216

Анонимен

преди 9 години

Единни действия за спасение с управляващите,които ни кроят шапките от 25години и корумпираха държавата по безумен начин заради себе си,не може да има.Те говорят за реваншизъм,но не спират да го прилагат към всички,които не подкупиха.В своята омраза и отмъстителност показаха,че нямат нито срам от хората,нита страх от Бога.Вълнуват ги свещените им крадени милиони и сладкия живот в Брюксел и навсякъде по света,но не и тук,където със седянки на полицейски тройки в Русе решават каши,забъркани от тях.

215

Анонимен

преди 9 години

Никаква коалиция с измамниците - милионери от прехода,дето освен за себе си и за "роднините си",за никого друг и не помислиха.Хората за тях са група ***,дето могат да бъдат залъгвани с разни политически хватки,а безумната неграмотност пък с порция кебапчета и бюреци,подплатена с някой лев.Управниците разделиха и противопоставиха обществото,за да оправят задкулисно мръсните си лични сделки,но няма вече кой да им вярва.Идват избори, въпреки "шменти капели".Показахме,че можем да действаме умно.

214

Анонимен

преди 9 години

Примитивните червени *** на Моника Хохегер едно си знаят,едно си баят.Никаква свежа мисъл в главите,освен бълване на омраза.Работодателите им бягат в Брюксел,за да се окопаят там и да оставят българите да се мъчат в блатото,което сътвориха,за да има демокрация за тях-за личните им облаги в милиони.Като гледам подкрепата от "стари хрътки-демократи" като Софиянски,здраво ояли се от тази корумпирана политика на управляващите...Добре че на изборите нормалните хора се усетиха най-после.Реванш-да

213

Анонимен

преди 9 години

Няма по-*** народ от българския !Добре че се махнах навреме от тази прокажена територия.Иначе и аз може би щях да стана мутро-чалгар, както 99% от българите.

212

Анонимен

преди 9 години

Готови ли сте хора. Който е на власт да не забравите, с него съм и аз, но това е само една фраза. Има хора, които не са с никому и са далеч по българи от властващите и тези които се въртят като гъсеници около властващите.

211

Анонимен

преди 9 години

Всичко звучи много добре, но защо не се оправят заплатите.Защо все на едни и същи хора се вдигат. Защо не се правят проверки за това.Всеки говори, а като застанат на власт забравят какво са казали.Вече никому не вервам.Защото съм на ръба на оцеляването. Желая и се моля пред Всевишния да ни затрие, като народ, че то не се трае вече. Всички тия не редности и всички тия кражби нямат спиране.

210

Анонимен

преди 9 години

Ами да. Сети се управляващата коалиция да вземе мерки, когато я събудиха шутово. Чакаше като пале в калчища, сякаш не вярваше какво се случва от заигравките между собствените й партньори. Ритането помежду им по кокалчетата можеше да ритне безхаберно по спестяванията на българите, направени с толкова лишения в тези трудни времена. За да оправят личните си сметки, нагли олигарси показаха, че няма държава на хората, а на мафията от фасадния преходен период. На виновниците все други са им виновни.

209

Голям смях

преди 9 години

Вдигнаха горивата с 10 стотинки от раз.Вдигнаха и тока и парното.А виж само раята с какво се занимава и от какво се вълнува.Вълнува се от изказване на някой си за нещо си.Вие не сте народ,вие сте извънземни.

208

Анонимен

преди 9 години

Мдаа, гооооооооляма Тиква, ама много празна ...

207

Анонимен

преди 9 години

TIKVUN KYM GERBADJIITE:AZ SYM PROST I VIE STE TYPI ZATOVA SE I RAZBIRAME.

206

Анонимен

преди 9 години

Аз се чудех защо сме все в криза - то Боко Тиквето постоянно спасявал кризата :)

205

ДА

преди 9 години

БРАВО БОКО-ТИ СИ ПИЧ--БЪЛГАРИТЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ--ЯХНИ ГИ ЗА ОЩЕ 4 ГОДИНИ И СМЕЛО МАЧКАЙ....И НЕ МУ МИСЛИ..ТО ТИ И НЯМА С КАКВО ДА МИСЛИШ

204

Анонимен

преди 9 години

МЕГАГЛУПАКЪТ НА БЪЛГАРИЯ ПАК СЕ Е *** В МЕДИИТЕ

203

Анонимен

преди 9 години

BE VIE DOBRE LI STE BOKO BIL LEVSKI I BOTEV ZAEDNO NENORMALNI GERBADJIII BOJEEE

202

Анонимен

преди 9 години

Бойко ще продължи политиката на управление на милиционер,шуе,баджанак.Някой фирми ще богатеят. Народът ще бъде държат от американците беден с нисък стандарт на живот,за да може след като навсякъде изтровят земята заради шистовия газ, да идват тук чужденците и да си живеят с техните заплати като бейове, а българина да им прислугва.Политиката на Бойко е политика на еврейското световно правителство т.е добре да са богатите евреи, българите да са ни слуги

201

Анонимен

преди 9 години

TYI LE BE GLUPAK BOIKO NE NAI-GOLEMIQ KOMUNAZ EM PREDATEL

200

Анонимен

преди 9 години

Заради прислужническта си политика на ционистите американцизагуби моя глас.Ще гласувам на изборите задължително, но вече не за него.

199

сдф

преди 9 години

Как успя за 4 год.от...."Бойко спаси ни от червените *** и Доган" до призиви на народонаселениено за линч и саморазправа,от хора които са гласували за него с цялата фамилия.Как успя да стане по-мразен от Станишев,Седефчо и Доган.Свойските медии му изграждат имидж,не е сигурно че наистина знае кво му мислят хората,за тези избори.Тотално е изгубил връзка с електората.Приятелите му отвъд океана са направили чудовище.

198

Анонимен

преди 9 години

Kazvach bez koalizia. Tikva , da ne zabravich kakwo si kazal?

197

До 238

преди 9 години

От Герберски по- гладък мозък без гънка, дори и при маймуните няма..така, че се барай, колкото искаш..то на вас ви е разрешено.Нали само това умеете..да се барате сами по безгънковите мозъчета и да се мислите за богоизбрани, докато не ви изпратим при ***, които ви избраха. Аре фъш. Не ме занимавай!И без това само глупостите бълвате, като *** Боко,който се изкара, че е спасил всичко и всички в Бг. Аре, *** се барай по гладкия мозък.Лека и спокойна вечер на всички сотанали с повече гънки