***- какви избивания с юмруци правеше през целият мач при центриране на холандците, а на дузпите бе във вихъра си. Голям!

59

Анонимен

преди 9 години

Треньорът на Аржентина надигра тактически Ван Гаал. Т'ва е истината. Робен и ван Перси бяха в клещите на Масчерано и компания.

58

Анонимен

преди 9 години

К'во стана, беееее???? Нали Холандците щели да пребият от бой Аржентина? Нали Робен щял да се гаври с Меси??? К'во стана , бееееее *** ???? Сега понеже сте *** ще сте на страната на швабите на финала, защото *** като вас нямат единна позиция, едни предпочитания.

57

Анонимен

преди 9 години

Заспах още на първото продължение, скуката беше голяма.

56

Анонимен

преди 9 години

Толкова силни и толкова равностойни отбори, та мача стана постен. На миналото световно играха на макс и си тръгнаха на четвъртфинал. Сега е различно, Аржентина определено знае за какво е дошла и какво иска. Тактически правилно, много пестеливо, малко грозновато, но така се става шампион. Според мен финала ще е друг, там ще покажат защо са най-силният отбор в света. А тука нека си ги псуват, на никой в Аржентина не му дреме, хората са дошли за титлата и много вероятно е да я получат.

55

До KIRO KURO

преди 9 години

Ти момко, SIGANITE OT UZHNA AMERIKA не ги мисли. Те вече са доказали, че знаят как се печели световна титла. Швабите и те ги разбират тия работи. Когато и ние стигнем на финал, тогава ръси мозък по форумите и решавай кой е най-велик и кой го вади най-голям.

54

Анонимен

преди 9 години

До TURCHINМемед...расте ли ***...гледай да не литне

53

Анонимен

преди 9 години

един от най-скучните мачове на това първенство

52

Джентиле

преди 9 години

През 1986 г. Матеус обезличи персонално Марадона като пазач, но Германия загуби.А Марадона бе повече от Меси.Германия има шанс само ако тръгне като танковете на Гудериан.Вземат ли да се надхитрят, ще ги преметнат.