24

Анонимен

преди 9 години

Едно не разбирам, защо, като закъса някоя частна банка държавата я спасява с парите на данъкоплатците, от къде на къде. Ако е държавна банка да, но да спасяваш мошенници с пари от джоба на народа си, НЕ. Такива закъсали частни банки трябва да се оставят да се оправят сами. А най добре е да няма чстни банки от родшилдов тип, а да се национализират всички до една.

23

Анонимен

преди 9 години

Щом се снима редом с Местан, все едно се снима с Пеевски

22

до СА

преди 9 години

може и 20 години да ти го изплащат с обезценени левове

21

Анонимен

преди 9 години

До CAМного точен въпрос. Те и на това са способни. Не Държава а Мафия

20

CA

преди 9 години

Имам два въпроса - на 21 ви Юли ще имам ли пълен достъп да се разпореждам с цялата сума по депозита ми в КТБ ? - Закона ми гарантира изплащане на банковия ми депозит до 196000 лв в случай на фалит на банка. изплащането трябва да започне 20 дена след отнемане на лиценза на банката - КОГА ТРЯБВА ДА ПРИКЛЮЧИ. може ли примерно депозит от 40 000 лв да ми го изплащат в продължение на 10 години на вноски от по 333 лева ????

19

кафе без захар

преди 9 години

До ЦиганинДанък на лихвите по депозити има навсякъде в света. Дори се чудя как български банки си позволяваха да дават високи лихви. Банка която вдига лихвите по депозитите тя не е стабилна. Лихви се вдигат когато банката се клати и всеки момент може да се превърне в пицария. Банки които кредитират печеливши производства са в стабилна финансова система. България няма производство, но пък си има ***,А ти ако искаш си дръж нарите в буркани. Ако не мишки инфлацията ще ти ги изпапкка

18

kalo

преди 9 години

Ayyyyyyyy losooooooo

17

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Да попитам ДОКОГА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ НАМИРА В УСЛОВИЯТА НА ВАЛУТЕН БОРД ?!?!Когато го въвеждаха ни лъжеха, че това е ВРЕМЕННА мярка, която ще трае само няколко години. От тогава минаха 17 години !Какво ни гарантира валутния борд и защо толкова много го защитават всички политици и всички журналисти ?Валутният борд ни гарантира само бедност и мизерия ! В Аржентина го изгониха с камъни ... Няма нищо страшно да го премахнем и у нас. Страшно ще е само за онези, чиято система се крепи на банките ...

16

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Тия приказки за стабилността на банките сме ги чували и през 90-те ...Всички знаем какво стана със спестяванията на хората тогава ! ... :)

15

самата стабилност

преди 9 години

Толкова са стабилни банките, че трият коментари навсякъде, забраняват да се пише под статии да не би народа да види, че банките са мошеници и да си поиска парите.

14

Форест Гъмп

преди 9 години

Аз си изтеглих парите и си купих апартамент, правете каквото искате с банките .Отзад, отпред заставайте все ми е тая . Докато не подпалите България, няма да си седнете на *** *** .

13

Анонимен

преди 9 години

сандо, банковата мафия си има правителства

12

Анонимен

преди 9 години

Банките ще паднат 18 минути преди правителството

11

Анонимен

преди 9 години

До сандо 8Изчакайте пред компютъра, НСБОП е на път....

10

Веско

преди 9 години

До сандоАма Сандо, това беще показно защо ти е видок лихвения процент. Това е риска на банката да им се изсипят всички вложители утре и да си искат парите.

9

Анонимен

преди 9 години

Може да застанете зад банки само ако имате 100% контрол над банките, а доколкото си спомням контрола в България се наричаше корупция

8

сандо

преди 9 години

Изтриха ми коментара в който писах"Защо всички скочиха да защитават частни банки,а не защитават обикновенния гражданин от банковия произвол!Защо не се приеха закони в защита на кредитополучателите! Аз ако си губя жилището,скача ли държавата да ме защитава?" Може пак да триете.А може и да чакам да дойдат да ме арестуват заради тоя пост???

7

Анонимен

преди 9 години

щом са толкова стабилни що всички ревнаха

6

Анонимен

преди 9 години

Особено на тебе така ти вярвам, че вече съм спокойна да видиш да не вярваш.Господин президента може да е спокоен, защото авоарите му навярно са в швеицарски банки, но в България няма никаква сигурност. Моите пари са в *** и няма да ги изтегля, но трябва да си призная, че изобщо не съм спокойна.

5

вор

преди 9 години

Айде стига изливахте помия.