16

Анонимен

преди 9 години

Цигарката, галончето ... със сигурност и други екстри

15

До 1

преди 9 години

Варги, ако бяхме нормална Държава, щеше да си в лудницата. Ама под строг режим, защото педофилията е наказуема. А за казармата нямаш никакъв шанс. Там ходят мъже.

14

художника

преди 9 години

Тука нек`ви канални плъхове се опитват да остроумничат. Стойте си в отходната воняща ЧАЛГА и не се правете на "мъдри". Хората се събират, защото им е кеф. Веселят се по същата причина и се обичат и посрещат заедно новия ден, може да е един ден в годината, но са там и са заедно. Самотните комплексари могат само да плюят. Айде сега давайте с минусите!!!

13

социолог

преди 9 години

Честит Джулай-морнинк на всички пенсионери. След вярна служба на БКП-БСП-ДС от днес получавате 4.50 лв. повишение на пенсиите. Също така от днес получавате и увеличение на цените на тока, парното, хляба и всичко от първа необходимост. Няма обаче де се ядосвате пак да гласувате за нашите, защото догодина може да получите увеличение от 5.50 лв. все пак едно левче си е едно левче. Айде чао и да не объркате пак бюлетината като 15 / 15 .

12

...

преди 9 години

ne go razbiram tozi praznik no 6tom go 4estvat - 4estit da e

11

Анонимен

преди 9 години

След три дни,тия спокойно могат да си празнуват и деня на независимостта на сащ 4 юли (и наколенки да си сложат да им удобно като се навеждат)

10

знаещ

преди 9 години

"За радост, тази година бе спазено и мотото "Правете любов, а не война"" Ами ако не заради е..то за какво друго са там. А иначе прав е някой по-долу: жалка картина. Тези, които знаят откъде тръгват нещата ( и са съвременници на песента) вече имат внуци, а на внуците им тази песен нищо не им говори. Дори някой твърдеше, че било антикомунистически протест. Майко мила!.

9

liusi.vasileva.9

преди 9 години

Честит Джулай на свободните духом.Това е символ на лято,свобода,любов и желание за промяна.Хубава традиция и страхотен начин да започне лятото.Песента на Юрая е велика и няма по-хубава.Дано лошото вече да е зад нас.

8

Анонимен

преди 9 години

До 9Za spravka en.wikipedia.org/wiki/July_Morning koeto si e taka taka e

7

Анонимен

преди 9 години

Ало, какъв протест срещу комунистическия режим бе, я се поинтересувайте кога е първият Джулай.

6

Анонимен

преди 9 години

Какви хипари бе, нещо съвсем сте объркали понятията - това да не Уудстоук ?!

5

Анонимен

преди 9 години

жалки подражатели и комплексари

4

Иван

преди 9 години

"Някога възникнал като протест срещу комунистическия режим" - глупости на търкалета. Всичко през тази призма се прецежда - много евтино и глупаво

3

До №2

преди 9 години

Браво Муки, завиждам ти благородно. Отдавна мечтая за *** с източно изложение!

2

Муки

преди 9 години

Точно по изгрев ми се домоча и метнах един полуотворен, гурелясъл дзъркел пред прозорчето в тоалетната. Тъй че и аз съм се разписал :)

1

varg

преди 9 години

Тия бледолики младежи от снимка номер 4 са страшни хипита да знаете.Ако бяхме нормална държава сега те щяха да са в казармата,а не да се чудят какво да правят.