17

Анонимен

преди 9 години

Мая Картечарката - такава злоба не сме виждали. Тя вес с другите се занимава, неред с БСП. Заради нея и Станишев и хора които гласуваха за БСп намразиха Партията.

16

Анонимен

преди 9 години

13 не съгласен - между двамата Мамя манолоав е агресивна, и всичок знаеща отблъскав хората. Стойнев е изглежда по-въздържан и говори интилигетно. Иначе аз също съм на мнение че трябав по улегнал човек Агнел Найденов ми изглеждаше по-подходящ, Корнелия Нинова - също, но и двамата ги отказаха.

15

Анонимен

преди 9 години

защо лъжете - Ниноав не каза че МОЖЕ да не се кандидатира а че НЯМА да се кандидатира, нея я отказаха. Янаки също каза че няма да се кандидатира за нищо, Ст. Данаилов каза че предвид смъртта на жена му сега не му е моментът Ангел найденов каза че няма да кандидатира единствениет които са потвърдили са Мая Манолова и Стойнев, а едниственият който има шанс освен тях двамаат ако го номинират и приеме е миков.

14

Анонимен

преди 9 години

Според мен най-добре и по външен вид и по интелект ще е да изберат другаря Дъбов. Като го гледам все едно виждам всички чугунени глави , които гласуват за БСП.

13

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЖена от БСП = вампир /баба Цола, Норка Анани, Велислава Дърева, Май Манол, Серга Станишевска/

12

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Драгомир Стойнев е изключително почтен и добър човек. Той ще придаде един по-човешки образ на БСП.Стойнев обаче е прекалено човечен, за да бъде лидер на партията. Прекалено добродушен е.Затова Мая Манолова ми изглежда по-добър вариант.Мая е желязна и съчетава интелекта на Станишев с решителността и агресията на Борисов.БСП обаче при всички случаи ще спечели от смяната на лидера.

11

Анонимен

преди 9 години

Мая , Мая , Мая

10

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е да се приемще 1300 години!е закон за забрана на компартии, разни рубладжийски и турски. Инак ще ни губят времето о

9

Васко

преди 9 години

Г-жо Иванова, кликата на БСП в Благоевград не е в никакъв случай представителна извадка на благоевградчани! Така, че моля , мерете си думите! Ние хората на Благоевград не стоим зад кандидатурата на г-жа Нинова!!!

8

бай Тъпчо

преди 9 години

Таз сутрин *** буди бабата и вика-ставай бе мажо,айде че съмна и за пазар требва са стегаш,па яз и викам-ти отде знайш,че съмна ***,виж по новините Мая казала лий таквоз нящо оти само на нея вервам,то кат вида слънцето и вече са съмневам дали не санувам щом тя ней рекла чей изгрело-ааа каза,вика Добро утро по новата таливизиа и рече още,че щела началник на партиата я праят ама друг път де Пък яз и викам-виж питай ги ако не им достигат офците да им дадем и наште та да напраят кворум я изберат бе

7

художника

преди 9 години

Помнете ми думата, новият лидер на БСП ще е Мая Манолова. Номинацията и ще е жест от Серго за добре изпълнената "Костинбродска" манипулация. А най големия манипулатор е Майчето.Стойнев няма как да я бие!!!

6

Истината

преди 9 години

До Бивш член на БСПКато си бивш, що се натискаш да коментираш. Гласувай си за бившия комунист ББ, бившата партийна секретарка Цецка и кохортата все бивши около тях, които нищо не са забравили от старите времена на партията-майка.

5

Анонимен

преди 9 години

V Bibliata pishe ako imash 2 rizi dai ednata na blijnia. Dnes rizite sa mnogo no blijnite sa malko.

4

С.Гей. Станишефь

преди 9 години

Циркът БСП продължава да се вихри с пълна сила .Както се казва :"До утре вечер в другия спектакъл "! Истината е ,че НЕКАДЪРНИКЪТ/Извинете !/СТАНИШЕВ иска да продължи да дърпа конците ,чрез някое протеже ,затова пробутва Д.Стойнев .Ако има още трезвомислещи хора в тая ортодоксална ,задръстена и гледаща в бъдещето като кон с капаци на очите партия, ще изберат млад,трезвомислещ и отстояващ мнението си аргументирано човек за партиен лидер иначе с тия стари муцуни ................

3

Анонимен

преди 9 години

Жена трябва да доде!

2

ИСТИНАТА

преди 9 години

МНОГО ВОЖДОВЕ ,МАЛКО ИНДИАНЦИ !! СЛЕД ВРЕМЕ САМО ЛИДЕРА ЩЕ ОСТАНЕ ОТ БСП !!

1

Бивш член на БСП

преди 9 години

Чудно ми е и нямам обяснение как може да търпят този *** Станишев да ги будалка и да се подиграва с нормалните хора в БСП. Сега нямало да е шеф на БСП , ама щял да е шеф на Коалиция за България. Лъже , маже и най-нагло се подиграва ежедневно на хората. Както нямаше да е Евродепутат и много милееше за партията и Държавата. И така както милееше стана милионер, а баба Гицка от Долно *** кара с 130 лв. пенсия и чака да и стане 134.50 лв. Е няма такъв наглец.