24

наблюдател

преди 9 години

БНБ може да намали лихвите докато трае надзора. А после?И странно за какво оздравяване говорят, като с подобна мярка... Това е пълна глупост. Или банката е стабилна и е налице моментен проблем с ликвидността или банката е практически фалирала и тогава от каквото и да е оздравяване няма смисъл.И не знам защо на *** наляха днес 1,5 млрд., а на КТБ национализираха влоговете, па било то и за месец или три.

23

вложител

преди 9 години

Избрал съм тази банка защото ми даваше висока лихва и обслужването беше много добро. До днес не ми е минавало през главата да си вадя парите оттам, но ако лихвата не ме устройва без да се замисля ще го направя.

22

Анонимен

преди 9 години

До до 11Нема кво да гледм в гугъл. За Нев Йорк Титаник тръгва от Куинстаун. А от Саутхемптън тръгва за Шербур. Ей го и мистер старбъксов ти го казва

21

COSTA COFFEE

преди 9 години

Объркали сте се и двамата. Титаник тръгва от пристанище Варна, наречено по-късно Сталин, после пак Варна, а около 1995 г. - пристанище Премянов.

20

b

преди 9 години

Лихвата ще стане 3-4-5%, ама продукта не е със същото качество (рискове и т.н.). Това е все едно оздравително да вдигнат цените на китайските телефони до тези на епъл, защото на първите им били слаби продажбите.

19

Анонимен

преди 9 години

17, прави са. Доспускаме елементарни грешки, които могат да причинят трепет у хора с по-малко акъл и нерви. Аз ги пратих образно да се редят, като имах предвид, че алчноста винаги се наказва. Иначе депозитите в КТБ ще си се запазят. Гаранционния фонд е добър. Ама защо трябва всеки път да се обясняват елементарни неща. Информацията е публична. Всички знаеха, че държавните дружества ТРЯБВА по закон да намалят размера на средставта си до 25% в една банка. Всеки може да мисли.Или поне трябва да може

18

ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ

преди 9 години

стига спамете бе влезте в БНБ и вижте статистиката че средната за май месец е 4-5% в лева,толкова ще са и в КТБ 5%

17

Анонимен

преди 9 години

АЗ ЛИЦЕНЗИ ЗА БАНКИ НЕ СЪМ РАЗДАВАЛ!!!АЗ ДОГОВОРИ ЗА ДЕПОЗИТИ СРУЩУ ЛИХВА НЕ СЪМ ПРЕДЛАГАЛ!!!КОЙТО Е ПРЕДЛАГАЛ И НЕГОВИЯ НАДЗОР МОЛЯ ДА СИ ПЛАТЯТ МАСРАФА!!!

16

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До Анонименне не , тръгва на 10 април 1912 от Southampton,минава през Cherbourg /Франция и от Queenstown сега Ирландия тръгва на 14 април за New York City. Ама нищо де, два дни разлика .... а за колко дни , ще заминат нашите банки :)))

15

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 14,и мен ме истриха бе ...а нищо лошо не съм казал... това са долни станишефци братле , *** комунистическа ***! Абсолютна безмислена цензура!

14

Анонимен

преди 9 години

Опс! извинете! Сетих се! За опашките! Е , това е визуализация! Няма нужда да ходите. Гаранционния фонд е одстатъчен! Споко!

13

Анонимен

преди 9 години

Мафията не прости на банката заради реалните й лихви! Друго си е лихва по депозит 2% , лихва по кредит 12% нали?

12

Ани

преди 9 години

Aз не разбрах точно колко става лихвата-2,11%?Проверих лихвите в други банки и те далеч не са по-високи.Ако банката стане стабилна,т.е.ако отвори на 21 юли и функционира нормално,без рестрикции и условия,и изплаща с натрупаните лихви коректно;аз бих останала в нея.

11

Анонимен

преди 9 години

Когато КТБ трябваше да се раздели с огромни средства заради диферсификацията на депозитите не ви ли светна лампата?! Това е Наредба от повече от 1 година! Българинът е *** и алчен в добавка! Хайде сега в лайф чойс!:)))) Има елементарни правила в банкирането. Едно от тях е сроковете по депозитите по-дълги от тези по кредитите. Матуритет. КТБ има депозити до 36 месеца, Средно едва ли повече от 6. А кредитите на свързаните с нея фирми са за куде по-дълги периоди. Държавата дърпа парите...

10

Анонимен

преди 9 години

До Mr.STARBUCKSНещо ти е убягнало мистер старбъксов. Титаник тръгва за Нев Йорк от Куинстаун (днешния Корк в Ирландия). Иначе си оРРгинален

9

Анонимен

преди 9 години

5, въпросния ЦВ си е чист мошенник. С държавните пари стана банкер на годината:) така всеки може! Дори и ти!

8

Анонимен

преди 9 години

ЛАЙНЯРИ!!!НЕ МОГАТ ХОРАТА ДА СИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ НО НАМАЛЯМЕ ЛИХВАТА!!!НИКОЙ НЯМА ДА ОСТАНЕ ТАМ!!!!

7

Анонимен

преди 9 години

защо ми истрихте коментара? че аз нищо лошо не съм казал ! Еййй долни *** сте вие от Днес.БГ ама абсолютни комунисти сте всичките там станишефци ! Пордажна медия сте вие ей!! И да го истриете пак неми пука поне знаете какво мисля за вас ...и да триете и да не триете вие пак ще си останете едни продажни платени червени комунистически ***!

6

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Аз само знам, че Титаник е тръгнал на 10 април 1912 г. от Southampton, England ..... и не е стигнал до New York City.Та и нашите банки са горе долу така.

5

Анонимен

преди 9 години

хахаха , за къв *** са ви парите в банките ?! да хрантутите лихварите и пиявиците около тях ? или ще спечелите от щедрите им лихви ? по-добре подарете скромен обяд на някой беден !