188

цезар

преди 9 години

Забележете!!! 11 посланици лобират за гей-парада.Лошо Седларов лошо. Като гледам минусите с/у противниците на такива изяви, стигам до извода че младото поколение много добре усвоява евроатлантическите ценности.

187

фурия

преди 9 години

Нещо полезно, интересно или оригинално да са направили тези кресльовци, та всяка година да се напинят да крещят по мегафоните, че ги има и да се навират в съзнанието на другите??? Никой не им пречи да си живеят както си искат, но и аз не искам да ми се внушава, че това е в реда на нещата!

186

Пак до 228

преди 9 години

Ето че отговорът идва сам - в този момент, в този сайт, двама гейове са на пост и са ти сложили минуси. Ще видим дали няма да се появят и още техни съратници. Другите хора, с други видове специфични сексуални нужди, не са толкова организирани и нямат дежурни по сайт. Затова и не могат да си извоюват правото на празничен парад по жълтите павета!

185

До 228

преди 9 години

Точно така, много уместно питаш.Това си е чиста дискриминация! Разрешили са само на един вид извратеняци да демонстрират проблема си в празнична форма. Ами другите видове нередовни хора - педофили, содомити, некрофили, садисти, фетишисти, страдащите от Едипов комплекс и т.н.?!Трябва да алармираме Хелзинкския комитет!

184

Анонимен

преди 9 години

Защо няма паради да речем на психично болни с друг вид психични разстройства

183

Анонимен

преди 9 години

да ви имам проблемите :)

182

Анонимен

преди 9 години

Заминавай, 225, само някой ден синът ти да не ти доведе зет, че на такива като тебе съдбата много обича да им върти подобни номера :)

181

Анонимен

преди 9 години

Бем ви и ценностите.Аз с такива ценности не искам да живея---заминавам за Русия--то се видя че при тия политици само пидери могат да живеят.

180

Анонимен

преди 9 години

Или се превежда Гордостта на София?

179

Анонимен

преди 9 години

Не мога да разбера защо са ги кръстили стадо. Не може ли нещо по-уважително.

178

Анонимен

преди 9 години

парада на ***

177

.

преди 9 години

Отвратително е да си гей, но не е отвратително да псуваш неграмотно по форумите така, все едно си расъл на клон и никой не те е възпитавал? Бъдете недоволни и против каквото си пожелаете, но го правете по културен начин.

176

с.

преди 9 години

До ПатриотБебета не прави почти никой не заради обратните,а заради условията на живот в тая измислена държава!Бантустанските "бизнесмени" масово или не плащат осигуровки изобщо или осигуряват хората си на минимални възнаграждения!Съответно после майчинските са смешни!Да не говорим за размера на детските добавки,достъпа до детски градини,размера на заплатите и изобщо все кофти аспекти на живота в Кенефистана!А майка с малко дете да си намери работа знаеш ли га!?Мда!

175

с.

преди 9 години

Почнал е от правилното място обаче!:)*** до един са на другия бряг!:)

174

Патриот

преди 9 години

А после що изчезвала нацията, кой ще прави бебета?

173

2

преди 9 години

не навирайте в лицето ни сексуалните си предпочитания!!!!! утре паради ще правят педофилите, зоофилите и некрофилите.ПАРАД?????????защо трябва да се парадира с каквото и да било.Гнус ме е от обратните.

172

kings

преди 9 години

Всеки знае, че дори повечето * не искат такива паради. Това си е политическо действие, а не борба срещу нетолерантността. Затова и ще се избият да убеждават политици, известни личности и въобще всеки в държавата, че който не е с тях е против тях. Нулева толерантност за "политическите обратни", другите никой не ги мрази и закача.

171

emil.popov.35

преди 9 години

Тиквун и Волен ли бяха начело ;)

170

Анонимен

преди 9 години

Какви инциденти да има? То от далече е ясно че е *ка работа.

169

Анонимен

преди 9 години

По този повод един виц:На въпрос защо иска да се махне от България, нашенец отговаря:Преди 50 години за хомосексуализъм се ходеше в трудов лагер, след това на него се гледаше като на нещо извратено и ненорамлно. Сега, гледам, гей-паради почнали да правят. Искам да се махна преди да е станал задължителен!