53

Анонимен

преди 10 години

Самият факт, че Цветанов го защитава в съда адвокат Менков, адвокатът на Мафията е повече от показателен. Не зная колко нагъл трябва да си за да продължаваш да показваш отново грозното си лице и кухата си глава по медиите и да плямпаш за някаква абстрактна Мафия, Олигархия и Задкулисие.Точно ти Цветанов и оня *** шефът ти Борисов сте основните марионетки на Мафията и Олигархията. Вие сте Задкулисието - или забрави Танев, Боевски и Мишо Бирата ?

52

до 25

преди 10 години

Ти си "свободен" от 25 години, кога ще осъзнаеш, че действаме по плана на запада, който изпълнихме така добре, че ни приеха в съюза. Ако не си наясно, всичко случило се до 2006-та беше част от изискването за приемането ни в съюза.

51

дани

преди 10 години

Осъдете го най-накрая тоя гражданин с крива глава, безброй апартаменти и обичащ да носи папки! Справедливост за Цецо! С Пешо Сумиста в една килия! Ох, котьо. . .

50

бсп

преди 10 години

Хей ДОБЪР ти от някой зандан в чужбина ли идваш!

49

Анонимен

преди 10 години

Защо давате политическа трибуна на лице, което е осъдено? Не считам за нормално подсъдим да води предизборна агитация.

48

Анонимен

преди 10 години

Човек, когато се е на$$рал до ушите е нормално да зъмълчи. Но нормалността не се отнася за тиквеничетата от ГРОБ.

47

Анонимен

преди 10 години

Целта на всички родолюбиви българи е една - да се освободим от руско-фашисткото робство!

46

анонимен

преди 10 години

Има нещо сбъркано в държавата ни,сигурно много хора вече го усещат.Как може национални медии да канят лице осъдено на първа истанция от български съд,което раздава "справедливост" и говори за "морал".Абе г-да журналисти вие за какво ни вземате.Поспрете се,нужно ли е всеки ден да гледаме този нахалник по телевизиите-та той е осъден недейте да забравяте.И наистина трябва да си голям наглец за да можеш да излезеш и бръщолевиш пред целия народ,при положение че този народ знае що за стока си.

45

Дъбър

преди 10 години

Извинявам се, бях на почивка в чужбина......ама като заминавах, тоя от снимката го осъдиха на 4 години затвор! Какво прави още с изявления по медийте?!!

44

васко

преди 10 години

Докато беше адвокат на Галеви, Цецо наричаше Менко адвокат на мафията. Сега вече съм съгласен с него. Другия такъв е адвокат Марковски, на него Тиквата е клиент.

43

Анонимен

преди 10 години

За 5-те си години в парламента, ГЕРБ не се науиха на две неща- как се управлява и как да бъде опозиция. Първо, не се научиха да поемат отговорност за грешките си или за неспособността да се справят с проблемите и въпреки, че цялата власт беше в ръцете им, все някой друг им беше виновен за положението. И второ, в опозиция, Бойко през цялото време се държеше като малко дете, на което са му взели близалката: дайте ми властта иначе ще има фалити, оставка, оставка, това не е конструктивна позиция.

42

Анонимен

преди 10 години

ЦВЕТАНОВ ДА ПОДСЛОНИ ЧАСТ ОТ БЕДСТВАЩИЯ СИГАНСКИ ЕЛЕКТОРАТ ВЪВ АПАРТАМЕНТИТЕ СИ

41

Енчев

преди 10 години

Сети се и Цецо да е конструктивен. А цяла година какво правихте бе, бухал? Спъвахте държавата, това е.

40

Анонимен

преди 10 години

Морално ли е осъден, пък дори и на първа инстанция, да дава интервю и да се меси в обществения живот?

39

буги

преди 10 години

Егати криминала е Цецо! И още има нахалството да се прави на политик! Споко бе, Цецко, тя политиката сама ще те изхвърли! И Цецка викаше, че политиката е вътре в нея, а накрая се оказаха ***:)))

38

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Пуснаха се слухове, че коалиция за България се разпада.... - и след излизането на партия Евророма... - има вероятност БСП да не премине 4 процентната бариера...

37

Колкото повече...

преди 10 години

...снимки на Цвиникио в медиите, толкова по-малко гласове за ГЕРБ на изборите!

36

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Не може да бъдеш конструктивна опозиция... - деструктивен парламент...

35

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ обещаваше да е конструктивна опозиция и в началото на мандата на правителството, а то какво стана, нищо общо, една конструктивна критика нямаше, само плашене на народа с фалити и врякане "оставка".

34

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

До ВасилевТова е вярно, но БСП е само една нищожна част от българския народ...