24

наблюдател

преди 10 години

БНБ може да намали лихвите докато трае надзора. А после?И странно за какво оздравяване говорят, като с подобна мярка... Това е пълна глупост. Или банката е стабилна и е налице моментен проблем с ликвидността или банката е практически фалирала и тогава от каквото и да е оздравяване няма смисъл.И не знам защо на *** наляха днес 1,5 млрд., а на КТБ национализираха влоговете, па било то и за месец или три.

23

вложител

преди 10 години

Избрал съм тази банка защото ми даваше висока лихва и обслужването беше много добро. До днес не ми е минавало през главата да си вадя парите оттам, но ако лихвата не ме устройва без да се замисля ще го направя.

22

Анонимен

преди 10 години

До до 11Нема кво да гледм в гугъл. За Нев Йорк Титаник тръгва от Куинстаун. А от Саутхемптън тръгва за Шербур. Ей го и мистер старбъксов ти го казва

21

COSTA COFFEE

преди 10 години

Объркали сте се и двамата. Титаник тръгва от пристанище Варна, наречено по-късно Сталин, после пак Варна, а около 1995 г. - пристанище Премянов.

20

b

преди 10 години

Лихвата ще стане 3-4-5%, ама продукта не е със същото качество (рискове и т.н.). Това е все едно оздравително да вдигнат цените на китайските телефони до тези на епъл, защото на първите им били слаби продажбите.

19

Анонимен

преди 10 години

17, прави са. Доспускаме елементарни грешки, които могат да причинят трепет у хора с по-малко акъл и нерви. Аз ги пратих образно да се редят, като имах предвид, че алчноста винаги се наказва. Иначе депозитите в КТБ ще си се запазят. Гаранционния фонд е добър. Ама защо трябва всеки път да се обясняват елементарни неща. Информацията е публична. Всички знаеха, че държавните дружества ТРЯБВА по закон да намалят размера на средставта си до 25% в една банка. Всеки може да мисли.Или поне трябва да може

18

ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ

преди 10 години

стига спамете бе влезте в БНБ и вижте статистиката че средната за май месец е 4-5% в лева,толкова ще са и в КТБ 5%

17

Анонимен

преди 10 години

АЗ ЛИЦЕНЗИ ЗА БАНКИ НЕ СЪМ РАЗДАВАЛ!!!АЗ ДОГОВОРИ ЗА ДЕПОЗИТИ СРУЩУ ЛИХВА НЕ СЪМ ПРЕДЛАГАЛ!!!КОЙТО Е ПРЕДЛАГАЛ И НЕГОВИЯ НАДЗОР МОЛЯ ДА СИ ПЛАТЯТ МАСРАФА!!!

16

Mr.STARBUCKS

преди 10 години

До Анонименне не , тръгва на 10 април 1912 от Southampton,минава през Cherbourg /Франция и от Queenstown сега Ирландия тръгва на 14 април за New York City. Ама нищо де, два дни разлика .... а за колко дни , ще заминат нашите банки :)))

15

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 14,и мен ме истриха бе ...а нищо лошо не съм казал... това са долни станишефци братле , *** комунистическа ***! Абсолютна безмислена цензура!

14

Анонимен

преди 10 години

Опс! извинете! Сетих се! За опашките! Е , това е визуализация! Няма нужда да ходите. Гаранционния фонд е одстатъчен! Споко!

13

Анонимен

преди 10 години

Мафията не прости на банката заради реалните й лихви! Друго си е лихва по депозит 2% , лихва по кредит 12% нали?

12

Ани

преди 10 години

Aз не разбрах точно колко става лихвата-2,11%?Проверих лихвите в други банки и те далеч не са по-високи.Ако банката стане стабилна,т.е.ако отвори на 21 юли и функционира нормално,без рестрикции и условия,и изплаща с натрупаните лихви коректно;аз бих останала в нея.

11

Анонимен

преди 10 години

Когато КТБ трябваше да се раздели с огромни средства заради диферсификацията на депозитите не ви ли светна лампата?! Това е Наредба от повече от 1 година! Българинът е *** и алчен в добавка! Хайде сега в лайф чойс!:)))) Има елементарни правила в банкирането. Едно от тях е сроковете по депозитите по-дълги от тези по кредитите. Матуритет. КТБ има депозити до 36 месеца, Средно едва ли повече от 6. А кредитите на свързаните с нея фирми са за куде по-дълги периоди. Държавата дърпа парите...

10

Анонимен

преди 10 години

До Mr.STARBUCKSНещо ти е убягнало мистер старбъксов. Титаник тръгва за Нев Йорк от Куинстаун (днешния Корк в Ирландия). Иначе си оРРгинален

9

Анонимен

преди 10 години

5, въпросния ЦВ си е чист мошенник. С държавните пари стана банкер на годината:) така всеки може! Дори и ти!

8

Анонимен

преди 10 години

ЛАЙНЯРИ!!!НЕ МОГАТ ХОРАТА ДА СИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ НО НАМАЛЯМЕ ЛИХВАТА!!!НИКОЙ НЯМА ДА ОСТАНЕ ТАМ!!!!

7

Анонимен

преди 10 години

защо ми истрихте коментара? че аз нищо лошо не съм казал ! Еййй долни *** сте вие от Днес.БГ ама абсолютни комунисти сте всичките там станишефци ! Пордажна медия сте вие ей!! И да го истриете пак неми пука поне знаете какво мисля за вас ...и да триете и да не триете вие пак ще си останете едни продажни платени червени комунистически ***!

6

Mr.STARBUCKS

преди 10 години

Аз само знам, че Титаник е тръгнал на 10 април 1912 г. от Southampton, England ..... и не е стигнал до New York City.Та и нашите банки са горе долу така.

5

Анонимен

преди 10 години

хахаха , за къв *** са ви парите в банките ?! да хрантутите лихварите и пиявиците около тях ? или ще спечелите от щедрите им лихви ? по-добре подарете скромен обяд на някой беден !