111

Иван

преди 9 години

Чудесно Дянков, така те искам! Стой по далеч от София и обяснявай за кризата на империализма...

110

Дядо Петър

преди 9 години

Млък бе, изчадие ГРОБарско!А вие от "ДНЕС" - престанете да ни занимавате с тия мафиоти.Които за четири години "управление" освен че напълниха гушките, своите и на приятелчетата си, нищо друго не свършиха.Пардон, вождът и учителят им редовно си играеше футболче на малки вратички в работно време.А ние им плащахме ли, плащахме тлъстите заплати.На тях и на гавазите, които непрекъснато ги охраняваха.Охраняват и до днес.

109

0

преди 9 години

С Борисов пак на власт кризата ни е сигурна,в това не се съмняваме.Само за Борисов и Герб няма да има криза.Ще му плащаме самолетите,охраната/че този Сретен може да се появи/,хеликоптерите и пътуванията му за рязане на ленти/той без това на бюро не може да стои,задните му части не издържат,пък мозъка му не може да работи/Не гледахте ли какво ставаше в НС като шило,гледа тъпо,става и сяда и хоп навънка при журналистите да плюе Станишев.

108

1

преди 9 години

Това недоразумение много помогна на кризата не само да чукаь а и да влезе.

107

Анонимен

преди 9 години

НЕ ЗНАМ КВО *** ,АМА НАРОДА ТЕ ЧАКА СЪС ЗАРЕДЕНИ ПУШКИ,ЛАЗИ,ЛАЗИ ОЩЕ ПО НЕРВИТЕ НА ХОРАТА

106

Анонимен

преди 9 години

Да, благодаря! Лек ден и ако може не се връщайте в бг!

105

Дядо Гошо

преди 9 години

Дянков е световна личност като финансист но тук в България бе поставен като дъб да расте в саксия....

104

Анонимен

преди 9 години

А БОРИСОФ ЩО ГО ТЪРПИМ ОЩЕ ,ЩО ТЪРПИМ ЦЕЛИЯ ПАРЛАМЕН ТОВА НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА.ИСКАМИ СЕ ДА ВИДЯ ЕДНА ЯДРЕНА ГЪБА НАД СОФИЯ ЗА ДА МОГАТ И ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРИ ВИДЯТ 1000 ЛЕВА ЗАПЛАТА.ОТКРАДНАХТЕ МИ 25 ГОДИНИ ОТ МЛАДОСТА АДСКИ ИЗЧАДИЯ В КОСТЮМИ ГАДОВЕ ФАШИСТИ .ПРЕСТЪПНИЦИ И МАФИОТИ КОНТРОЛИРАТ ВСИЧКО МЕДИИ,ПАРЛАМЕНТ ,РАБОТОДАТЕЛИ ,БАНКИ ВСИЧКО СЕ КОНТРОЛИРА ОТ ТЯХ.

103

коко

преди 9 години

Дянков явно сега се "докарва" на Юнкер, ако може в Европейската банка да се настани...вероятно , макар и висока заплата в Русия, по-друга си е да направи и "европейска " кариера. Иска да го забележат, видите ли , човекът с идеи! Абе, самопредлага се направо за лидер на Европа!

102

Анонимен

преди 9 години

Ти само смей да си подадеш носа тука, изедник мръсен, така ще те чукнем, че ще ни помниш!!! Точно ти нямаш право на глас, нещастнико!!

101

Анонимен

преди 9 години

елаа бе елаа бе пиле от кога те чакам да ти теглия една п--- реч омайна сладка

100

TIMOFEI

преди 9 години

До Антиком ми наи добре си заври главата в *** сам!

99

Кокоска

преди 9 години

Абе вие луди ли сте да плачете за комунизма? А че нямаше нищо, ама съвсем нищо и то скъпо-колко струваше един зле работещ телевизор, за който се редяхме по опашки по нощите в ЦУМ, ами месо имаше само в София. Айде стига хленч, че май никой няма реални спомени оттогава.

98

Хахахахах

преди 9 години

Другари желязо-бетоници,при вашия комунизъм само полулудите влизаха в бкп, но след това ставаха началници,директори...,въпреки простащината,с която бяха пропити.Че и даваха ,,съвети'' на талантливите българи.Ставаха я ,,партиен секретар'',я някакъв началник отдел,все такива работи,където НЕ СЕ РАБОТИ.Ако отиваха там,където сега работят БЪЛГАРИТЕ, В САЩ,Западна Европа,Япония,да са умрели от глад и мързел ...А там с пенсиите отиват на круиз...Бе,кво да говорим,руски миризливи ботуши,бетонна работа

97

Анонимен

преди 9 години

Дянков е супер! Медийния му имидж тук си е активна разработка на КГБ.Представям си Чобанката ако беше фин мин по време на кризата сега нямаше да има България сигурно. Не забравяйте: той подбра Лукойл да плаща данъци. Той започна да бие БДЖ през ръцете да не харчат като попски деца. Той озапти самозабравилите се крадци в болниците. Той свърза касовите апарати онлайн с НАП. Има още много.

96

Антиком

преди 9 години

Комунисти, вижте сега, знам, че ви е яд, че се махате, че не ви бива за нищо, но колко парички взимате на коментар, че ми е интересно? Толкова сте прости, че чак сте жалки. Ще гласувам за ГЕРБ, защото искам да страдате и да агонизирате!

95

Анонимен

преди 9 години

Бойко се заврел в Америка а тоя хубавец се завре в Русия а честито българино като си глупав

94

Анонимен

преди 9 години

Всенародия любимец Симеон Дянков дакара бедния българин от 24 годишния криминален преход до просешка тояга нека да дойде в България да види как ще играе дряновицата този път

93

до 114

преди 9 години

Така е,но все още има и почтени.А търговци ги направи държавата.Питай политиците за това.

92

Ех,97

преди 9 години

Като не ти харесва сега имаш и друг избор-терминалите.2000000 българи избраха този път,някои си купиха къщи,родиха им се деца и се научиха да работят като европейци.А комунистите за напускане на страната разстрелваха по границите,че и войниците получаваха 10 дни отпуск за това.Пишеш колко е била една боза,това ли ти е нивото на живот?