17

Анонимен

преди 9 години

До 28.Гъде видя в моя пост, че съм заминал "заради келепира"? Ето, ти си типичния Бай ***, не аз, защото и ти като всеки ниско интелигентен българин би заминал в чужбина само заради келепира, но не й заради нещо друго. В България дохода ми беше доста над средния. Но е трудно да обясниш на селяка, че някои хора имат други нужди освен салата с ракия.

16

Анонимен

преди 9 години

Е как можа да го удари така жестоко и не го изгониха колумбиеца

15

naco

преди 9 години

Не "контузията" е виновна,а и самия Наймар разбра,че "ПОДАРЪЦИТЕ" за Бразилия свършиха!

14

до 25

преди 9 години

Много правилно, ти си типичният Бай ***, който винаги търси келепира и къде ще му е най-добре. Ако всички българи бяха като теб, щяхме още да сме си под турско, понеже всеки щеше да отиде на лесното някъде, затривайки с лека ръка делото на предците си. Срам ме е от такива "българи", те са били винаги прът в колелата на майка България. Не изпитвам омраза, а само срам от такива интересчии и келепирджии.

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 25ти си типичния БАЙ ***

12

Анонимен

преди 9 години

То се вижда кой е селяка в този случай. Границите са отворени и всеки отива там къде му е най-добре. Вие си стойте в родината и псувайте всеки ден по управниците, убивайте хората на пешеходни пътеки, карайте си старите 25 годишни БМВ-та като Формула 1 от светофар до светофар, бройте си стотинките като трябва да дадете на детето си пари за училище и си слушайте чалгата, тази така духовно извисена музика...

11

до 20

преди 9 години

И ние се радваме че си се махнало бе селски

10

до 8

преди 9 години

*** яд ли те е че си се родило

9

Анонимен

преди 9 години

Радвам се, че се махнах от България. Няма такова гадно племе като българското. Радвам се, че родителите ми са ми дали възпитание и образование за да водя нормален живот, а не като вас да си избивате комплексите като се радвате, че някой е пострадал жестоко. Вие сте едни най-долните хора на планетата.

8

до 18

преди 9 години

ЗЛОБАТА ще ти докара някоя болест селски

7

до 15

преди 9 години

САМО ЗЛОБА И ПРОСТОТИЯ лъха от тебе селски и да си измиеш зъбите преди да излезнеш от вкъщи

6

lewskar

преди 9 години

Все повече моя финал се нарежда ГЕРМАНИЯ-ХОЛАНДИЯ, а толкова слаба Бразилия аз не съм гледал , а гледам съзнателно футбол от 1982 .Смях толкова слаби халфове , Хълк не искам да го коментирам , Най-добър играч след Неймар ДАВИД ЛУИЗ ....!? ,трагичен Дани Алвеш , Марсело по-скоро би заменил педя човек , лакът брада!Жалко за толкова симпатични играчи , като Тиаго Силва и Неймар да попаднат в най-слабата БРАЗИЛИЯ

5

bg

преди 9 години

АЗИАТСКИ МАЧ .....ЮРУШ НА МАСЛИНИТЕ.....НЕМЦИТЕ СА НАЙ ЖЕСТОКИ ,,ТРАНСПОРТЕР''

4

Анонимен

преди 9 години

И без друго едоста прехвален тоя клоун

3

Анонимен

преди 9 години

По-слаб отбор на Бразилия не помня, пълен т.шак са. Толкова са зле, че трябваше да отпаднат още от Чили.

2

ля ля

преди 9 години

е този път вече няма симулация!!!!който търси намира!

1

Анонимен

преди 9 години

Подкрепяте се кафявочерните