106

ВАПРОС

преди 9 години

Атеисти, как е, обяснявате ли си "природните явления"? Руснаците вече пълнят ***

105

Анонимен

преди 9 години

руснаците са виновни

104

Анонимен

преди 9 години

Господ ще накаже комунистите

103

:))))

преди 9 години

До ********************Не мога да повярвам колко *** хорица са тези, които влизат и коментират

102

Един

преди 9 години

Нормално е след София прайд да ни сполети такова бедствие. Природата не търпи извращения и ни наказва за всички мръсотии, които правим.

101

ДО 118 - КРИО

преди 9 години

.... Я виж къде ни "удрят" най често , а , "умник" ?!?! "ЗЛАТНА ДОБРУДЖА".... чувал ли си , а?!?! Или си прекалено ниска летва ?!?! Точно в този регион... на ЗЛАТНАТА НИ БЪЛГАРСКА РЕКОЛТА.... Здрави наводнения? Точно там искат да копат за шиистов газ ?!?! Името "ШЕВРОН" сигурно нищо НЕ ти говори.... но вземи попрочети малко.... УДРЯТ НИ.... ЗА ДА МОЖЕ ДА НЯМАМЕ СЛЕД НЯКОЯ И ДРУГА ГОДИНА НИЩО И ДА ИМ "ПАЗАРУВАМЕ" Ш_ _АНИТЕ ГМО ПРОДУКТИ !!!!!........... :(((

100

ДО 118 - КРИО

преди 9 години

Не знам кой има нужда от лекар......... Обаче като гледаме в последно време май доста Българи имат нужда от лекар , а? РЯЗЪК СКОК... И ТО СОЛИДЕН СКОК....... в Нервно - вегетативни.... алергични.... Онкологични заболявания?!?! Сигурно и това е "напълно случайно" и в "хода на нещата" , а , умник ?!?! Ходи се скрий някъде най добре !.........

99

жорката

преди 9 години

Като *** с метлички търсеха каналите в мътната вода. Един замита потопа, друг ръга с едно желязо. Нямат ли тези хора карта с разположението на отводнителните шахти? ***, на които плащаме доста пари. Почти 2 млрд. лева годишен бюджет се излива в любимата тиквена храна - асфалта! И тук таме лехички с теменужки, радост за очите на безличната кметица!

98

ДО 113 - КРИО

преди 9 години

Стегнат съм! Но явно ти не си затегнал болтовете достатъчно.... Това че гледаш много телевизия.... от поръчковата... и вярваш на това, което те заливат като "информация" разни платени клакьори и *** си е твоя работа... Ти си типичен БГ ОВЕН :) Но в това няма нищо НЕ типично де... те повечето са такива като теб! :) ;) :) ИСКАШ ДА МИ КАЖЕШ ЧЕ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ НЯМА НИКАКВО... АМА НИКАКВО ИЗМЕНЕНИЕ В КЛИМАТА НАД БЪЛГАРИЯ И ТО В БЪРЗ ХОД И ЧЕ ТОВА Е НАПЪЛНО НОРМАЛНО? ОТ ПРИРОДАТА? Я се скрий , бе!

97

Крио

преди 9 години

До 114Определено имаш нужда от лекар. Колкото по-скоро, толкова по-добре. :))))))))))))

96

али баба

преди 9 години

И ако я бяха предупредили, какво? Учителката по руски грабва брадвата и сече опасни дървета? Да се грижиш за един град не е като да садиш компири в самоковските полета, госпожо. Грабвай си чантата и напускай общината. Не забравяй да вземеш и крадливите 40 разбойника със себе си!

95

Mimi

преди 9 години

Na dushevno bolnite Po dolu:Abe,Xora q ne otklonqvaite ot Themata :-))

94

Анонимен

преди 9 години

И ако ви бяха предупредили какво?

93

ДО 105

преди 9 години

Абе , серсемин.......... Кой е казал ХАмериканци?!?! Да.... И те , разбира се! Защото заедно с Еврейската ционистка Банкова система са основната движеща сила на такива формирования като "НАТО".... Но силно ме съмнява само те да имат разработки на климатични оръжия като ХААРП.... Русия , Китай , Япония , Иран , Северна Корея , Индия , Турция......... Няма как и те да не са "напред с материала" в това! А сега само си представи колко и как се бъркат в естествените цикли на Майката Природа , т_ _ак!

92

Крио

преди 9 години

До 110Я се стегни бре момък! :) Пяна на устата ще ти излезне след малце...По твоята логика злите американци са се върнали във времето със специална машина и са пуснали хаарп на везувий, защото...!? Ти довърши изречението. :)Ако си малко повече еколог, но не на писания, щеше да ти е ясно как функционира планетата, климата и защо има изменения и катаклизми. Какво ти самият направи за да ограничиш вредностите изхождащи от теб и семейството ти спрямо природата? :)))

91

столичанка

преди 9 години

Кметицата да издаде заповед до всички домоуправители да бъдат почистени тротоарите и площите около блоковете от листата и счупените стъкла, а не да се оплаква,че не била предупредена за градушката. Районните кметове да организират почистването на общинските терени и улиците. Вижда се, че столична община няма създаден план за действие при бедствия и аварии, за защита на населението!!

90

от Добрич

преди 9 години

Нас някой предупредили ни г-жо....?!! Хората още са в калта след потопа на 19.06., че и средства отказват от комисията за бедствия и аварии да отпуснат.Мор и за другата Ви България

89

ДО 106 - КРИО

преди 9 години

....... *** си ти ! Може би не си слушал и чувал с тиквата си , която наричаш глава предполагам............ но ХААРП И КЕМТРЕЙЛС съществуват доста преди 2012 година.... Чисто и просто тогава вече НАПЪЛНО ЛЕГАЛНО И ОФИЦИАЛНО СИ ПРОДАДОХМЕ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ НА НАТО ЗА ДА СИ ПРАВЯТ КАКВИТО СИ ИСКАТ ОПИТИ С НАС И ДА ВИДЯТ ДОКЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ СТИГНЕ В ОПИТА ИМ ДА УПРАВЛЯВАТ КЛИМАТ И ВРЕМЕ.... Тоест НЕ си ги ПРОДАДОХМЕ.... А НЯКОЙ НИ ГИ ПРОДАДЕ , ПРИБРА МИЛИОНИТЕ И ЕДВА ЛИ МЕ ДРЕМЕ ЗА БЪЛГАРИЯ !!! :(..

88

Реалист ? Да ама не!

преди 9 години

До Реалистът Абе ,момче или момиче , градушки и наводнения е имало още преди НАТО и други подобни да бъдат създадени , както и земетресения. Пример за такова - Стражица. Не ми се изброява за наводнения и други природни бедствия , каквито е имало , има и ще има. Айде малко по-сериозно.

87

Реалистът 2

преди 9 години

.... Продължавам от коментар 110 - и....... вчерашния ИСТИНСКИ ЛЕДЕН АД над София!!!!.... Това сигурно , според някои овце и поръчкови медии са "изключително случайни и НЕ свързани събития"......... Но ако интелигентен човек се замисли , прочете доста неща и ги свърже после - Нещата НИКАК.... АМА НИКАК НЯМА ДА СА СЛУЧАЙНИ! СЪЩЕСТВУВА И ХААРП! СЪЩЕСТВУВА И КЕМТРЕЙЛС ( те са взаимосвързани де...) А ние , тук , сме ОПИТНИТЕ МИШКИ ВЪРХУ КОИТО СЕ ТЕСТВАТ НЕЩАТА И ДОКЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ СТИГНЕ В ТОВА!!! :(